Skip to main content

q3

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    Archangel1
    Member

kas mangib keegi?

Alfonze
    Member

mitte eriti enam, aga CoD4-ja küll :-)

asdfghjkl
    Member

Quake 3 (mõtled seda vist) oli 2002/2003 väga populaarne mäng.

Siis sai seda ka mängitud töökaaslastega, ja pärast seda pole mingeid arvutimänge üldse mänginudki.

Kõige parem arvutimäng on tetris minuarvates üleüldse, mingeid uhked graaafikaefektidega moodsad üllitised vana hea tetrise vastu minu arust ei saa.

PT London
    Member

Palun aidake keegi sebida mul see mang, tahax peladaaaaaaaaaaaa:D

jrx
    Member

Palun aidake keegi sebida mul see mang, tahax peladaaaaaaaaaaaa:D

Tõmba suvaliselt torrentisaidilt

Alfonze
    Member

q3 mootor lasti vabaks, aga ma ei tea kas mäng on ka freeware nüüd, demo saab ka ametlikult saidilt igale op-systeemile.

Muusead CoD4 on ka q3 mootoril ja on kuradi hea mäng, pole ammu ostnud mänge, aga see raha läks küll täieette, võrgus on ikka sigalahe (ilma võtmeta ei toimi netis) :-)

asdfghjkl
    Member

q3 mootor lasti vabaks, aga ma ei tea kas mäng on ka freeware nüüd, demo saab ka ametlikult saidilt igale op-systeemile.

Muusead CoD4 on ka q3 mootoril ja on kuradi hea mäng, pole ammu ostnud mänge, aga see raha läks küll täieette, võrgus on ikka sigalahe (ilma võtmeta ei toimi netis) :-)

Selle lähtekood oli omal ajal olemas, selle kompileerimisega oli algul raskusi, aga sai foorumi abiga see tehtud, abistav foorum seal:

http://www.gamedev.net/community/forums/to…=1

Tõeline Quake’i fänn peaks proovima kindlasti seda koodi kompileerida, ja veidi uurima ma arvan:)

Võrgus (LAN) mitmekesi mängides oli see ikka väga hea meelelahutus kui meenutada, vaatasin praegu googlist mängu map’e/leveleid, ja nagu seda ei leidnudki, mida kõigerohkem mängitud sai, vaatan otsin seda veel:)

Alfonze
    Member

mis see compilemine mulle ikka annab, kui midagi compileda tahan siis kerneleid tuleb peale nagu muda, saan neid kokku lasta niiet sedan2gu:-P

aga jah, q3 sai omal ajal ysna karmilt pelatud, p6himapid olid ikka q3dm6, ztn3tourney, osp mapid ja pro versioonid mappidest, v2galahe aeg oli:-)

Archangel1
    Member

PT London
    Member

Tõmba suvaliselt torrentisaidilt
    Archangel1
    Member

http://quake.theabyss.ru/?files 500 eeku

jrx
    Member

Ma ei soovi sellega tegeleda, kui keegi sebib mulle pladil q3 v6in oma teadmisi jagada tasuks, raha v6in ka maksta
    Amarillo
    Member

milleks raha raisata mängude ostmisele ? netis kõik saadaval, ainuke jama on see et online ei saa pelada, kuid kui punt sõpru olemas siis saab LANIS pelada koos tasuta , teatud programmidega. q3 pole peland , peale vaadates tundus saast , ei hakand jamama

Archangel1
    Member

milleks raha raisata mängude ostmisele ? netis kõik saadaval, ainuke jama on see et online ei saa pelada, kuid kui punt sõpru olemas siis saab LANIS pelada koos tasuta , teatud programmidega. q3 pole peland , peale vaadates tundus saast , ei hakand jamama
    Alfonze
    Member

Mina olen jälle seda meelt, et kui hea mäng siis rõõmuga ostan ja suppordin tegijaid, sest nemad on ju vaeva näinud, miks mitte austada seda. Loomulikult ennem vaatan kas demo või piraversioonipealt, kas ma üldse tahaksin seda mängida, aga kui jah siis ikka ostan.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.