Puusade juurest..
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Puusade juurest..
- This topic has 22 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
mai 31, 2007 at 10:16 p.l. #10897
rohula
MemberEt nagu kuidas saada lahti rasvast kintsudelt ja selle pealt nagu, ei oska seletada,
umbes sealt
|
/ —siit
|
pmst niimoodi läheb küljelt allapoole ..
Mida tegema peaks?
juuni 1, 2007 at 2:33 e.l. #116685daemonium
MemberEt nagu kuidas saada lahti rasvast kintsudelt ja selle pealt nagu, ei oska seletada,umbes sealt
|
/ —siit
|
Mida tegema peaks?
1.söömine korda(kui ise ei oska – telli toitumiskava)
2.aeroobne treening(või HIIT)
juuni 1, 2007 at 3:32 e.l. #116686kuuliks
MemberKui võimalik, siis mine trenni. Siis on nii tulemusi kui ka endal enesetunne hea. Loomulikult on see kõik koos toitumisega vajalik.
juuni 1, 2007 at 6:48 e.l. #116696asdfghjkl
MemberSiin on toitumise kohta üks artikkel, mis seletab lihtsalt toitumis-aspekte:
http://www.takeaway.ee/default3.asp?id=9
Samas on siinsel fitnessi lehel otsingumootor, millega leiab palju toitumis-alast teavet, võid otsingusõnaks sisestada näiteks “lihtsüsivesik”, mida seal Arctic Cafe lehe jutus mainitakse, ja hiljem google’st sama otsingut teha. Selliselt need teadmised tulevad, ja kindlasti läheb veidi aega, aga öeldaksegi ju, et fraas “pole aega selle jaoks” tähendab tegelikult, et “pole prioriteetne minu jaoks”, seega kui miski huvi oluline on, siis tuleks tegeleda selle asjaga, ja sinu puhul soovitaks ka vaeva näha lihtsalt asjaga.
Olen ise programmeerimis-foorumites ca 10 aastat olnud, ja seal on alati hulganisti tulnud inimestele vastata “kasuta googlit”, sest jah, tuleb ise veidi lihtsalt uurida otsida kui asja ikka oluliseks peetakse, lahendused on nina all tavaliselt.
Mulle muidu see arctic cafe jutt seal meeldib, kuna on hea loetavusega, et loe seda ka muuhulgas.
juuni 1, 2007 at 10:07 e.l. #116702rohula
MemberTrennis ma käin, jõusaalis nimelt.
Olen harrastanud juba umbes 8 kuud.
Jooksmisega pole see ära läinud näiteks.
juuni 1, 2007 at 10:11 e.l. #116703zwen
MemberEt nagu kuidas saada lahti rasvast kintsudelt ja selle pealt nagu, ei oska seletada,umbes sealt
|
/ —siit
|
Mida tegema peaks?
Sa mõtlesid külgedel olevaid sangasid?
juuni 1, 2007 at 10:32 e.l. #116705daemonium
MemberTrennis ma käin, jõusaalis nimelt.Olen harrastanud juba umbes 8 kuud.
Jooksmisega pole see ära läinud näiteks.
Söömine vale.
juuni 1, 2007 at 11:53 e.l. #116709Angel-liis
Membermkm…ma arvan et ta mõtles puusade peal olevat rasva….aga see on see koht minuarust kus kõige viimasena üldse midagi ära hakkab minema…ja aitab trenn ja toitumine nagu ikka…üks ilma teiseta ei anna soovitud tulemust..võibolla ilma trennita veel saab, aga tulemus pole nii ilus.
august 6, 2007 at 3:55 p.l. #121119teedukas
Memberkas oli siis sangadest jutt ? kui oli siis tahaks ka teada kuidas need ära saab võluda lihtsalt
august 6, 2007 at 6:04 p.l. #121141scorpion666
Memberkas oli siis sangadest jutt ? kui oli siis tahaks ka teada kuidas need ära saab võluda lihtsalt
august 6, 2007 at 6:41 p.l. #121152Xero
MemberSangasid pidavat tekitama ka külm. Kui külmal ajal lühikesi, nappe riideid kanda. Keha reageerib sellele ja moodustab just sinna suurem rasvapolstri.
august 6, 2007 at 8:24 p.l. #121186rainisk
september 5, 2007 at 7:38 p.l. #124435teedukas
MemberNoh ära saab neid võluda rasvaimuga äkki ? (mitte, et ma seda soovitaks)Aga võta seda ka arvesse, et (effektiivset) lokaalset rasvapõletust ei ole olemas.
ei sellist asja ei tee eluski . krt kõike saab ka spordiga teha
september 6, 2007 at 6:36 e.l. #124448trennineiu
MemberKusjuures, kui mina siin oma kaalu korrigeerisin regulaarse trenni ja tervisliku toitumisega, võtsin alla 8 kilo. Nüüd kaalun 177 cm juures 59-60 kilo. Vähem nagu ei tohikski enam…aga väiksed sangad on ikka alles HAHAHA. Kuna grammigi enam alla ei lähe (olen proovinud), siis las nad olla. Mees ütles, et ongi hea, kui liiga kondine pole, et natuke naiselikkust ei tee paha
september 6, 2007 at 9:34 e.l. #124452Jess13A
MemberSiin on toitumise kohta üks artikkel, mis seletab lihtsalt toitumis-aspekte:http://www.takeaway.ee/default3.asp?id=9
Samas on siinsel fitnessi lehel otsingumootor, millega leiab palju toitumis-alast teavet, võid otsingusõnaks sisestada näiteks “lihtsüsivesik”, mida seal Arctic Cafe lehe jutus mainitakse, ja hiljem google’st sama otsingut teha. Selliselt need teadmised tulevad, ja kindlasti läheb veidi aega, aga öeldaksegi ju, et fraas “pole aega selle jaoks” tähendab tegelikult, et “pole prioriteetne minu jaoks”, seega kui miski huvi oluline on, siis tuleks tegeleda selle asjaga, ja sinu puhul soovitaks ka vaeva näha lihtsalt asjaga.
Olen ise programmeerimis-foorumites ca 10 aastat olnud, ja seal on alati hulganisti tulnud inimestele vastata “kasuta googlit”, sest jah, tuleb ise veidi lihtsalt uurida otsida kui asja ikka oluliseks peetakse, lahendused on nina all tavaliselt.
Mulle muidu see arctic cafe jutt seal meeldib, kuna on hea loetavusega, et loe seda ka muuhulgas.
See antud link ei tööta
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.