Pulsikellad, mudelid ja müügikohad
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Pulsikellad, mudelid ja müügikohad
Tagged: pulsikell sigma polar
- This topic has 332 replies, 159 voices, and was last updated 8 years, 9 months tagasi by
JanaR3.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 1, 2008 at 5:23 p.l. #135875
kuuliks
MemberKõigepealt head uut aastat kõigile!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pean siin vaikselt plaani Polari pulsikella omale soetada. Muidu treenin keskmiselt kolm korda nädalas, ehk siis aeroobika ja jõutreening, vahel ka ujun. Seega võiks pulsikell kohanduda minu vajadustele ning olla ka veekindel.
Liigub siin inimesi, kes sarnaselt teenivad nagu mina, millist mudelit teie kasutate ning kas olete rahul? Orienteeruva hinna võite ka siia panna, kui meeles on.
Muidu ma uurusin sellist mudelit nagu f11, on kellelgi selline?
Tänud ette igasuguse info eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minul on Polar F6 ja olen väga väga rahul. Lisaks on veekindel, kuigi proovinud pole. Ise kasutan seda shapingus, jalgrattasõidus ja BodyPumpis. Näitab kõike vajalikku.
jaanuar 1, 2008 at 6:05 p.l. #135876kristen106
MemberMinul on Polar F6 ja olen väga väga rahul. Lisaks on veekindel, kuigi proovinud pole. Ise kasutan seda shapingus, jalgrattasõidus ja BodyPumpis. Näitab kõike vajalikku.mul kaa polar f6 olen samuti väga rahul kõik olemas ja olen ka basseinis juba sellega käinud! soovitan soojalt
september 11, 2008 at 3:18 p.l. #165549xheix1712
MemberTere, tahaks kella, mis rahuldaks minu vajadusi, ehk näitaks kindlasti pulssi (pulsivööga) ning mida saaks ka kasutada rattasõidus. Ise pole eriti nendega kursis, et ehk oskate üldse selle koha pealt mind harida ja midagi soovitada, võib olla ka kasutatud, kuid samas töökorras siiski.
Hind võiks olla soodne…. usun et 1000.- kandis või odavam, kui saab nii soodsalt.
Ette tänades, Heigo
september 11, 2008 at 4:27 p.l. #165553Chewie
MemberSelle raha eest ilmselt sellist kella omale ei saa. kui vähegi võimalik, siis soovitan igatahes Polari omasid.Tegelikult alustasin mitu aastat tagasi endale kella otsinguid umbes sama hinnasihiga, kuid neid põhjalikumalt uurides jõudsin Polari S625X mudelini (selle hind oli küll paraku ligi 6 tuh
) ja olen siiani väga rahul. Ehk et tee veidi uurimistööd ja siis leiad, et enda jaoks selle õige.september 11, 2008 at 5:56 p.l. #165563Smuki
MemberMa küll ei arva, et üks pulsikell peaks tuhandeid maksma. Mõnel tuttaval on tuhandeid maksvad isendid, siis aga, kui võrdleme nende võimalusi, ei suuda me ühtki erinevust peale maksumuse leida. Mina olen oma PC9`ga SigmaSpordiga ülimalt rahul. Põhilised asjad, mida sealt vaatan ning treeningpäevikusse märgin, on protsendid pulsivahemikest, treeningu aeg, keskmine pulss, kalorikulu. Loomulikult jälgin pulssi ka sõiduajal. Isendiga ülimalt rahul. Rademarist ostsin 490 krooniga. Jalgratta lenksukinnitus ka kaasas ja puha! Loomulikult ka vöö, mis rinna ümber käib.
oktoober 12, 2008 at 6:52 p.l. #168727aivo1359
MemberKa mina pean kogema,et pulsikell on vajalik asi.Margiks on”REEBOK”ja tellisin kataloogist poole hinnaga(700.-EEK-i)soodus ajal.Kogu aeg on võimalik oma pulssi kontrollida.
detsember 10, 2008 at 9:00 p.l. #174505Anonüümne
GuestHeipa
Ostsin Canyon pulsikella. Kaasas cd-peal õpetus et rinnavöö anduri alla pane spets geeli. Olen paarist spordipoest küsinud seda geeli aga imelikult on vaadatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas keegi teab mis geelist jutt ja kus küüakse?
detsember 10, 2008 at 9:05 p.l. #174507rtf
MemberKui sa selle aluspinna lihtsalt niiskeks teed (veega), kas siis ei tööta? Mul POLAR pulsikell ja teen niisama natuke niiskeks ennam pealepanekut.
detsember 10, 2008 at 9:08 p.l. #174508VDO
MemberVõid mõne tuttava arsti käest ultraheli geeli sebida. Lihtsam võimalus on näiteks niisutamine Cutaseptiga. Kõige lihtsam on kontakte ja ennast vee või süljega (kui vett ka pole) niiskeks teha.
detsember 10, 2008 at 9:51 p.l. #174513tarmzz
MemberHeipaOstsin Canyon pulsikella. Kaasas cd-peal õpetus et rinnavöö anduri alla pane spets geeli. Olen paarist spordipoest küsinud seda geeli aga imelikult on vaadatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas keegi teab mis geelist jutt ja kus küüakse?
Mul Sigma pulsikell ja tavaliselt ma üldse ei niisuta spetsiaalselt.. Aga põhimõtteliselt peaks vesi, sülg, higi ka asja ära ajama jah…
detsember 11, 2008 at 7:31 e.l. #174529trennineiu
MemberMul ka Canyoni pulsokas. Ma küll mingit geeli ei kasuta, enne pulsivöö pealepanemist teen vastavad kohad lihtsalt veega märjaks ning mingit probleemi pole, liibub ilusti naha vastu ja loeb pulssi.
detsember 25, 2008 at 10:45 e.l. #176412siller
MemberTervist!
Plaan on osta siis pulsikell suunto t3c ja sinna juurde GPS POD. Täpseid funktsioone ei suuda netist leida. Eriti huvitab mind see, et mis funktsioone see GPS mulle juurde annab ja kui täpne ja töökindel see GPS on üldse? Kas ma saan vaadata jooksu ajal oma hetkekiirus ja läbitud distantsi? kas ta näitab ära ka kilomeetri tempo? Ning mida huvitavat see vidin mulle veel võimaldab.
Parimat,
Erko
detsember 25, 2008 at 9:49 p.l. #176488daman
MemberKirjutasin enne pika vastuse, aga arvuti pani pange.
Lühidalt:
Distantsi näed, keskmist tempot näed, hetketempot näed. Hiljem analüüsides näed ka tempot mingil kindlal lõigul ,südame löögisagedust kindlal lõigul, kõrguse muutumist jne.
detsember 26, 2008 at 8:17 e.l. #176499siller
Memberselge, tänud! aga mingit sellist võimalust ei ole kella kuidagi programmeerida, et ta näiteks reaalajas, mitu minutit mul kilomeetri läbimiseks kulub, kui ma just selle konkreetse tempoga jooksen?!
detsember 26, 2008 at 10:09 e.l. #176507mikk2222
MemberTere, mul on suunto t3. gps pod-i pole, seega ei oska kommenteerida. aga suunto pulsivööga on nii, et see on mul 1,5 aasta jooksul juba 2 korda välja vahetatud (saadetud Soome, kuu aja pärast saadud uus vöö vastu). kell lihtsalt ei mõõtnud pulssi, vahetasin patarei ära (vööl+kellal), aga ei midagi. praegu viisin 3. korda poodi tagasi, seekord võeti kell ka ära, nii et ei saa kasutada ka FootPodi jooksudistantside mõõtmiseks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.