Pulss laes
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Pulss laes
- This topic has 16 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
mai 31, 2008 at 4:46 p.l. #13791
kuuliks
MemberMul diagnoositi haigus, mis hõlmab enda alla lihased/liigesed/kõõlused. Raviks on tohutu hulk rohtusid ja hakkan käima külmkambris, -120C.
Nende rohtude tagajärjel on mul olnud 4 korda pulss nii laes, et jätsin välja 2 rohtu, kuna süda peksles kogu aeg. Spinnis oli 180, järgnesid pulsid 205, 211 ja viimane, kõige hullem oli 235!!
Trenni on vaja teha, vees võimlemist on vaja ja liikuma peab. Hommikuti on tohutu lihaskangus.
Mõjub see ka südamele halvasti?? Enesele märkamatult tuli see nr nii kiirelt. Treener aga ütles, et naiste max pulss peaks olema 230.
mai 31, 2008 at 5:21 p.l. #156141ROtter
MemberArvestusliku maksimaalse südamelöögisageduse võib leida valemi 220-vanus abil, naistel 226-vanus. Maksimaalne südamelöögisagedus reeglina väheneb vanusega.
Tegelik südamelöögisagedus võib ületada ka maksimaalse südamelöögisageduse, sel juhul on tegemist tahhükardiaga, mis viitab südame ebanormaalsele tööle. Südame löögisagedus üle 200 löögi minutis on vereringe seisukohalt ebaefektiivne, sest nii suure sageduse juures ei jõua vatsakesed löökide vahel verega täielikult täituda.
mai 31, 2008 at 5:54 p.l. #156149kuuliks
MemberArvestusliku maksimaalse südamelöögisageduse võib leida valemi 220-vanus abil, naistel 226-vanus. Maksimaalne südamelöögisagedus reeglina väheneb vanusega.Tegelik südamelöögisagedus võib ületada ka maksimaalse südamelöögisageduse, sel juhul on tegemist tahhükardiaga, mis viitab südame ebanormaalsele tööle. Südame löögisagedus üle 200 löögi minutis on vereringe seisukohalt ebaefektiivne, sest nii suure sageduse juures ei jõua vatsakesed löökide vahel verega täielikult täituda.
Jälgin end rohkem, et mitte lasta kõrgele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See teeks mul siis max 205. Tavaliselt olen inimene, kellel on väga madal pulss ja vererõhk ka enamjaolt 110/70.mai 31, 2008 at 8:03 p.l. #156173AlanBStard
ModeratorSa võid sellest haigusest ja rohtudest ka rääkida kui tahad. Paljusid asju kiputakse ravima suht tagumiku kaudu, kui ise hoolega peale ei passi.
juuni 1, 2008 at 3:04 e.l. #156190kuuliks
MemberSa võid sellest haigusest ja rohtudest ka rääkida kui tahad. Paljusid asju kiputakse ravima suht tagumiku kaudu, kui ise hoolega peale ei passi.Antud haigus pole ravitav. Saan vaid leevendada.
juuni 1, 2008 at 9:48 p.l. #156272AlanBStard
ModeratorEga ma ravi all tingimata terveks ravimist ei mõelnudki. Kui on nt autoimmuunhäire siis neid ravitakse äärmiselt tagumiku kaudu. Tegelikult väga paljusid asju ravitakse enamvähem kõige kahjulikumal võimalikul viisil.
juuni 2, 2008 at 4:16 e.l. #156275kuuliks
MemberEga ma ravi all tingimata terveks ravimist ei mõelnudki. Kui on nt autoimmuunhäire siis neid ravitakse äärmiselt tagumiku kaudu. Tegelikult väga paljusid asju ravitakse enamvähem kõige kahjulikumal võimalikul viisil.Alguse saanud närvisüsteemist ja eesti keeles süsteemne sidekoehaigus. Ravi on rohud, füüsiline koormus, külmkamber ja eriti tähtis on toit. Välja jäävad kindlasti aedoad, pärm, nisujahu tüüp 550 / lubatud 812/. Hetkel väljas ka piimatooted ja palju muid asju.
