Räägi lähemalt oma valmistumisest.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi M.M.’ilt » Räägi lähemalt oma valmistumisest.
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
Hummer.
-
AutorPostitused
-
november 1, 2006 at 8:15 e.l. #8693
Hummer
MemberOleks siis huvitav teada kuidas sõid ja treenisid oma dieedi ajal et nii palju massi kaotasid?
november 1, 2006 at 3:56 p.l. #93881alr89
MemberOleks siis huvitav teada kuidas sõid ja treenisid oma dieedi ajal et nii palju massi kaotasid?Vaevalt ,et ta sellest räägib
november 1, 2006 at 8:15 p.l. #93905M.M.
MemberOleks siis huvitav teada kuidas sõid ja treenisid oma dieedi ajal et nii palju massi kaotasid?Ma parem ei räägi tõesti, sa ei taha seda teada. Igatahes oli tegemist sado-maso ühe alaliigiga kus partnerit polnud : ) Näitena oli sellel perioodil aegajalt päevi kui toidust sain 600 -700 kalorit + une puudusel ka öised rattasõidud õues. Ärge palun järele tehke. Küll aga ma võin rääkida kuidas õieti peaks.
november 1, 2006 at 8:27 p.l. #93906-aron-
MemberMa parem ei räägi tõesti, sa ei taha seda teada. Igatahes oli tegemist sado-maso ühe alaliigiga kus partnerit polnud : ) Näitena oli sellel perioodil aegajalt päevi kui toidust sain 600 -700 kalorit + une puudusel ka öised rattasõidud õues. Ärge palun järele tehke. Küll aga ma võin rääkida kuidas õieti peaks.Ja oli asi seda väärt?
november 2, 2006 at 9:54 e.l. #93926greenu
Member600-700 …. ma arvan et mu 6 kuune kass sööb ka rohkem

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … et tegu pole siis solvanguga … lihtsalt uskumatu … seda enam et arvasin et nii ekstreemseks lähevad minusugused algajad mitte eesti mõistes tegijad … huhh…november 2, 2006 at 10:07 e.l. #93932M.M.
Member600-700 …. ma arvan et mu 6 kuune kass sööb ka rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … et tegu pole siis solvanguga … lihtsalt uskumatu … seda enam et arvasin et nii ekstreemseks lähevad minusugused algajad mitte eesti mõistes tegijad … huhh…Ega see nii hull piin polnudki, organism harjub ka sellise ekstreemsusega ära. Vähemalt nüüd ma saan näha kuidas Indrek Otsus oma mütsi ära sööb : ) Nimelt andis ta lubaduse, et kui ma klassika kategooriasse ennast sisse pressin siis teeb ta seda. Huvitav mis mütsi ta kannab, loodan, et see on läki-läki.
november 2, 2006 at 11:11 e.l. #93938Hummer
Memberaga kui palju kangi trenni?? mitu korda nädalas/päevas? ja millise kava järgi?
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.