Skip to main content

Püramiid vs. 5×5, 3×3, 6-12 jne?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Püramiid vs. 5×5, 3×3, 6-12 jne?

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    Capricorn
    Member

Mõnda harjutust tõusvate raskustega (raskus suureneb, kordused vähenevad) püramiidina ja mõnda langeva raskusega (raskus väheneb, korduste arv kas jääb samaks või veidi suureneb). Need langevad raskused on rohkem plokkide/trenažööride teema, kangi ja hatlitega teen tõusvate raskustega. Korduste arv olenevalt harjutusest tavaliselt 6-12, baasharjutuste puhul vahel ka väiksemad kordused.

MastaKilla
    Member

hehh….naljamehed.rinnalihas mul liiga suur küll ei ole,kuid kena näeb välja jah.ja selle 50kg pommi lennutamine ei ole sugugi kerge,kui lamad pingil ja lased käed üle pea maha,ning siis rinnale.kes proovinud pole,ei pruugi hakkamagi saada(isegi kui jaksab ka 130 pingist lükata).mul on käinud pea 2meetrised mehed jõusaalis proovimas ja parim sai 40kg 1he korra ylesse.proovige järele.samas käsi(pähkel)selle sama harjutusega on jaanuarist(39cm)tänaseks päevaks paisunud 44-le cm-ile.käsi kasvab jõudsalt.teen ju õlad ka selle pommiga.kogu keha on proportsioonis:)

MastaKilla
    Member

ah jaa,muideks nii palju veel,et kangiga püramiidi teha on palju mõnusam ja lausa naudin,kuid pomm võtab ikka ohkama küll:)

tereummikust
    Member

hehh….naljamehed.rinnalihas mul liiga suur küll ei ole,kuid kena näeb välja jah.ja selle 50kg pommi lennutamine ei ole sugugi kerge,kui lamad pingil ja lased käed üle pea maha,ning siis rinnale.kes proovinud pole,ei pruugi hakkamagi saada(isegi kui jaksab ka 130 pingist lükata).mul on käinud pea 2meetrised mehed jõusaalis proovimas ja parim sai 40kg 1he korra ylesse.proovige järele.samas käsi(pähkel)selle sama harjutusega on jaanuarist(39cm)tänaseks päevaks paisunud 44-le cm-ile.käsi kasvab jõudsalt.teen ju õlad ka selle pommiga.kogu keha on proportsioonis:)

Kui ma õigesti aru saan, siis harjutus, mida sa siin kobamisi üritasid seletada on Pullover? Pullover, kui õigesti sooritada on ka eelkõige harjutus rinnalihasele, küll aga tihti ka mingil määral seljale, õlale ja triitsepsile, viimasele, olenevalt, kuidas teha.

s4nder
    Member

Ma teen jõutõmmet, sügavkükki ja rinnaltsurumist 5×5 (kõik seeriad sama raskusega), ülejäänud harjutused üldjuhul 3×8. Ei näe mõtet asja liiga keeruliseks ajada.

MastaKilla
    Member

just-just.siis ma teengi pulloverit:)

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.