Punane kodujuust
Avaleht » Forums » Toitumine » Retseptinurk » Punane kodujuust
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
Risto Uuk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 11, 2010 at 2:56 p.l. #21540
hehee
MemberKoostisained:
kodujuust
keedetud peet
sibul
küüslauk
sink
Riivi peet, haki sibul, küüslauk ja sink ning sega kõik omavahel kodujuustuga. Soovi korral lisa hapukoort ja maitseianeid. Ise hakin tavaliselt sisse kõikvõimalikku rohelist, mida kapis leidub, täna näiteks basiilikut. Mulle maitseb
veebruar 11, 2010 at 4:10 p.l. #255592kike89
MemberKoostisained:kodujuust
keedetud peet
sibul
küüslauk
sink
Riivi peet, haki sibul, küüslauk ja sink ning sega kõik omavahel kodujuustuga. Soovi korral lisa hapukoort ja maitseianeid. Ise hakin tavaliselt sisse kõikvõimalikku rohelist, mida kapis leidub, täna näiteks basiilikut. Mulle maitseb

Tundub täitsa isuäratav
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peab kukilt punast peeti hankima ja järgi proovimaveebruar 11, 2010 at 4:32 p.l. #255601LaurL
MemberKui keegi teine on järgi proovind siis võiks lisada ka et kuidas mekkis, praegu küll eriti isuäratav ei tundu!
veebruar 11, 2010 at 4:33 p.l. #255602Laura Reisalu
MemberTundub täitsa isuäratav
veebruar 11, 2010 at 7:08 p.l. #255633hehee
MemberPeet meeldib mulle eriti hästi ka paneeritult. Keedad peedi, lõikad paksemad viilud, kastad munast ja riivsaiast läbi ning praed kergelt mõlemalt poolt. Kui esimest korda tegin, ei uskunud, et tulemus nii maitsev saab. Hetkel on see mu lemmik “salat”. Peaks veel proovima ka linajahuga paneerida.
august 29, 2010 at 9:59 e.l. #274421hehee
MemberTäna valmis veel üks versioon nn punasest kodujuustust:
1 keskmine keedupeet
400 grammi kodujuustu
4 keedumuna
2 soolakurki
1 sibul
1 küüslauguküüs
segamiseks hapukoort
maitseks soola
Haki ja sega ained omavahel. Kokku tuleb sellest päris paras ports, mida minusugusele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jätkub mitmeks söögikorraks.august 31, 2010 at 6:01 p.l. #274630Risto Uuk
MemberTäna valmis veel üks versioon nn punasest kodujuustust:1 keskmine keedupeet
400 grammi kodujuustu
4 keedumuna
2 soolakurki
1 sibul
1 küüslauguküüs
segamiseks hapukoort
maitseks soola
Haki ja sega ained omavahel. Kokku tuleb sellest päris paras ports, mida minusugusele
“> jätkub mitmeks söögikorraks.Minu arust superlahe idee. Kunagi raudselt proovin ära.
Mu enda lemmikkodujuusturetsept:
Kodujuust+Pähklid+Rosinad
august 31, 2010 at 7:03 p.l. #274636Hirmus Ants
MemberMu enda lemmikkodujuusturetsept:Kodujuust+Pähklid+Rosinad
Kahjuks millegipärast peeti ei söö, aga see kooslus tundub huvitav. Pähklid ja rosinad lihtsalt sisse panna või peenestada enne vms?
september 1, 2010 at 4:15 e.l. #274646Risto Uuk
MemberKahjuks millegipärast peeti ei söö, aga see kooslus tundub huvitav. Pähklid ja rosinad lihtsalt sisse panna või peenestada enne vms?Ma panen lihtsalt sisse. Kodujuust on ise nii pudru, et tahaks natuke närida ka.
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.