Raamat toitumisest
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Raamat toitumisest
- This topic has 16 replies, 8 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
aprill 2, 2012 at 2:08 p.l. #24307
aljoon
MemberKas keegi oskab öelda mõnda head raamatud mida saaks laenutada raamatukogust toitumise kohta ?
Internetis on infot liiga palju ja osad lehed kiidavad üht asja teised väidavad ,et see sootuks vale..
aprill 2, 2012 at 2:08 p.l. #285301Sarge
MemberKas keegi oskab öelda mõnda head raamatud mida saaks laenutada raamatukogust toitumise kohta ?
Internetis on infot liiga palju ja osad lehed kiidavad üht asja teised väidavad ,et see sootuks vale..
Jalaku ja Ööpiku raamat Sportlase toitumine. Mingi tunnike lugemist ainult, aga hea raamat.
aprill 2, 2012 at 2:09 p.l. #285302aprill 2, 2012 at 2:10 p.l. #291115htilga
MemberJalaku ja Ööpiku raamat Sportlase toitumine. Mingi tunnike lugemist ainult, aga hea raamat.
Samuti ka odav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,http://www.apollo.ee/sportlase-toitumine.htmlaprill 2, 2012 at 2:12 p.l. #287563Leegi-H
MemberInternetis on infot liiga palju ja osad lehed kiidavad üht asja teised väidavad ,et see sootuks vale..
Mul on küll kahju seda öelda aga mina ei saa enam ka nii uskuda, et “kui see on raamatus siis see peab tõsi olema”
Kirjastajad võtavad ka igasugu paska trükki ja seal on sul samamoodi eri seisukohad ja raamatud mis üksteist ümber lükkavad.
Kirjasõna on igal pool devalveerunud vahet pole, mis formaadis sa seda loed.
aprill 2, 2012 at 2:14 p.l. #287830htilga
MemberMul on küll kahju seda öelda aga mina ei saa enam ka nii uskuda, et “kui see on raamatus siis see peab tõsi olema”
Kirjastajad võtavad ka igasugu paska trükki ja seal on sul samamoodi eri seisukohad ja raamatud mis üksteist ümber lükkavad.
Seega tasub vaadata, et kelle kirjutatud antud raamat on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2012 at 5:29 p.l. #295612ROtter
MemberMul on küll kahju seda öelda aga mina ei saa enam ka nii uskuda, et “kui see on raamatus siis see peab tõsi olema”
Internet on veel hullem koht, kust tarkusi omandada.
aprill 2, 2012 at 6:40 p.l. #296623htilga
MemberInternet on veel hullem koht, kust tarkusi omandada.
Kas just hullem on õige sõna aga ohtlikum kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2012 at 6:57 p.l. #296285nightq
MemberNetis levivate materjalidega tuleb lihtsalt kriitilisem olla
aprill 3, 2012 at 2:24 e.l. #276133Archangel
MemberNeti eelis on kindlasti see, et on väga lihtne kontrollida algmaterjali ja viiteid. Ohtlik on see, et vastavate teadmiste puuduses ei saa sellest algmaterjalist ise sotti.
Raamatutes leiduv on Autorite tõlgendus kasutatud materjalist. See tõlgendus võib olla puudulik, täiesti vale või kasutatud materjal kehva. Kuid raamatus viidatud materjali pole teinekord alati nii lihtne ega mugav ise kontrollida.
Kokkuvõttes pole väga vahet kumba eelistada – seni kuni uuritakse alati algmaterjali juurde, et mõista esitletud informatsiooni paremini.
aprill 3, 2012 at 6:53 e.l. #241016Leegi-H
MemberRaamatutes leiduv on Autorite tõlgendus kasutatud materjalist. See tõlgendus võib olla puudulik, täiesti vale või kasutatud materjal kehva. Kuid raamatus viidatud materjali pole teinekord alati nii lihtne ega mugav ise kontrollida.
Natuke mööda teema aga ma otsisin anatoomia õpikust tasakaaluanalüsaatorit. Aina lehitsen ja kirun, et miks siin control+f ei võiks olla. Teine pool tuletas vana asja meelde, et raamatutes on indeks taga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rohkem teemasse: vaata enne raamatu kasutatud kirjandus üle, annab ka aimu isegi kui autori nimi ei pruugi.
aprill 3, 2012 at 6:30 p.l. #168214tomster
Member“Normaalne söömine.” Autorid: Mihkel Zilmer, Urmas Kokassaar, Tiiu Vihalemm.
Hea raamat nendele, kes pole veel endale selgeks teinud, mis asjad on süsivesikud, valgud ja lipiidid. Lisaks tutvustatakse lugejale süvitsi paljusid igapäevaselt kasutatavaid toiduaineid.
aprill 7, 2012 at 5:28 p.l. #148111markomj
Memberhttps://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?169196 see ka suht ok raamat algajatele, kes midagi ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .aprill 8, 2012 at 9:41 e.l. #147343nightq
MemberKui autoriteks on naised, siis on mul tavaliselt punane lipp püsti
aprill 8, 2012 at 9:54 e.l. #147273htilga
MemberKui autoriteks on naised, siis on mul tavaliselt punane lipp püsti

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.