Punnis kõht
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Punnis kõht
- This topic has 220 replies, 116 voices, and was last updated 13 years tagasi by
aivo1359.
-
AutorPostitused
-
oktoober 13, 2010 at 11:11 p.l. #279043
taavi555
MemberNojah mõtlesin endale tellida toitumiskava, aga tulin Norra tööle ja siin söön seda mis on päeva praed ja mida külmkapis parasjagu on olemas ,tööjuures .Nii et väga mingit suurepärast kava ei saa teha kuna pood kah 24 kildi kaugusel ja autot pole
“>mina näiteks ei tellinud omale toitumiskava, uurisin foorumis ja fitnessi leheküljel toitumise kohta, kasutasain kaloriarvutit ja nüüd sätin ise omale päevase toitumise, kaalun end tihti et näha kuidas toimib.
ise olen prantsusmaal tööl, käime iga laupäev poes ja ostan siis kõik vajaliku liha, muna, kohupiimad jne. nädalaks valmis, vajalikud toidukorrad võtan tööle kaasa toidukarpides ja nii lihtne ongi, kui tahtmist on siis saab tegelt ilusti hakkama, aga jõudu sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2010 at 12:37 e.l. #279044AlanBStard
ModeratorPrantsusmaal vist on söögiga normaalsemad lood kui Norras ? Norra kohta räägitakse et tavaline söök on solk ja korralik on väga kallis ? Ise olen Norras ainult külas olnud, omal käel pole söönud.
oktoober 14, 2010 at 5:42 e.l. #279048savi_
MemberMinu mõte liikus sinnasuunas, et kui sa teed juba aroobset/jõusaali ja mida iganes veel, siis võiks ju pigem rohkem teiste lihasgruppide arengule panustada. Maitse asi muidugi, aga ma arvan, et see viiks tähelepanu eemale kõhult (nö üldpildi muutus). Aga fakt on see, et toitumine peab ka siis korras olema.
oktoober 14, 2010 at 2:52 p.l. #279118kuuliks
MemberPrantsusmaal vist on söögiga normaalsemad lood kui Norras ? Norra kohta räägitakse et tavaline söök on solk ja korralik on väga kallis ? Ise olen Norras ainult külas olnud, omal käel pole söönud.Jep, nii pidigi olema. Üks eestlane, kes töötab ja elab Norras räägib mulle sama, et sealne söök on igavene solk ja sestap ta siit konserve kaasa ostabki.
oktoober 14, 2010 at 4:30 p.l. #279128taavi555
MemberPrantsusmaal vist on söögiga normaalsemad lood kui Norras ? Norra kohta räägitakse et tavaline söök on solk ja korralik on väga kallis ? Ise olen Norras ainult külas olnud, omal käel pole söönud.vot ei oska öelda
“> poes peaks nagu ikka tavapäraseid asju olema liha, muna, piim jne.kui käia välismaal tööl siis ilmselt peaks nagu palka ka saama piisavalt et omale korralikku toitu lubada, isiklikult väga hinda ei vaata vaid ostan mis maitseb,
kulub umbes kulub umbes 300-350 euri kuus toidule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2010 at 5:59 p.l. #279142Patsa
MemberNorras olles kusagil treenid ka ? Ei ütleks, et siin söögid nii halvad on… poed nagu ikka ja kõik lettidel olemas! Ja selle punu kohta soovitaksin rohkem aeroobset.. ning kindlasti pean mainima, et toitumine= kõige alus!!
oktoober 14, 2010 at 10:41 p.l. #279161AlanBStard
ModeratorPunule soovitaks pigem anaeroobset. Krooniline aeroobika võib sellise just ette kasvatada.
jaanuar 9, 2011 at 9:12 p.l. #285758palmiall
Membertere
selline mure:d vaatan ja vaatan peeglisse ja kõht on kuidagi punnis, lihased on kyll ilusti väljas ja paks ega midagi pole kuid lihtsalt seest poolt nagu punnitab..
huvitav huvitav, mulle ei meeldi nii:S:S
ainult siis kui kõhulihased pingule ajan on kõht nagu siledalt ees, muidu punnis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2011 at 7:50 p.l. #285921Liinu
Memberoskad ehk täpsemalt kirjeldada?? on see nagu nn “õhupalli” tunne ehk siis rohkem seedimisega seotud probleem või konkreetselt lihasteg?? et kõhulihas vajuks nagu ette??
kui nagu rohkem lihastes asi, siis võib probleem olla rühis. kas selg liiga nõgus või kasutad seistes rohkem/ainult seljalihaseid. idee poolest peaksid seistes (tegelikult ka istudes jms tegevustes ka) nii kõhulihased kui seljalihased kogu torsot toetama. nn “korsetitunne”. see on puhtalt kehale uue harjumuse õpetamine!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2011 at 8:27 p.l. #285925palmiall
Memberlihastega okei kõik ja seedimisega ilmselt kaa.. pole kyll gaase täis kindlasti.. lihtsalt nii nagu oleks söönud suure eine just.. hommikuks on enamvähem okei.. äkki ärritrab miski asi magu nt? ma eitea
jaanuar 12, 2011 at 12:10 e.l. #285934Bailey
MemberTrenni ajal ja ka muidu istudes, kõndides, mida iganes tehes hoia kõhtu pinges, mingi ajaga peaks keha seda ise tegema, lugesin teemat selle kohta, soovitati kõht sisse tõmmata ja siis hästi väikse varuga nöör vms. ümber kõhu siduda, et kohe tunneksid kui kõhu lõdvaks lasid, tänu sellele, et siis kõht nööri puudutab, endal oli sama teema, kui raskustega kõhulihast treenisin, ma nööri ei hakanud ümber kõhu siduma, hoidsin licalt trennis ja muul ajal võimalikult palju kõhtu nö sees ja pinger all ja mind aitas.
jaanuar 12, 2011 at 11:31 e.l. #285960smack
MemberVõib olla kõhulihased nõrgad ja magu välja veninud(pead rohkem kõhtu treenima, vaata front plank, side plank). Võib olla soolikad toitu täis ja ainevahetus aeglustunud(pead aktiivsem olema). Kui sa ilusti istud, siis peaks alumistest kõhulihastes väike pinge olema(istu ilusti, selg sirgu ja ürita pikk olla). Mul vanasti oli ka kõht ees, kuigi olin suht kõhna- rüht oli kehv ja kõhulihased nõrgad.
jaanuar 12, 2011 at 12:47 p.l. #285970Mart Muru
MemberKõige lihtsam, tee pilti oma punnis kõhust ning näita meile!
jaanuar 12, 2011 at 1:09 p.l. #285972Aile
Membertereselline mure:d vaatan ja vaatan peeglisse ja kõht on kuidagi punnis, lihased on kyll ilusti väljas ja paks ega midagi pole kuid lihtsalt seest poolt nagu punnitab..
huvitav huvitav, mulle ei meeldi nii:S:S
ainult siis kui kõhulihased pingule ajan on kõht nagu siledalt ees, muidu punnis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõhulihased peaksid ideaalis olema kogu aeg väikese toonuses.
jaanuar 12, 2011 at 4:55 p.l. #285989ants16
MemberPilti oleks küll huvitav vaadata.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.