Rääkige kuidas kreatiine tarvitada ning millega
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Rääkige kuidas kreatiine tarvitada ning millega
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 20 years, 8 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuni 2, 2005 at 6:39 e.l. #4566
sol
MemberSai siis 2pakki proteiine ära tarvitatud 4kuuga (no1 ning whey 2) ning nüüd mõtlesin, et prooviks kreatiine.
Valisin selle välja:
http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…&products_id=58
Peaks ok olema? Kas need kreatiinid on nagu proteiinidki (pulber) või need kapslites?
Ning nüüd lugesin, et maksimum tulemuse saamiseks tuleks kreatiine võtta koos proteiinidega ja viinamarja mahlaga, on see nii?
Kuidas kreatiine tarbitakse üldse? Söön teelusika lihtsalt ära ning joon viinamarja mahla peale? Või segan sheikris koos proteiinide ning mahlaga ära?
Kui kreatiine ostma lähen, mida tasuks veel nendega osta?
Kas esimesel nädalal võtan siis 5g päevas ~5x1teelusikatäis
Kui suur peab ajavahemik võtmiste ajal olema?
1.hommik
2.kell 12
3.enne trenni
4.peale trenni
5.enne magama minekut
Kas selline graafik sobiks?
Tuli küll ühe teema kohta palju küsimusi, kuid loodan, et vastu kukalt ei lööda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2005 at 6:49 e.l. #55154kame
Moderatoresimene nädal on 4 korda võtta 5 grammi päevas + oleks hea kui lisaksid süsivesikuid – annab tulemust rohkem!
kui sa oleks viitsinud panna otsingusse – kreatiin – siis oleks sul lahti juba 200000 teemat sellest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2005 at 12:55 p.l. #55182mrrene
Memberjah, otsinguga võib ju otsida küll, aga mina näiteks loobusin ära, kuna enamus teemasid ongi sellised: “kasuta otsingut”. Täpselt korralikku kasutusjuhendit ei ole – ainult mingid viited kuskilt foorumist välja inglisekeelsetele lehtedele.
Siin võikski teha üldse Robocop artikli, kuidas tarvitada kreatiine ja mida järgida ja mida mitte. Pakendil pole ju tegelikult paljutki kirjas, näiteks alkoholiga tarvitamine jne.
juuni 2, 2005 at 1:29 p.l. #55183jarmo
Memberpulbrina on. sa võid võtta lusikaga ja alla neelata aga võid ka veega või millega iganes segada. su jutust sain nii aru, et sa nüüd lõpetasid proteiini tarbimise ja hakkad kreatiini võtma aga proteiini tuleks ikka edasi võtta – ma võisin ka valesti aru saada aga igaks juhuks mainisin.
kui mina kreatiini tarbisin siis võtsin proteiinist eraldi – sheik oli tund enne trenni ja kreatiini võtsin pool tundi enne, ma ei kasutanud kuure, on väiteid, et see eriti tulemust ei muuda eks igaühe oma asi.
ei pea just viinamarjamahlaga võtma, võid ka vee ja glükoosiga segada. võib võtta ka pool enne trenni ja pool pärast, võimalusi on palju.
ehk oli minust abi.
juuni 2, 2005 at 3:27 p.l. #55190vend vähk
ModeratorTere!
Jah, mis siin salata, ega otsingus on tõesti liiga palju sellist juttu, et otsi otsingust… Kreatiini kasutamisest on siin palju juttu olnud, aga on ka palju uusi tegijaid, kes alustavad seda teekonda, mida paljud meist juba läbinud. Ok, ise ma võtan kreatiini tavaliselt enne trenni ja tarbin seda 2-5 teelusikatäit koos viinamarja mahlaga. Järjest võtan iga päev 2 nädalat ja siis on paus. Ühel päeval kolm, teisel kaks, kolmandal viis, neljandal 1 jne. Mul on aja jooksul välja kujunenud mõned oma seisukohad kreatiini kasutamise kohta. Alguses võtsin täpselt ettekirjutuste järgi ja avastasin peagi, et midagi ei toimu. Võin ainult oletada, et organism harjus kiiresti ühesuguste kogustega ära. Seejärel katsetasin erinevate kogustega nagu ma eelpool kirjutasin ja asi toimis. Olen kuulnud erinevate spetsialistide käest, et kreatiini ei tohiks kasutada koos piimatoodete ja apelsini-sidrunit sisaldavate toiduainete ja mahladega. Sellepärast ma ei söö ega joo 1-2 tundi enne tarbimist ja samuti2 tundi pärast kreatiini tarbimist. Tarbin seda 100% viinamarjamahlaga, sest nii peaks kõige paremini imenduma ja pealegi tavalise veega on kreatiini suhteliselt vastik neelata…
Ok, ma igaks juhuks täpsustan, et tegemist on minu isikliku programmiga, kuna raamatutest loetu minu peal ei toiminud. Ma olen omal ajal palju lugenud igasugustest teemadest igasugustelt spetsialistidelt ja väga harva on need spetsialistid ühes või teises küsimuses enam-vähem üksmeelsel seisukohal. Sellepärast soovitan kõigil harrastajatel teha oma treeningu kohta rohkem iseseisvat tööd ja analüüsida oma toitumist, tulemusi jne mitte lootma jääda teiste abile, kes võivad samuti eksida.
Ma vaatan nüüd kiiresti teised teemad ka üle ja siis ruttu trenni!
Edu!
vend vähk
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.