Push-up bar – abivahend kätekõverdusteks
Avaleht » Forums » Kommerts » Pakkumised » Push-up bar – abivahend kätekõverdusteks
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 14 years tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 10, 2012 at 6:41 e.l. #23925
renhoelder
MemberTervitus,
oleks soov soetada endale, parimal juhul Tartus, push-up bar. Muidu olen neid mingi hetk näinud poes, aga nüüd, tee või tina, ei näe kuskil. Otsest eestikeelset vastet ka ei tea, nii et netist veidi raske otsida ja amazonist ka kohe ei jookse tellima. Jõusaalivarustuse leheküljelt leidsin, kuid äkki annaks ka kuskilt kohapealt neid leida.
Nii et, on keegi kuskil Tartus müügil näinud?
jaanuar 10, 2012 at 4:21 p.l. #255771gmaster
Membermiks?
jaanuar 10, 2012 at 4:49 p.l. #255757renhoelder
Membermiks?
Miks mitte? Kas sellisel riistapuul võrreldes tavaliste või teemant kätekõverdustega mingeid eeliseid pole?
jaanuar 10, 2012 at 6:24 p.l. #255622Ak_47
MemberErinevatel kätekõverdustel on suurem ROM (range of motion) kui kasutad neid,kuid sul on sama lihtne panna käte alla paar vanemat raamatut,tooli,alust.
Kui pelgad liigset pinget randmele või füsioloogiliselt ei ole võimalik,saad alati teha kätekõverdusi nukkidel (peopesa rusikas)
jaanuar 10, 2012 at 8:45 p.l. #255537gmaster
MemberÜks väga naljakas ja tobe vahend, samamoodi võiksid AB ROCKETi osta vms..
Osta endale parem sama raha eest paar sangpommi – http://www.osta.ee/23852482
Kui õige kujuga käepidemega osta, saab samal eesmärgil kasutada, ja saab ka ülejäänud keha treenida!
Võid mind hiljem hea nõu eest tänada.
jaanuar 11, 2012 at 8:07 e.l. #255357renhoelder
MemberJah, kui oleks tool või muu sel eesmärgil kasutatav abivahend, teeksin seda. Ja suurem range of motion tundus mulle võhikuna eelis mis neist vidinatest saada.
Sangpommidega on see väike ebamugavus, et pealinnast Dorpatisse transportimine ühistranspordiga pole kõikse mugavam ettevõtmine. Eks peab silmad lahti hoidma ja kohalikke pakkumisi uurima.
jaanuar 11, 2012 at 11:11 e.l. #255009AlanBStard
ModeratorKätekõverduste tegemine pole ka kõige mugavam ettevõtmine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pikutada on märksa mugavam.
jaanuar 15, 2012 at 12:20 p.l. #251241teador
MemberAbivahend võibki olla siis kui oled piisavalt toonuses, muidu pole mingit kasu.
jaanuar 16, 2012 at 9:17 e.l. #250279Smuki
MemberMuideks, väga hea abivahend. Endal küll ei ole, kuid olen saanud proovida. Kätekõverdused on koheselt efektiivsemad ja järgmisel päeval tunneb ka korralikku valu! Ise kasutan sarnaseks otstarbeks hantleid, mille peale toetun!
jaanuar 16, 2012 at 6:26 p.l. #249861LB
Memberjaanuar 17, 2012 at 5:17 e.l. #249665MoloM
MemberTervitus,
oleks soov soetada endale, parimal juhul Tartus, push-up bar. Muidu olen neid mingi hetk näinud poes, aga nüüd, tee või tina, ei näe kuskil. Otsest eestikeelset vastet ka ei tea, nii et netist veidi raske otsida ja amazonist ka kohe ei jookse tellima. Jõusaalivarustuse leheküljelt leidsin, kuid äkki annaks ka kuskilt kohapealt neid leida.
Nii et, on keegi kuskil Tartus müügil näinud?
Oled kusagilt saaanud? Mul vedelevad ühed kodus, võid omale saada, kui veel huvi on
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.