Pulsikellad, mudelid ja müügikohad
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Pulsikellad, mudelid ja müügikohad
Tagged: pulsikell sigma polar
- This topic has 332 replies, 159 voices, and was last updated 8 years, 9 months tagasi by
JanaR3.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2006 at 6:06 e.l. #72554
stellaa
MemberLoe http://polar.mefo.ee/html/polar/about_polar.html
Väga vajalik abimees!
Mina treenisin ka tunde järgi,kuid nüüd kellaga treenides selgus,et olin tugevasti üle pingutanud ning pidin tempot maha võtma.
??:”>Naiste kellad muide praegu müügil Hobby Hallis(Polar).
veebruar 27, 2006 at 6:24 e.l. #72556veebruar 27, 2006 at 1:51 p.l. #72681veinikaarija
MemberKuid jah, te kulturistid ei suuda ju 60m-gi kiiresti joosta, siis vist jah pole vaja.Nii lolli juttu pole ammu kuulnud! Enamus kulturiste ja jõutõstjaid on head lühikese distantsi jooksjad!
Kas lühike maa on kuni 40m??
Pean ikka lühikeseks maaks vähemalt 100meetrini.
veebruar 27, 2006 at 2:45 p.l. #72692jrx
MemberNo 100 meetrit ikka puhtad raualükkajad niiväga kiiresti enam ei jookse.
Olümpiatõstjad on kõige kiiremad, aga seda distantsil kuni 25 meetrit.
veebruar 27, 2006 at 5:54 p.l. #72727muc
MemberLevrone jooksis.
veebruar 28, 2006 at 12:09 p.l. #72850wildlife
Memberpulsikella põhimõttest saan aru…aga miks on vaja seda vööandurit???sorry, kui liiga lollid küsimused mõne jaoks
??:”>Ma olen ka aru saanud, et vööandur registreerib südamelöögid ja saadab pulsikella. Sealt siis saad näha oma pulssi. st siis et mõlemad asjad peavad olema. Mõne jaoks on need mõttetud asjad, mõne jaoks mitte. Mina näiteks kipun kergesti rabama ja üle pingutama niiet mulle see mõttetu pole, vaid aitab trennis pause pidada.
veebruar 28, 2006 at 12:18 p.l. #72852znelle
Memberpulsikella põhimõttest saan aru…aga miks on vaja seda vööandurit???sorry, kui liiga lollid küsimused mõne jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen ka aru saanud, et vööandur registreerib südamelöögid ja saadab pulsikella. Sealt siis saad näha oma pulssi. st siis et mõlemad asjad peavad olema. Mõne jaoks on need mõttetud asjad, mõne jaoks mitte. Mina näiteks kipun kergesti rabama ja üle pingutama niiet mulle see mõttetu pole, vaid aitab trennis pause pidada.
No midagi taolist ma arvasingi…..aga mõned kannavad trennsi ainult seda vööandurit ja siis tekkiski väike segadus ….aga nüüd asi selge, et peab endalegi sellise vidina muretsema
??:”>veebruar 28, 2006 at 1:08 p.l. #72873tonic
MemberSellepärast kannavad ainult vööandurit, et paljud trenazöörid loevad ka vööandurilt infi.
mai 9, 2006 at 8:07 e.l. #82786kairito
Membertere, kas oskab keegi öelda, kust saaks osta aeroobika trenni jaoks pulsimõõtjat . Pidi olema nagu käekell käe peale. Suurtes poodides on küll, aga maksab palju isegi kuni 2000 eeku. Kas sab ka odavamalt, ma mõtlen palju odavamalt.
mai 9, 2006 at 9:11 e.l. #82787Corrosion
MemberRademarides müüakse sellist brandi nagu Sigma, disain on küll kehvem kui Polaril aga muidu peaks asja ära ajama. Miski kilo ringis need hinnad jäävad, kui osta kasutatud saaks odavamalt.
mai 9, 2006 at 9:12 e.l. #82788olll111
MemberEga seda erit odavalt saagi kuskilt… polari omad ikka kõige paremad minuarust ja hind on neil tegelt kvaliteedile vastav;) otsi endale siit sobiv… ja vaata ka et oleks kodeeritud vööga, muidu võib aeroobikas teiste vöödega segi minna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen kuulnud selliseid juhtumisi…Ise ostsin endale sealt kunagi f6-e ja igati rahul(suht soliidne ka võrreldes mõne kolakaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )mai 9, 2006 at 10:05 e.l. #82790kairito
Memberok, otsin siis veel, Aga ehk keegi müüb oma vana mulle? Ja veel, kas ilma vööta pole midagi? Keegi teadis rääkida, et ilma vööta on ka, lihtsalt näitab pisut ebatäpsemalt, 2 lööki rohkem nt.
mai 9, 2006 at 10:39 e.l. #82794ROtter
Memberok, otsin siis veel, Aga ehk keegi müüb oma vana mulle? Ja veel, kas ilma vööta pole midagi? Keegi teadis rääkida, et ilma vööta on ka, lihtsalt näitab pisut ebatäpsemalt, 2 lööki rohkem nt.Ilma vööta on selline :http://www.hansapost.ee/index.php?idb=tooteddetail&id=270&open=2112&page=3#2112
Probleem on selles, et mõõtmine toimub sensori kaudu ja nt. jooksmise ajal on suht ebamugav hoida sõrme sensori peal ja pealegi näitab ta pulssi ainult vahetult mõõtmise ajal.
mai 12, 2006 at 6:42 e.l. #83076Mary-Ann
MemberMinul ka Polari F6, hinna-kvaliteedi suhe väga normaalne (1690.-) ja täidab oma ülesannet hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väljanägemine ka ilus, pole mingi kobakas. Näitab pulssi, kulutatud kaloreid, rasva arvelt kulutatud kalorite hulka, keskmist ja maksimum pulssi treenigu ajal, treeningu aega….mai 12, 2006 at 7:20 e.l. #83079MEE
Memberpulsikellad – polari puhul vähemalt kuni 7k
Pulsikell ( Polar ) on hea investeering.. püsib VÄGA kaua.. endal juba 4a üks ja sama ( sai mingi kallimapoolne ostetud ) ja tubli vidin saab siiamaani kõigega ideaalselt hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.