Pulsikellad, mudelid ja müügikohad
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Pulsikellad, mudelid ja müügikohad
Tagged: pulsikell sigma polar
- This topic has 332 replies, 159 voices, and was last updated 8 years, 9 months tagasi by
JanaR3.
-
AutorPostitused
-
detsember 26, 2008 at 10:30 e.l. #176512
siller
Membera mille järgi see foot pod mõõdab distantsi? tuleb ise teatud maa läbi joosta sellega ja “öelda” talle, et see nt oli 100m? Kas siis hiljem on nii, et kui ma teen lühemad või pikemad sammud, kui kalibreerimisel, siis distants hakkab valetama?
detsember 26, 2008 at 11:22 e.l. #176517daman
MemberFoot pod on kalibreerimist vajav seade jah, seega pead parima tulemuse saamiseks näiteks staadionil mõüõdetud ringi läbima ja ütlema et see oli siis nüüd 400m. Distants valetab jah, aga ma usun et märkimisväärne viga tuleb kuskil 40-50km juures alles, nii et pole muret, kui sa just ultramaratone ei jookse.
Miks sa just Suunto poole vaatad? Ise kasutan Garmin Forerunnerit, sellel sisse ehitatud GPS ja ka kaartide salvestamise võimalus, kompassist jms. rääkimata. HMR on loomulikult ka ja kõik muu mis sportkellal olema peab.
Keskmine tempo näitabki, mitme minutiga jooksja hetkel kilomeetrit läbib.
detsember 26, 2008 at 12:30 p.l. #176533mikk2222
MemberUnlike conventional pedometers, Suunto Foot POD measures each individual stride separately, with two built-in acceleration sensors, ensuring highly accurate speed and distance measurements are displayed throughout your training, even if you vary your stride length.
You don’t need to provide information on your average stride length as the Foot POD measures speed and distance by tracking and recreating the movement of your foot through the air. Due to the simple calibration method the Foot POD adapts to each person’s individual running style with the result that distances are measured with 98% accuracy. http://www.suunto.com/suunto/main/product_…852723697223649
Ehk siis ta on ikkagi täpsem kui tavaline sammulugeja, sest arvestab ka jala liikumistrajektoori. Lubatud viga olevat +-4% ehk siis 25 km peale +-1 km. Aga min/km – sellist ühikut kahjuks ei näita, ainult km/h või miili/h.
detsember 26, 2008 at 12:31 p.l. #176534siller
MemberTänan vastuste eest!
kas need Garmini omad mitte tublisti kallimad ei ole? või saab kuskil 3000.- eest mingi väärt asja kätte? Oskad ehk näidata mõnda mulle netist. Kas suuntol on mingeid probleeme, miks mitte seda firmat eelistada? Ise olen alles hiljuti Suunto avastanud, ning ei tea, kui töökindel see on. Loodan, et keegi oskab head nõu anda
detsember 26, 2008 at 12:37 p.l. #176535daman
MemberMina hankisin endale kasutatud Garmin Forerunner 305, maksis 2000 krooni. Uusim jooksumudel Forerunner 405 maksab eestis 4000 krooni ümber.
detsember 26, 2008 at 1:15 p.l. #176545siller
Memberkus neid garmini kellasid müüakse üldse? tahaks oma silmaga vaatama minna. Ja siiski suunti t3c ja GPS PODi saab kokku alla 3000.- veidi. Seega ikka märgatavalt odavam, kui garmini tehnika. Kui aga keegi teab, et praegu on müügis mõni kasutatud seade hea hinnaga, siis andke aga julgelt teada
detsember 26, 2008 at 4:42 p.l. #176572daman
MemberSelles osas nõus, et Eestis on Garmini seadmed täielikud kirved ja ma ei näe tegelikult põhjust misk Garminit Suuntole eelistada (uurisin veidikene veebis).
Ise võtaksin samamoodi soodsama ilmselt, kuigi olen päris hard-core jooksja/orienteeruja. Hiljem softi vahendusel saad niikuinii oma teekonna arvutisse tõmmata ja analüüsida.
detsember 26, 2008 at 7:17 p.l. #176592siller
Membera kust oleks võimalik saada siis garmin forerunner 305 2000.-ga?
detsember 26, 2008 at 10:21 p.l. #176605daman
MemberKirjutasin sulle terve etüüdi Garminitest, ma ei tea kas sa kätte said
jaanuar 6, 2009 at 10:01 p.l. #178254siller
Memberostsin ära suunto t3c ja GPS podi. olen oma valikuga rahul. sain mõlemad väga hea hinnaga. väga katsetada pole saanud veel. GPS POD ootab ilmselt aega, mil saan väljas trenni teha. ehk saab varsti suusatama. sisruumides see asi väga ei toimi. aga kell ise on hea. ainult et kalortie arvestamisega on mul kahtlusi….hoidsin huvi pärast vööd peal 24h ja kalorikulu tuli kuskil 4700kcal, kuigi trenni see päev ei teinud. praegu teen siiski trenni ainult spordihallis ja saalis…ootan väga millal saan rattaga sõitma ja metsa jooksma nende vidinatega!
veebruar 15, 2009 at 2:59 p.l. #183908Anonüümne
GuestTere,
Tekkis siis plaan osta treeninguteks pulsikell, silm jäi peale Beurer PM60-nele. Tundus funktsioonikas ja stiilne.
Tahtsingi nõu küsida, et mis te arvate sellest või peaks silma millelegi muule peale viskama.
Ja kas see on meestele, vist peaks??
veebruar 15, 2009 at 5:34 p.l. #183927pumper
MemberKui disain meeldib ja rahakotile sobib, siis miks mitte.
Erilise funktsionaalsusega küll silma ei paista see mudel. Kõrgusemõõtja, kiirusemõõtja, ühenduvus arvutiga, vaheaegade võtmine – ei midagi sellist.
Kuna isiklik kogemus näitab, et sellise otsapidi “kosmosetehnoloogiasse” kuuluvate jubinatega on aegajalt ikaldusi, siis garantii kättesaadavus ja toimivus on minu jaoks väga olulised.
Mõtle välja, mida kellalt täpselt ootad ja võrdle konkurentidega (Suunto, Polar).
märts 18, 2009 at 1:27 p.l. #187161uskumatu
MemberKellegil CANYON CNS-SW1 pulsikell on? Kannatab see kriitikat?
märts 19, 2009 at 9:13 p.l. #187377PumaZ
MemberMis hinnavahemikku nende pulsikellade hinnad jäävad?
märts 19, 2009 at 9:31 p.l. #187390uskumatu
MemberCANYON CNS-SW1 maksab umbes 600 krooni, kuid ei oska öelda kust neid hetkel osta saab. Aadressil http://www.minupood.ee/index.php?cPath=1856_1829 on mõned Canyoni kellad hindadega, kuid osta sealt ei saa, kuna on otsas.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.