Skip to main content

Puusade juurest..

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    AlanBStard
    Moderator

Noh ära saab neid võluda rasvaimuga äkki ? (mitte, et ma seda soovitaks)

Mina sellest mõttes isegi soovitaks, et igasugu rasvas ladestunud mürkained jäävad ainevahetusest läbi ajamata. Sinna koguneb ikka sellist saasta, et mõni vend võib tugeva dieedi käigus mürgitusse ära surra. No ja pikaajaline mõju ka – paljud rasvas akumuleeruvad ained on kantserogeensed ka.

Aga võta seda ka arvesse, et (effektiivset) lokaalset rasvapõletust ei ole olemas.

Pealemääritavatest johimbiiniga geelidest räägitakse küll häid asju

–BL–
    Member

loen ja lootsin leida lahendusi..

mu ka sangad,,,, vahel vaatan, et tahaks lahti saada teinekord jälle, et ahh ..las olla..

kusjuures eest vaates ei olegi nii hull ..aga tagant vaates ei meeldi Ootan huviga vasutuseid neilt kes on tulemusi näinud. : <_<“>

Archangel1
    Member

jaadgi ootama… <_<“>

hehee
    Member

loen ja lootsin leida lahendusi..

mu ka sangad,,,, vahel vaatan, et tahaks lahti saada teinekord jälle, et ahh ..las olla..

kusjuures eest vaates ei olegi nii hull ..aga tagant vaates ei meeldi Ootan huviga vasutuseid neilt kes on tulemusi näinud. : <_<“>

Lihtne see ei olnud, sest ma vihkan jooksmist, aga sangadest sain lahti.

–BL–
    Member

Lihtne see ei olnud, sest ma vihkan jooksmist, aga sangadest sain lahti.

nu jah…iseenesest mul vb polegi jooksmise vastu midagi… aga asi selles et pole kuskil joosta:p..mulle ei meeldi mingi külavahel ..lalallalalaa:P:D: ok see selleks..

aga kuidas siis oli..?.kui kiiresti sangadest lahti said?.. mis moodi jooksid, selles suhtes et kui palju korraga ja äkki on mingeid näpunäiteid vms:P.. hihiii

scubamonkey
    Member

nu jah…iseenesest mul vb polegi jooksmise vastu midagi… aga asi selles et pole kuskil joosta:p..mulle ei meeldi mingi külavahel ..lalallalalaa:P:D: ok see selleks..

aga kuidas siis oli..?.kui kiiresti sangadest lahti said?.. mis moodi jooksid, selles suhtes et kui palju korraga ja äkki on mingeid näpunäiteid vms:P.. hihiii

–BL–
    Member

ytleme nii et kõige suuremaks probleemiks ongi keskoht( kõht, “sangad”) kui neist lahti saaksin oleks kõik väga ok..

kaal on norm ( olen 178cm kaalun 67 kg) …-kaal kõigub( 65-69 kg)..????

hehee
    Member

Autor
    Postitused
Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.