Puusadelt pekk maha
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Puusadelt pekk maha
- This topic has 51 replies, 20 voices, and was last updated 13 years, 7 months tagasi by
Bulletproof.
-
AutorPostitused
-
juuni 8, 2012 at 11:18 e.l. #81563
matroxx
MemberMis seal ikka ütleb kohe ära,et tegemist lihtsalt kõrgema puusaluuga ning teatud kehatüübiga.Vabandan ei oska väga teaduslike termineid siin välja tuua.Poisiliku ja kitsast puusa enamus naistel polegi nii,et pole vaja põdeda.Rasva protsent tundub olema igati normis ning kui just lavale ei kipu siis mina ei näe ka siin probleemi.
juuni 8, 2012 at 12:30 p.l. #81483gmaster
MemberMis seal ikka ütleb kohe ära,et tegemist lihtsalt kõrgema puusaluuga-
Ära igaks juhuks ütle.
juuni 8, 2012 at 12:46 p.l. #81465gmaster
Memberjuuni 9, 2012 at 3:26 p.l. #80470Evshiki
MemberSee ei käi paraku nii..
Niiet ei ole siis mitte mingeid harjutusi, mida ma teha saaksin, et pekk ära läheks?
juuni 9, 2012 at 3:40 p.l. #80436matroxx
MemberAinuke harjutus on toitumise korrigeerimine.Karjuvat vajadust kuivemaks tõmmata mina küll ei näe.Aastaläbi nii vähest rasva % omada,et kõhulihased joonistuks välja pole kindlasti tervislik ega ka vajalik.
MAYBE välja arvatud teatud kehatüüpide puhul kus rasva lihtsalt oluliselt ei nahaall ei ole.
juuni 9, 2012 at 4:45 p.l. #80429LiblikAlice
MemberNo mul on umbes sama palju seda pekki, peaks mainima et just mul puusadel kõhul ka natuke , aga dr OZ kuulsin et kõhurasva vähendab kui süüa umbes 7 oliivi äkki päevas ja pistaatsia pähklid, arvan et transrasvu ei tohiks palju tarbida, noh ise üritan ka sellest lahti saada, teen AB ripper X üle päeviti ja jooksen , see peaks ka aitama:) Ja söögitaldrikul on rohkem rohelist kui kartult või liha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2012 at 6:32 p.l. #80365urmasg
MemberAinuke harjutus on toitumise korrigeerimine
Jah, see on eelkõige toitumise teema. Ja kindlasti ei tähenda see näljutamist.
juuni 9, 2012 at 8:39 p.l. #80278night596
MemberMingi osa tuhara lihased jäävad puusadele , proovi rohkem joosta , jalgratast , see peaks mingil määral aitama , aga see nõuab aega ja sa seda ise nii ei märka kui just mingit mõõdistamist ei tee iga kuu .
Jah, see on eelkõige toitumise teema. Ja kindlasti ei tähenda see näljutamist.
Paraku paljud jõuavad selleni , et hakkavad näljutama , sest nad ei näe mingeid muutusi oma kehal ja hakkavad kilosi maha võtma ja nii palju kui ma tean eelkõige näljutamisel kaovad lihased ja siis juba vähe haaval rasv.
juuni 9, 2012 at 9:19 p.l. #80214Evshiki
MemberParaku paljud jõuavad selleni , et hakkavad näljutama , sest nad ei näe mingeid muutusi oma kehal ja hakkavad kilosi maha võtma ja nii palju kui ma tean eelkõige näljutamisel kaovad lihased ja siis juba vähe haaval rasv.
Eieiei, näljutama ma ei hakka, ärge selle pärast muretsege
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ehk siis mingeid kindlamaid nõuandeid toitumise osas, et näiteks mida ja kuipalju süüa?juuni 9, 2012 at 9:26 p.l. #80128night596
MemberPole just ise kõige suurem spetsialist selles , tean seda , et inimene peab saama 1.5- 2.0 x valku oma kehakaalu kohta , rasvaseid asju suurtes kogustes mitte süüa , süsivesikud peale trenni on väga tähtsad .
1.5 puhul 82.5 – 84 g päevas ja 2 puhul 110 g – 112 g oleneb palju sa trenni teed . Palju valke on näiteks tatras , kohupiim- siin ka rasva aga noh , kanaliha , süsivesikuid saab palju banaanist , võid muidugi eraldi osta valgu joogi nagu hera 80 .
Tean seda , et paljud inimesed proovivad erinevaid rasvapõletajad OMEGA 3 BURNER ja üle jäänud , olen ise ka proovinud ,aga erilsit muutust ma ei näinud , vb midagi muutus , aga kui enda keha näed igapäev igast küljest siis on raske mingid muutust näha .
Võid ise proovida ehk see muudab midagi , aga soovitan ikkagist joosta rohkem sest jalgade liikumisel liiguvad ka puusad rohkelt.
Piltide kohta ei ütleks ,et sul oleks vaja midagi enda keha ette võtta , heas vormis on vähemalt tundub nii .
Sellel tootel on palju valke http://www.tallegg.e…kid/chick-snack
juuni 9, 2012 at 9:30 p.l. #80102Evshiki
MemberPole just ise kõige suurem spetsialist selles , tean seda , et inimene peab saama 1.5- 2.0 x valku oma kehakaalu kohta , rasvaseid asju suurtes kogustes mitte süüa , süsivesikud peale trenni on väga tähtsad .
Nii, ma kaalun umbes 55-56 kilo, siis palju ma neid valke sööma peaksin ja millistest toitudest ma neid leida võiksin üldse kõige rohkem? ja sama küsimus ka süsiveskute kohta.. hematogen oleks okei? Vabandust, kui ma lolli mulje jätan, aga ma tõesti ei jaga sellest midagi.
juuni 9, 2012 at 9:51 p.l. #80031vAleksei
MemberKõige lihtsam oleks, kui sa kirjutaks välja ühe tavalise päeva menüü välja ja siis saab vaadata, mida ära jätta ja mida lisada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.juuni 10, 2012 at 5:25 p.l. #82644Evshiki
MemberSuhteliselt raske on kirjutada siia nö tavalise päeva menüüd, sest kui aus olla, siis ma toitun väga ebaregulaarselt. Mõnikord on kogu mu päevane toit hommikusöök + lõunal/õhtul mingi väike näksimine, teine kord aga ainult sööksingi..
juuni 10, 2012 at 7:00 p.l. #82557night596
MemberSuhteliselt raske on kirjutada siia nö tavalise päeva menüüd, sest kui aus olla, siis ma toitun väga ebaregulaarselt. Mõnikord on kogu mu päevane toit hommikusöök + lõunal/õhtul mingi väike näksimine, teine kord aga ainult sööksingi..
Mul ka raske jälgida seda . sest hommikusöök on kogu aeg menüüs olemas , aga vot lõuna ja õhtu see kuidas juhtub , üritan ikka süüa , aga paraku vahest pole isu , või siis kõht mingit jooke täis ja ei taha lihtsalt süüa .
juuni 10, 2012 at 7:13 p.l. #80014urmasg
Sellise toitumisega vaevalt pekki maha saab. Rasva põletamiseks süüakse 5 korda päevas väikeste portsudega ja reguleeritakse oma süsivesikute tarbimist, et panna keha rasva põletama. Kui süüa harva, et keha on näljas, siis salvestabki kõik ära, mis kätte saab.
Oled Sa foorumi kaalulangetamise teisi kandeid lugenud? Seal on sellest juttu küll.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.