Skip to main content

raginad luudes ja õnarus põlves

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » raginad luudes ja õnarus põlves

• This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
    legalfella
    Member

Jõusaalis olen käinud ca 4 kuud ja paar probleemi siis, mille osas keegi ehk aidata oskab.

Esiteks on jalaluud hakanud ragisema. See puututab siis põlvi ja puusa, kätes pole probleeme täheldanud. Kas see viitab liiga aktiivsele trennile (2-3 korda nädalas kuskil 70-75 minutit), vähesele venitamisele või lihtsalt mõne aine puudusele (kaltsium?)?

Teiseks on põlve ülaossa tekkinud õnarus/lohk, mida on näha siis, kui lasta ennast sügavkükki. Ma spekuleeriks veel, et ehk hakkasin liiga tegema sügavkükke liiga suurte raskustega (ise olen 193cm ja 97 kg, kükke teen 80-85 kg kangiga). Lähiajal on plaanis lasta see eriarstil üle vaadata (kuigi ma isegi ei tea, mis arst täpselt sellise probleemiga tegeleb), aga oskab ehk keegi pakkuda, millest see võib olla tulnud, et teaks, mida jõusaalis vältida.

Viimase lõigu kohta mainiks veel seda ka, et see põlveasi segab ainult kükkide tegemist, jalapressi ja muud (sh ka korvpall) see ei sega.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.