Ragisevad liigesed
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Ragisevad liigesed
- This topic has 207 replies, 105 voices, and was last updated 7 years, 4 months tagasi by
Genuine.
-
AutorPostitused
-
mai 29, 2005 at 8:50 p.l. #4740
mardus
MemberMis aitaks naksuvate/raksuvate liigeste vastu? Ise olen lugenud ja palju head Arthrostop’ist kuulnud. On kellegil kogemusi ja nõuandeid?
mai 30, 2005 at 5:11 e.l. #54923kame
Moderatorkui see on trennis siis see võib olla ju vähese soojenduse viga – venitused ja kerged raskused enne põhi seerjaid!
mai 30, 2005 at 6:45 e.l. #54793Annika Pärtel
MemberEi aita need tabletid raksumise vastu! Ise söön mitmendat aastat glükosamiini tablette (mul põlved sellised, mis ortopeedi väitel suuri koormusi ei kannata)-põletikku enam liigestesse ei tule, a raksuvad ikka. A mõtlen, et no las nad siis raksuvad kui tahavad, peaasi, et trenni teha lasevad..
mai 30, 2005 at 7:37 e.l. #54930erxs11
MemberIse ei ole tarbinud, aga sõber võttis Ultrageli ja olevat aidanud.
mai 30, 2005 at 9:27 e.l. #54938sub
MemberLiigeste raksumine võib viidata küll nt põletikule või kaltsiumi puudusele vms, aga enamasti ei tähenda see midagi halba. Glükoosamiin võib aidata ja räägitakse ka, et roheline tee on liigestele hea.
Kui valus ei ole ega midagi eriliselt ränka, siis ma ei muretseks. Tee korralik soojendus enne trenni. Minul näiteks külmalt ka raksuvad vahest, aga pärast soojendust trenni ajal enam mitte. Kükkimisel kasuta põlvesidemeid ohutuse mõttes (mujal võib ka).
mai 30, 2005 at 9:39 e.l. #54940mardus
MemberLiigeste raksumine võib viidata küll nt põletikule või kaltsiumi puudusele vms, aga enamasti ei tähenda see midagi halba. Glükoosamiin võib aidata ja räägitakse ka, et roheline tee on liigestele hea.Kui valus ei ole ega midagi eriliselt ränka, siis ma ei muretseks. Tee korralik soojendus enne trenni. Minul näiteks külmalt ka raksuvad vahest, aga pärast soojendust trenni ajal enam mitte. Kükkimisel kasuta põlvesidemeid ohutuse mõttes (mujal võib ka).
Ma kükke veel ei tee.. olen liialt vähe käinud saalis selle jaoks..
Selg ei ole ka kõige parem (pidevad närvivalud jne..) arstid käskisid sporti teha ja siis ma nüüd teen
??:”>mai 30, 2005 at 9:43 e.l. #54941compu
Membermul selg ei raksu enam venitades pärast seda kui olin 3×5 tundi sõitnud rulliaktega
mai 30, 2005 at 12:56 p.l. #54962mardus
MemberKrt… ma olen nende asjade suhtes kole skeptiline…
??:”>…
mai 30, 2005 at 4:29 p.l. #54977Alexander Andrusenko
Moderatorma olen 18, ja liigesed raksuvad juba lapsep6lvest saadik. Nii et ei ole saa noor midagi
??:”>mai 30, 2005 at 5:05 p.l. #54978pumper
MemberRaksumine on karm asi. Mõnel ragisevad kõikvõimalikud kohad ja jubedalt. Ja ega suurt miskit ei aita ka selle vastu. Glükosamiini võib ju süüa. Aga see, mida poes müüakse – seda küll eriti ei soovita. Mul oli väike op hüppeliigese läheduses ja peale seda kirjutas arst veidi tõsisemaid glükosamiini allikaid. Kui poeträna soovitatakse päevas 500 ühikut (mg?), siis arst ütles, et see on koolieelikute doos ja täismehele läks 2000+ päevas 2 kuu jooksul.
Aga kui mõnele maitseb ultrageli ebanormaalne ?elatiinimekk, siis andke aga takka. Natuke on kindlasti parem, kui üldse mitte.
mai 30, 2005 at 7:01 p.l. #54983Alexander Andrusenko
Moderatornojah, mul ragisevadki kõikvõimalikud kohad: sõrmed, randmed, küünarnukid, õlad, kael, selgroog, rind, põlved jne
Praegu manustan glykoosamiini, vaatame, kas aitab.
mai 30, 2005 at 7:20 p.l. #54985Sphinx
MemberNeed raginad, mis liigeste vahelt tulebvad, on CO2 mullid, mis lõhkevad. Kondiraginat põhimõtteliselt pole. Kui aga suure koormuse all põlved ragisevad, on midagi muud. Mul endal sõrmed ja kael ragisevad :S. Põlved harvemini.
mai 30, 2005 at 8:15 p.l. #54987Alexander Andrusenko
ModeratorCO2 mullid? mis need liigesed põlevad seal?
mai 30, 2005 at 8:33 p.l. #54989superkaak
MemberCO2 mullid? mis need liigesed põlevad seal?mis sa arvad, et ainult põlemisest eraldub CO2 vä?
??:”> Naljamees ikka! Igatahes pean Sphinxiga nõustuma
mai 31, 2005 at 5:00 e.l. #54995MEE
Memberno ma tõmban näiteks pea iga hommik rinnakorvi laiali ….. nii mõnus ringutus ja RAKS. Ja siis jälle hea olla
??:”>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.