Skip to main content

Raamatud

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Raamatud

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    niiongi
    Member

Tervist, sai siis hiljuti tellitud treeningkava ja toitumikava aga mulle ei meeldi “pimedus kobada”, et tahaks ise ka aru saada miks ma just nii peaksin toituma jne .. Palun soovitage mulle mõnda raamatut toitumise ja üldse kulturismi kohta. Artikleid ei soovi sest tahakasin just hommikuti bussis lugeda (printimis võimalus puudub)

Olek siis veel küsimus, et kuidas mõjutab suitsetamine tulemusi? Teen 2 suitsu päevas, harva rohkem.

Aitäh!

hehee
    Member

Tervist, sai siis hiljuti tellitud treeningkava ja toitumikava aga mulle ei meeldi “pimedus kobada”, et tahaks ise ka aru saada miks ma just nii peaksin toituma jne .. Palun soovitage mulle mõnda raamatut toitumise ja üldse kulturismi kohta. Artikleid ei soovi sest tahakasin just hommikuti bussis lugeda (printimis võimalus puudub)

Olek siis veel küsimus, et kuidas mõjutab suitsetamine tulemusi? Teen 2 suitsu päevas, harva rohkem.

Aitäh!

Ester e-kataloog. Erinevad otsingusõnad sisse ja head lappamist!

Arkta
    Member

toitumise koha pealt võin soovitada “Sportlase toitumine”. Saab üldpildi teada.

http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?156312

Vägivaldur
    Member

Egas kõik toitumiskavade tegijad samu põhimõtteid kasuta. Kava koostaja käest oleks kõige targem küsida, et mis põhimõtteid ta järgib ja kes neid raamatusse kirjutanud.

Kui sa näiteks uurid Fred Antsoni propageeritavat ja mõnda Mihkel Zilmeri raamatut, siis erinevused võivad olla päris põhimõttelised.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.