Skip to main content

Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

Viewing 15 posts - 271 through 285 (of 333 total)
  • Autor
    Postitused
    AlanBStard
    Moderator

Rattasõitjaid, kommenteerige eri mudeleid mis töötaks nii randmel kui lenksul, mõõdaks pulssi, kiirust, kadentsi, peaks nende logi ja kõlbaks ka välimuse poolest vabal ajal randmel kanda

Alwayslate
    Member

Mingi väike valik Polarit on ka Benspordis,ehk Tallinnas,Tartu mnt 47 väljas.

IVARK
    Member

Mingi väike valik Polarit on ka Benspordis,ehk Tallinnas,Tartu mnt 47 väljas.

Kohe hakkab Osturalli ja seal on mõned pulsikellad ka pakkumises, nii et ostma!

Silja992
    Member

teema tundub vana olevat, aga küsijale suupihta ei lööda, või mis?

kas keegi tellib kuskilt välismaalt pulsikellasi? ja umbes mis hinnaga?

Laura85
    Member

Kas keegi oskab aidata…

kui mul on nike pulsikell, kas nikele on võimalik juurde osta seda vidinat mis näitab ka kiirust ja labitud teekonda(gps) ja et saaks arvutisse laadida. Või pean selleks ostma uue komplekti, kell ja võõ?

Kas keegi kasutab ja oskab kommenteerida neid gps seadmeid mis käivad kelladega kaasa, või on mõnel kellal juba sees see funktsioon, et ei pea eraldi ostma????

kairito
    Member

Et mis arvate sellisest pulsikellast? Kuna käin šeipingus ja oleks vaja tõesti vaid pulssi mõõta, siis muud funktsioonid ei ole olulised kella juures. Kas randmelt pulsi lugemine on täpne või on ikka alati seda vööd vaja?

ROtter
    Member

Et mis arvate sellisest pulsikellast? Kuna käin šeipingus ja oleks vaja tõesti vaid pulssi mõõta, siis muud funktsioonid ei ole olulised kella juures. Kas randmelt pulsi lugemine on täpne või on ikka alati seda vööd vaja?

See on ju kahe käe kell – vööanduriga pulsikellalt näed aga näitu kogu aeg.

Kui ise hakkasin endale pulsikella soetama ja uurima selle kohta. Siis jah, mitu inimest ütles, et randme variant on ebatäpsem. Kuid ise ei neid otseselt võrdluses näinud.

JungaTroll
    Member

Sa ei saa nendelt “sõrmekelladelt” ka nt. pidevat pulsiandmete salvestust ja kogumist – et millised olid min-max väärtused jne.

kairito
    Member

ma ei mõtle seda sõrmelt lugemist, vaid randmelt. näeb välja nagu tavaline kell…. mis mõttes 2 käe kell?

ROtter
    Member

ma ei mõtle seda sõrmelt lugemist, vaid randmelt. näeb välja nagu tavaline kell…. mis mõttes 2 käe kell?

Anna parem link, muidu räägime üksteisest mööda.

On selliseid randmekellasid, mis näevad tõesti välja nagu tavalised kellad, aga näidu saamiseks pead teise käe näpu panema vastu kella andurit.

Teema algataja mõtleb arvatavasti kella, mis loeb pulssi kella tagaküljega, ilma mingite imeviguriteta.

somps
    Member

Ehk olen skeptiline, kuid usun, et vööga kell on igal juhul täpsem. Kunagi sai katsetatud isegi. Niru variant kui vehid, et seda nägu ja higi nõretamas ning kell teatab pulsiks alla 100.

committofit
    Member

Käisin just ise shapingus pulsikellaga(vööga variant) ja seal ei tõusegi pulss väga kõrgeks, kuid minu jaoks oli ikka rasvapõletus tsoonis. Ikka soovitaks vööga, see pigem investeering ning nii hea pidevalt pulssi ja kaloripõletust jms jälgida, pingutama paneb ka rohkem.

gmaster
    Member

Palju teil seal šeipingus parajasti see soovitus on, et kui kaua peale trenni juua ja süüa ei tohi?

Viewing 15 posts - 271 through 285 (of 333 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.