“PUMP”-efekt
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » “PUMP”-efekt
- This topic has 10 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Vägivaldur.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 30, 2008 at 3:08 p.l. #11806
gmaster
MemberTahaks teadjamatelt kommentaare nn. pump-efekti tekitavate toodete ja nende mõtekuse kohta?
Peegelpilt peegelpildiks, aga kas see efekt ka reaalselt lihaskasvu mõjutab, näiteks selle suurenenud hapniku lihasesse kandumisena, ja kui, siis kui palju?
Seda juhul, kui pump-efekt iseenesest korduste arvu ei mõjuta
veebruar 8, 2008 at 4:54 p.l. #139756gmaster
MemberKeegi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2008 at 5:20 p.l. #139759AlanBStard
ModeratorSpetsialistid sellest midagi head ei paista arvavat.
Kasutajal on kindlasti mõnus tunne.
Ja vanast peast toimib kindlasti ka ehtsa “NOxi pumbana”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2008 at 5:24 p.l. #139761PT London
MemberJa vanast peast toimib kindlasti ka ehtsa “NOxi pumbana”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nice 1!!!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2008 at 5:26 p.l. #139762gmaster
Memberma pole ausalt öeldes sellest “mõnusast” tundest aru saanud
mis neist soontest ikka vahtida?
teatud piirist läheb lihtsalt rõvedaks
veebruar 8, 2008 at 6:21 p.l. #139770Kristjan-Johannes Konsap
MemberOtsus ütleb oma raamatus midagi sellist, et kui tahad pumpa, siis tee 50 korduselisi seeriaid. Lihaskasvu eelduseks on ikka trenni käigus tekitatud lihaste mikrorebendid ja ületaastumine.
veebruar 8, 2008 at 6:22 p.l. #139771Samakamees
MemberOtsus ütleb oma raamatus midagi sellist, et kui tahad pumpa, siis tee 50 korduselisi seeriaid. Lihaskasvu eelduseks on ikka trenni käigus tekitatud lihaste mikrorebendid ja ületaastumine.Kas 50 kordusega seda ei teki?
veebruar 8, 2008 at 9:08 p.l. #139800AndresT
MemberNeed ained (lubagem üldistada), ei tööta.
Mul oli miski väike review Shock Therapy kohta ka enda blogis. Pulbri kujul energiajook.
veebruar 9, 2008 at 11:00 e.l. #139859Kristjan-Johannes Konsap
MemberKas 50 kordusega seda ei teki?Ee.., ma arvan, et tekib küll, aga mitte samamoodi, muidu olekski standardiks 10 seeeriat ja 50 kordust biitsa vms.
Et point on nagu selles, et nende pumptootete efekt, mis lubab lihastesse viia rohkem hapnikku ja toitaineid, ei ole lihaskasvu seisu kohalt elementaarne. Ma sain nii aru. Kui ma olen rumal, siis parandage mind.
veebruar 21, 2008 at 1:21 p.l. #141861AlanBStard
ModeratorHuvitav…kas kleegi oskab kommenteerida:
Peamisteks avastusteks olid:1. Leidsime, et täna depressiooni raviks kasutatavad ravimid, mille peamiseks toimimise
viisiks peetakse serotoniini taseme mõjutamist ajus, pidurdavad ajus ka NO sünteesi.
Uuringutest ei selgunud, milline on täpne mehanism kuidas antidepressandid NO sünteesi
pidurdavad.
2. Kuna ajus on kahte tüüpi ensüümi, mis NO-d sünteesib, uurisime, milline neist on
oluline ärevuse ja depressiooni kontekstis. Selgus, et tähtis on neuronaalset tüüpi ensüüm.
Seega võiksid just selektiivselt sellele ensüümile toimivad ained olla aluseks uute
ravimite arendamiseks.
3. Ärevuse regulatsiooni uurides püüdsime näidata, kas NO suurenenud aktiivsus ajus
võiks väljenduda suurenenud ärevuse tasemes. Selgus, et kui suurendada NO sünteesi ja
samal ajal blokeerida ensüüm, mis lagundab ühte NO toimeid vahendavatest ainetest
(cGMP) on tulemuseks tugev hirmureaktsioon.
veebruar 21, 2008 at 2:48 p.l. #141878Vägivaldur
MemberHuvitav…kas kleegi oskab kommenteerida:Puhtalt enda puhul – kui kunagi BSNi NO-Xplode’i proovisin, siis see tekitas ebameeldivat ärevust küll. Kas see just tugev hirmureaktsioon oli, aga vähemalt liikus enesetunne suunaga sinna poole.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.