Puusadelt pekk maha
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Puusadelt pekk maha
- This topic has 51 replies, 20 voices, and was last updated 13 years, 7 months tagasi by
Bulletproof.
-
AutorPostitused
-
juuni 6, 2012 at 4:25 p.l. #19685
Evshiki
MemberTere, minu mure siis selline, et mul on puusade peal päris palju pekki, ning sooviks mingeid harjutusi või nippe, kuidas see pekk maha saada sealt. Samuti võiks keegi öelda, kuidas kõhu pealt pekki vähemaks saada, sest peki all on mul mingid kõhulihased juba olemas, aga neid ei ole eriti näha..
Ettetänades.
juuni 6, 2012 at 5:44 p.l. #83990Bulletproof
MemberPiltide järgi ütleks, et kõik ok. Aga vaata toitumine uuesti üle ja saad ka kõhu pealt kuivemaks.
juuni 6, 2012 at 5:53 p.l. #83985kristen.
Membertäiesti tavaline keha, ei näe mingit pekki
juuni 6, 2012 at 7:13 p.l. #83929FouEva
MemberIlus küll ju, mis sealt enam nii väga võtta on(kui just võitluseks ei valmistu)? Minu arvates kui sealt juba veel ära võtta hakkab juba kahtlane välja nägema. Aga noh see minu arvamus/maitse. Igatahes Sul jääb see eesmärk praegu arvatavasi toitmuse taha, ja kui see on korras siis kebi jooksma välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 7, 2012 at 7:13 e.l. #83425Syda
MemberPalun täpsusta, kus see pekk on? Ei suuda nagu tuvastada selle asukohta…
juuni 7, 2012 at 7:27 e.l. #83404LiisbetV
MemberPuusade pealt ära nüüd küll rohkem alla taha, kõhupiirkond võiks ikka jääda ju peenemaks kui puusad, mitte vastupidi. Soovitaks erinevaid kõhulihaste harjutusi teha ja alaselja harjutusi nats… et kõhupiirkonda natuke vormida. See, et tundub et puusapiirkonnal on palju pekki, see on pigem sellest, et püksid on sul liiga kitsad ja siis jääbki mulje et pekki on palju kuna midagi jääb üle ääre;)
juuni 7, 2012 at 7:40 e.l. #83380Janika Aavamägi
MemberPigem on siin küsimus toitumises. Kõhulihased saad Sa köögist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtteid:
Kas kava sobib kaalu langetamiseks?
Bodyfitnessist LKV (Liis Kristiin Vaher) kirjutab enda toitumisest
juuni 7, 2012 at 7:46 e.l. #83363LiisbetV
MemberPigem on siin küsimus toitumises. Kõhulihased saad Sa köögist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtteid:
Kas kava sobib kaalu langetamiseks?
Bodyfitnessist LKV (Liis Kristiin Vaher) kirjutab enda toitumisest
see on siis vist individuaalne, minul pole ühtki lihast ainult toitumisega tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nähtavad lihased hakkasid tulema siis kui trenni tegema hakkasin
juuni 7, 2012 at 7:54 e.l. #83338MariusL
Membersee on siis vist individuaalne, minul pole ühtki lihast ainult toitumisega tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nähtavad lihased hakkasid tulema siis kui trenni tegema hakkasin
Lihas kasvab köögis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õige toitumine on kõige alus, lihtsalt trenniga pekki maha ei saa..juuni 7, 2012 at 7:56 e.l. #83322LiisbetV
Membersellepärast ma ütlesingi, et AINULT toitumisega pole mul küll mingit lihast tulnud. See on loomulik, et toitumine peab paigas olema… aga minul isiklikult lihas küll ei kasva kui ei liiguta ennast, vbla viga minus siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 7, 2012 at 7:59 e.l. #83310Janika Aavamägi
MemberSee ütlus näitabki seda, et lihased tulevad välja siis, kui naha rasvaprotsent seda võimaldab. Kõhulihastega on asi nii, et meil kõigil on need olemas, need väga suurt treenimist ei vaja, seega need tulevad küll pm köögist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 7, 2012 at 7:32 p.l. #82364Evshiki
MemberPalun täpsusta, kus see pekk on? Ei suuda nagu tuvastada selle asukohta…
Pekk on just täpselt puusade peal. Ja keegi mainis siin, et püksid liiga ümber vms, aga ei, asi ei ole selles. Isegi ilma mingite püksteta on mul seal näha, et on päris palju pekki peal, pilt on siis enamvähem selline (___) ja mind tõsiselt häirib see. tahaksin ilusaid külgi omale. On kellelgi anda mingeid häid
nõuandeid, et mis harjutusi teha, et just sealt pekk maha läheks?
juuni 7, 2012 at 7:40 p.l. #82354gmaster
MemberOn kellelgi anda mingeid häid nõuandeid, et mis harjutusi teha, et just sealt pekk maha läheks?
See ei käi paraku nii..
juuni 7, 2012 at 9:13 p.l. #82276AlanBStard
ModeratorAcme puusapekipõletamise vitamiine on vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 8, 2012 at 5:53 e.l. #82219AlanBStard
ModeratorSee ei käi paraku nii..
Mida see su artikkel rasvamassi geneetilise paiknemise kohta rääkis?
Lokaalselt saab rasva mobiliseerida vastava geeliga, rasvhapped veres tuleb siis kohe ära kulutada ehk enne trenni määrida, aga ravimiamet ja toll ei luba neid geele Eestisse.
Jääb veel see biosignatuuri teema, puusale-seljale varus selle järgi rasva vist kõrge insuliin?
Aga mul on tunne et geenid ikka suunavad rohkem.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.