Puusaliiges?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Puusaliiges?
- This topic has 21 replies, 12 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
veebruar 24, 2007 at 10:01 e.l. #107552
TaaviT
MemberKäisin ortopeedi juures ära (dr.M.Lugovskoi) ja ta ütles, et kindlalt tuleb opile minna. Ja niipalju ka, et see on nii haruldane lõikus, et kui tahad et see TEGELT KA ÕNNESTUKS, siis tuleb minna Inglismaale või Saksamaale….nii rääkis Lugovskoi.
Aga kindluse mõttes käisin dr.Madis Rahu juures ka ära. Ja ta pani mulle aja kinni magnetuuringusse, et täiesti kindel olla, kui tõsine asi on….et kas ikka peab minema või ei pea.
TaaviT
veebruar 24, 2007 at 10:35 e.l. #107557P-A-U-L
MemberKäisin ortopeedi juures ära (dr.M.Lugovskoi) ja ta ütles, et kindlalt tuleb opile minna. Ja niipalju ka, et see on nii haruldane lõikus, et kui tahad et see TEGELT KA ÕNNESTUKS, siis tuleb minna Inglismaale või Saksamaale….nii rääkis Lugovskoi.Aga kindluse mõttes käisin dr.Madis Rahu juures ka ära. Ja ta pani mulle aja kinni magnetuuringusse, et täiesti kindel olla, kui tõsine asi on….et kas ikka peab minema või ei pea.
TaaviT
TaaviT-miks Sa sellise jamaga tegeled? Ma ei usu, et kolmekümneselt on tore invaliid olla. Need paugud mis nii poksis, karates jne. saadakse, on tegelikult lõpuks pöördumatu kahjustusega. Tegelesin kunagi ise poksiga, kuid ÕNNEKS sain piisavalt vara aru, et seda tasub teha ainult enda jaoks, mitte kui võistlussporti. Väga vähesed jõuavad tippu, 95% on peale aktiivset karjääri lihtsalt invaliidid. See on minu arvamus…
veebruar 24, 2007 at 2:53 p.l. #107592jrx
MemberTaaviT-miks Sa sellise jamaga tegeled? Ma ei usu, et kolmekümneselt on tore invaliid olla. Need paugud mis nii poksis, karates jne. saadakse, on tegelikult lõpuks pöördumatu kahjustusega. Tegelesin kunagi ise poksiga, kuid ÕNNEKS sain piisavalt vara aru, et seda tasub teha ainult enda jaoks, mitte kui võistlussporti. Väga vähesed jõuavad tippu, 95% on peale aktiivset karjääri lihtsalt invaliidid. See on minu arvamus…Ja need kes seda ei mõista või ei püüagi mõista ei jõu ka KUNAGI selle 5% sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks igaüks ise teab, mis ta enda elult saada tahab ja millega riskib ja mis meeldib ja mis mitte.
veebruar 24, 2007 at 3:19 p.l. #107600gmaster
Membertegelikult soovitan võimalikult paljudelt arstidelt arvamust küsida, sest olen ise selle jamaga kokku puutunud.
kuna sul on suht häda käes siis soovitaks proovida kasvõi akupunktuuri vms
veebruar 24, 2007 at 3:49 p.l. #107601ROtter
MemberJa need kes seda ei mõista või ei püüagi mõista ei jõu ka KUNAGI selle 5% sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Eks igaüks ise teab, mis ta enda elult saada tahab ja millega riskib ja mis meeldib ja mis mitte.
Elav näide on Mohammed Ali.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja päris palju oli meil instituudis algava ajukahjustusega noori poksijaid.
veebruar 24, 2007 at 10:38 p.l. #107626Vägivaldur
MemberVäidetavalt pole Ali haiguse ja poksimise vahel seost.
veebruar 25, 2007 at 6:04 e.l. #107644Aile
MemberVäidetavalt pole Ali haiguse ja poksimise vahel seost.Huvitav…
Kes seda v2itis? Kindlustusfirma?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.