pumping up thos muscles!!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Müüdimurdjad » pumping up thos muscles!!!
- This topic has 20 replies, 14 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
märts 3, 2008 at 3:58 p.l. #143881
rinaldo
MemberTegelt mingi tõepõhi peaks sel all olema. Nimelt mina arvan, et kui kõvasti trenni teha, siis imetakse kogu veri lihastesse ja sealt alt võetakse ka veidi. Selle vastu räägib aga see, et sinna alla on tarvis ainult paar lusikatäit verd, et noh teate küll mida teha..

Püsivaid mõjusid sel ei ole, aga dušhi all võib asi väiksem tunduda. Kas keegi viib katse läbi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2008 at 4:29 p.l. #1438865ander
Memberkõige huvitavam oleks kuulda mis vanad tegijad asja kohta väidavad. Kuigi jah, neid rinaldo pakutud katsetulemusi oleks ka põnev kuulata… leiduks vaid katsetajaid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2008 at 1:07 e.l. #144467AlanBStard
Moderatorsellel müüdil on tõepõhi all muide, keelatud ainete kasutajatel pidavat tõesti munandid vähenema ja ka sugutile endale pidavat mõjuma see pärssivalt (Seoses suurte testosterooni kogustega)Munandid tsükli ajal vähenevad järsult, riist küll mitte. Osadel naistel kasvab steroide kasutades “noku”, ma ei tea kas mehel kasvab midagi juurde ? Ajutiselt küll suureneb.
Naturaalne jõutreening suurendab naturaalset testosteroonitoodangut, see tähendab ka suuremat relvastust, jälle ei tea kas ajutiselt või mitte.
Peale trenni on küll pisike, kuna veri on lihastes, aga see on väga lühiajaline.
Olen sellekohast dokumentaali näinud. Kuigi noh, selles dokumentaalis oli ka pidev sõda, et üks tõestas midagi ära siis teine tõestas vastupidist ja lõpuks vajus asi selleni, et oli vaidlus kellel on TEADUSLIKUM uurimus ja kellel mitte ning kes kelle uuringuid üldse TEADUSLIKENA aktsepteeris ja kelle omi mitte.See bioloogia ja selle uurimine on üldse üks f’king segane teema.
märts 10, 2008 at 3:23 p.l. #145048ROtter
MemberKõik geniaalne on imelihtne. Selleks, et ei toimuks millegi taandarengut, tuleb seda pidevalt treenida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2008 at 2:18 p.l. #146092Aile
MemberMunandid tsükli ajal vähenevad järsult, riist küll mitte. Osadel naistel kasvab steroide kasutades “noku”, ma ei tea kas mehel kasvab midagi juurde ? Ajutiselt küll suureneb.Naturaalne jõutreening suurendab naturaalset testosteroonitoodangut, see tähendab ka suuremat relvastust, jälle ei tea kas ajutiselt või mitte.
Peale trenni on küll pisike, kuna veri on lihastes, aga see on väga lühiajaline.
See bioloogia ja selle uurimine on üldse üks f’king segane teema.
NOKU!! Mingit nokut ei kasva, lihtsalt p2ris etten2htud ja olemasolev KLIITOR suureneb.
märts 18, 2008 at 3:55 p.l. #146228AlanBStard
Moderator