juuni 2, 2008 at 6:05 e.l. #156280AlanBStard
ModeratorÜhesõnaga ongi autoimmuunhaigus ? Ega sul kilpnäärmehormoonide ja DHEA näite käepärast pole ? D3-vitamiini ikka tarvitad ?
juuni 2, 2008 at 10:13 e.l. #156294kuuliks
MemberÜhesõnaga ongi autoimmuunhaigus ? Ega sul kilpnäärmehormoonide ja DHEA näite käepärast pole ? D3-vitamiini ikka tarvitad ?Kilpnäärmeproov on tulemas ainult vereanalüüsi põhjal, mis on DHEA? Mis aine sisaldab D3-e? Ausalt öelda annan ma iga 3 kuu tagant hulga vereproove.
juuni 3, 2008 at 12:36 p.l. #156422AlanBStard
ModeratorOK kilpnäärmehormoon on sul madal, muidu sind siin foorumis poleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madal kilpnäärmehormoon ja madal DHEA on autoimmuunhäirete riskitegurid. Hea oleks neid tõsta kui autoimmuunhäire on.
Seni osta aga purk Vitatabs Mega-D -d ja söö ära, 10 tk (4000 IU) päevas. Halba see ei tee ja head võib palju teha.
Haiguse täpne nimi ja ravimite nimed ei teeks paha.
juuni 20, 2008 at 6:58 p.l. #158392kuuliks
MemberOK kilpnäärmehormoon on sul madal, muidu sind siin foorumis poleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Madal kilpnäärmehormoon ja madal DHEA on autoimmuunhäirete riskitegurid. Hea oleks neid tõsta kui autoimmuunhäire on.
Seni osta aga purk Vitatabs Mega-D -d ja söö ära, 10 tk (4000 IU) päevas. Halba see ei tee ja head võib palju teha.
Haiguse täpne nimi ja ravimite nimed ei teeks paha.
erütematoosne luupus = söötraig
Halvim ravim neist PLAQUENIL.
juuni 21, 2008 at 8:51 e.l. #158420daman
MemberLiiga madala kilpnäärme hormooni korral on ainevahetus aeglane ja ka pulss on uskumatult madal. Olen ise autoimmuunse kilpnäärme alatalitluse omanik ja võin öelda et enne hormoonide võtmist oli hommikune pulss 35 löögi kanti (nüüd on normaliseerunud ja 43 peal), ka ülemine piir on tõusnud +15 pügalat.
Pigem on kilpnäärme hormoone liiga palju või ei ole asi üleüldse selles.
juuni 21, 2008 at 2:51 p.l. #158439kuuliks
MemberLiiga madala kilpnäärme hormooni korral on ainevahetus aeglane ja ka pulss on uskumatult madal. Olen ise autoimmuunse kilpnäärme alatalitluse omanik ja võin öelda et enne hormoonide võtmist oli hommikune pulss 35 löögi kanti (nüüd on normaliseerunud ja 43 peal), ka ülemine piir on tõusnud +15 pügalat.Pigem on kilpnäärme hormoone liiga palju või ei ole asi üleüldse selles.
Asi ei ole kilpnäärmes.
juuni 21, 2008 at 6:03 p.l. #158450big poppa pump
MemberMa korra raksan küsimuse vahele, ega keegi ei tea rääkida, kas neil ka trühvlid pulsi üles viivad? Mul on küll, üsna kohe. Mitte iga trühvel, need vähe kallimad.
juuni 21, 2008 at 10:06 p.l. #158471AlanBStard
ModeratorPigem on kilpnäärme hormoone liiga palju või ei ole asi üleüldse selles.Madal kilpnäärmehormoon on autoimmuunhaiguste riskitegur ja minu teada on selle tõstmisest haiguse väljakujunemise järel ka kasu, vähemalt paari artiklit olen lugenud. Peaks infot juurde otsima.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.