Punnis kõht
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Punnis kõht
- This topic has 220 replies, 116 voices, and was last updated 13 years tagasi by
aivo1359.
-
AutorPostitused
-
veebruar 10, 2011 at 11:25 e.l. #289457
AlanBStard
Moderatorilma pilti nägemata võibki igasugu imeasju sulle soovitama jäädagi. tee mõni klõps, pane üles siia, see ei tohiks ju tänapäeval üle jõu käia.Paluks siis mitte mingeid kõrgresolutsioonis mitme ekraanitäie suuruseid pilte kõrgdetailis turritavate kõhukarvadega vaid normaalseid väikesi pilte ja soovitavalt lingina, mitte otse siia leheküljele
??:”>veebruar 10, 2011 at 12:51 p.l. #289465smack
MemberMis on sisemised kõhulihased? On olemas kõhu sirglihas, mis algab alumistelt roietelt ja rindluult ning kinnitub häbemeluule. On olemas sisemine ja välimine kõhu põikilihas, mille ülesandeks on kerepöörded. Esimene algab niudeluu harjalt ja kinnitub alumistele roietele ning teine alumistelt roietelt ja kinnitub niudeluu harjale. That´s it!http://www.ab-core-and-stomach-exercises.com/multifidus.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Transverse_abdominal_muscle
http://www.nismat.org/ptcor/lbp
http://www.bodybuilding.com/fun/ms-fit5.htm
Võtmesõna:”The Transversus Abdominus and Lumbar Multifidus are the inner abdominal muscles.”
Mul oli ka kunagi selline jama,et punnis kõht jne aga nagu ülejäänud oli korralik.Eks see ole see üleliigne rasv ja sellest saab väga edukalr lahti nt anaeroobset treeningut päevas umbes 60 min ja olemas kuskil oleneb kõhu ja rasva kogumist kõhul.EDU
??:”>Sa pead silmas ikka aeroobset?
Probleem siis selline, pole kõhul peaaegu üldse pekki, kenasti 6 pack näha… aga kõht on kogu aeg punnis! Tõesti nagu rasedal, selline prink ja punnis
juuni 5, 2011 at 9:47 p.l. #305124Common
Memberjuuni 5, 2011 at 11:09 p.l. #305130Archangel
MemberUsun, et enamikel inimestel on see põhimõtteline viga küljes. Mul ka.
Üks asi on kindlasti rüht. Enamikel väga paigast ära – tegelikult pole head rühti raske hoida, kuid vähesed viitsivad sellega vaeva veidi näha. Ning kõhuga on paljuski sama teema, et “vabalt” olles lastakse kõhulihased täiesti lõdvaks ning seetõttu vajub kõht ka ette.
Kui aga kõhulihaseid veidi treeninud oled (Üks väga hea harjutus on vaakumharjutused – hingad kogu õhu välja ning proovid nabaga selgroogu katsuda
juuni 5, 2011 at 11:16 p.l. #305131AlanBStard
ModeratorNatuke vana teema, aga mul sama probleem. Niisama “lõdvalt” olles on kõht ees, selg sirgu tõmmates kaob nagu ära… Mis asi see mul seal ees siis on, või ongi viga seljas?Rühilihaste täielik puudumine
jaanuar 8, 2013 at 8:12 p.l. #334213Cornyy
MemberDetsembri lõpus lõpetasin Shaun T Insanity 60 days programmi ja 1.jaanuar alustasin sellega uuesti. Sealjuures toitun normaalselt ja üle ei söö.
Kaal on normaalne ja langetada ei ole vaja. Trenni teen selleks et keha oleks ilusam ja saaks trimmi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen aga märganud et kõht on läinud kuidagi rohkem ettepoole punni…No ise nagu ootaks lamenevat kõhtu, et “pekipadjake” kaob pealt ära….Ümbermõõt väga muutunud ei ole viimase 1,5 kuuga, kuid katused tundub nagu nabaalust rasva oleks vähemaks jäänud, ehk siis see “padjake” on väiksemaks jäänud…ehk kujutan endale vaid ette. Aga miks see kõht ettepoole läheb? Kas teen midagi valesti? See ei ole nagu puhitus või gaasid, vaid nagu lihased “tõstaks” selle kõhu ettepoole….
jaanuar 8, 2013 at 9:04 p.l. #334228sass01
MemberArvatavasti on pisipere tulekul…
jaanuar 8, 2013 at 9:14 p.l. #334229Sarge
MemberAlaseljas süvenenud lordoos? Kas selg pole nõgusamaks läinud kui varem oli?
jaanuar 9, 2013 at 6:26 e.l. #326432Cornyy
MemberArvatavasti on pisipere tulekul…
Hahaa….Eks ma ikka teaksin sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pisem on hetkel 8 kuune
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alaseljas süvenenud lordoos? Kas selg pole nõgusamaks läinud kui varem oli?
Ei ole aru küll saada et selg oleks läinud nõgusamaks…selline tavaline.
jaanuar 9, 2013 at 6:52 e.l. #330816Erik Orgu
MemberAlaseljas süvenenud lordoos? Kas selg pole nõgusamaks läinud kui varem oli?
Usun et ülaltoodu ja puusapainutajad valest tehnikast ka kinni!
jaanuar 9, 2013 at 7:55 e.l. #334248Cornyy
MemberPuusapainutajad? Ehk keegi seletaks täpsemalt ära ja annaks lahendusi? Ma nagu väga ei jaga seda asja nii spetsiifilise täpsusega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2013 at 8:05 e.l. #334249gmaster
MemberPuusapainutajad? Ehk keegi seletaks täpsemalt ära ja annaks lahendusi? Ma nagu väga ei jaga seda asja nii spetsiifilise täpsusega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2013 at 8:51 e.l. #334259Cornyy
MemberLugesin teema hoolikalt läbi….
Inanity trenn sisaldab ka venitusi….ka nö hip flexer(oli vist?) venitusi.
Tahaks teada mida ma ikkagi valesti võin teha? Kas venitan valesti? Või kasutan liiga palju neid lihaseid? Kas mu kõht lähebki siis suureks mitte väikseks?
Ma mõtlen et trenn on ikka koostatud ju selleks et põletada rasva ja vormida keha….
jaanuar 9, 2013 at 9:01 e.l. #334260salasilm
MemberKüsimus võib olla selles, et sul on vale kehahoid ja et see trenn on vale kehahoidu süvendanud. Küsimus pole rasvas ega individuaalsete lihaste pikkuses või tugevuses, vaid selles, kuidas töötab kogu alakeha tervikuna.
Et sellest kehahoiu ja lordoosi-jutust aru saada, siis mine mõne sellise peegli ette kust sa oma kõhtu näed, muuda oma vaagna kallet ja vaata KÜLJE pealt kuidas see su kõhu ja SELJA kuju muudab. Otsi internetist sõna “lordoos” ja loe, millest me räägime. Kõige lollikindlam on, kui sa lased enda selgroo kõverused ja vaagna asendi asjatundjal väikse tasu eest üle vaadata – sest ise enda seljataha ju ei näe.
jaanuar 9, 2013 at 9:05 e.l. #334261Cornyy
MemberMillisest asjatundjast jutt käib? Kelle juurde peaks pöörduma?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.