Punnis kõht
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Punnis kõht
- This topic has 220 replies, 116 voices, and was last updated 13 years tagasi by
aivo1359.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2013 at 9:58 e.l. #334267
Kirsi-Mari
MemberKusjuures mul täpselt sama tähelepanek enda puhul- nii kui trenni teinud, on ka kõht selline kõva ja kuidagi nagu punnis pigem ja see ei ole pekk
jaanuar 9, 2013 at 10:13 e.l. #334269Sarge
MemberVaatasin juutuubist Shaun T Insanity 60 days workout videot ja seal tundus olevat hästi palju põlvetõsteid (jookse, hüppeid ja lamades) ja nende harjutuste puhul töötavadki niude-nimme lihased.
Kusjuures mul täpselt sama tähelepanek enda puhul- nii kui trenni teinud, on ka kõht selline kõva ja kuidagi nagu punnis pigem ja see ei ole pekk

Kõhusirglihas lihtsalt verd täis? Palju vett joonud trenni jooksul?
Pinguta kõhtu ja kas siis ka kõht punnis on trenni ajal või on kõhulihaste separatsioon hoopis paranenud?
jaanuar 9, 2013 at 10:24 e.l. #334272Kirsi-Mari
MemberEi joo üldse trenni ajal vett ja kõht punnis alates sellest ajast, kui trenni tegema hakkasin taas- vahepeal olin lapseootel, siis ei saanud aru, kuna kõht oli pidevalt punnis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2013 at 12:22 p.l. #334313gmaster
MemberMillisest asjatundjast jutt käib? Kelle juurde peaks pöörduma?
Tugiliikumisaparaadile spetsialiseeruvad füsioterapeudid.
jaanuar 9, 2013 at 1:21 p.l. #334324Cornyy
MemberEi joo üldse trenni ajal vett ja kõht punnis alates sellest ajast, kui trenni tegema hakkasin taas- vahepeal olin lapseootel, siis ei saanud aru, kuna kõht oli pidevalt punnis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just mul samamoodi! Ma treenisin ka eelmine suvi…kaotasin 20kg, aga siis käisin mingitviisi jooksmas ja tegin kodus kergemat aeroobikat….Siis olin rase ja kevadel sain lapse…Hakkasin tenniga pihta…alguses oli ok kõik, aga viimasel ajal märkan nagu punnitaks kohati rohkem.
Ausaltöeldes ei usu mina et mul see lordoos on…selg ei ole nõgusamaks läinud.
Trenni ajal hoian kõhtu sees…või noh “core tight”….Siis ei ole punnis…Vett joon olenevalt trennist 0,3- 0,7l. Kas trenni ajal ei tohiks siis vett juua? Ma olen aru saanud et peaks jooma….pealegi hakkab suu nii kuivama kurgust et vaja juua…üleliia ei joo..
jaanuar 9, 2013 at 1:56 p.l. #334329Kirsi-Mari
MemberMa käisin ka rasedana trennis lõpuni välja ja tegin veidi ka kõhulihastele harjutusi, siis oli 3 kuud pausi. Võib olla ma teen tõesti midagi valest, sest selg on mul kogu aeg minu meelest nõgus olnud ja pikali olles nt jalgu üles tõstes kisub ka nõgusaks, proovin, mis ma proovin vastu matti suruda. Ma ei joo trennis lihtsalt sellepärast, et ei ole sellist hullu janu tundnud, joon pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2013 at 1:56 p.l. #334330Hypix
MemberMul ka vahest sama lugu et alumine kõhu lihas( kõhuristilihas) on punnis nagu hullult gaase täis oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2013 at 5:07 p.l. #334347Tragl
MemberTugiliikumisaparaadile spetsialiseeruvad füsioterapeudid.
No soovita siis nimeliselt kedagi.
jaanuar 9, 2013 at 5:12 p.l. #334348Sarge
MemberNo soovita siis nimeliselt kedagi.
Kaja Hermlin.
PS! Veejoomine trennis on väga õige asi. Kui vereplasma maht väheneb, väheneb ka jõudlus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2013 at 5:19 p.l. #334350gmaster
MemberNo soovita siis nimeliselt kedagi.
Ennast ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2013 at 8:25 p.l. #334389aivo1359
MemberMinu loogika ütleb,et peale kõhu trenni tuleks rõhk panna ka seljale ja külgedele.Jooki tarbida trennis iga 20 min.tagant paar tugevat lonksu.Sass01-kiitus humoorika versiooni eest!Kui suu kuivama hakkab,on juba vee puuduse tunnus.Hilisem joomine ei kompenseeri seda vaegust.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.