Pulsikellad, mudelid ja müügikohad
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Pulsikellad, mudelid ja müügikohad
Tagged: pulsikell sigma polar
- This topic has 332 replies, 159 voices, and was last updated 8 years, 9 months tagasi by
JanaR3.
-
AutorPostitused
-
detsember 29, 2009 at 11:29 e.l. #246081
Indrek Viska
MemberEi ole järelikult vööandurit, paned sõrme peale ja siis ta mõõdab sulle 2-3 sek pärast pulsi käe pealt!OLEMAS ON KA VÖÖANDURIGA MUDEL CANYON SW5
detsember 29, 2009 at 12:15 p.l. #246095P-A-U-L
MemberMa kahtlen selliste odavate kellade kvaliteedis. Pigem juba Polar või Suunto, parem kogu natuke raha juurde ja osta juba üks ja korralik.
detsember 29, 2009 at 12:59 p.l. #246109Indrek Viska
MemberMa kahtlen selliste odavate kellade kvaliteedis. Pigem juba Polar või Suunto, parem kogu natuke raha juurde ja osta juba üks ja korralik.Ma ise mõtlesin sama moodi, aga kui täiesti tavalist kella vaja on siis on Canyon täiesti ok.
Teiste puhul maksad kaubamärgi eest lihtsalt raha juurde
Olen ise kasutanud nii Polarit kui ka Suuntot. Hetkel kasutangi Canyonit.
Kõik on head kellad, aga oleneb palju tahad kulutada.
detsember 29, 2009 at 2:37 p.l. #246130trennineiu
MemberExpert tehnikapoes oli müügil Canyoni pulsokas pulsivööga (mul endal sama), maksis 395 soodukaga. Aga hiljuti. kui seal poes käisin, olid need otsas, vähemalt ma ei näinud.
Minu spordiklubis (PlanetSport) on ka seda sama mudelit müügil, 495 maksab vist.
detsember 29, 2009 at 3:33 p.l. #245177TaitzPalksaar
MemberOlen Experdi Tehnikakaupluse müügikonstultant ja võin öelda , et meil on kellad viimseni Viljandis välja müüdud (Canyon)… Lisaks veel niipalju , et Canyon kellasi kasutab terve jalgpallimeeskond Flora ..
Selle raha eest oli funktsionaalsust küll . Probleeme pole esinenud !
detsember 29, 2009 at 5:17 p.l. #246150Vilps
MemberMa kahtlen selliste odavate kellade kvaliteedis. Pigem juba Polar või Suunto, parem kogu natuke raha juurde ja osta juba üks ja korralik.Nõustun, kui pulsikell juba osta, siis midagi korralikku. Mul ühel kursavennal oli selline odavam pulsikell, mingi tundmatu firma…Mäletan, et ta kurtis, et kell andis kiiresti otsad. Samas võib alati ka kallimate kelladega probleeme tekkida. Minu 1800 kroonine Polar on ligi 4 aastat juba edukalt vastu pidanud.
Puhtalt minu arvamus.
veebruar 7, 2010 at 2:55 p.l. #254781Fitnesspurk
MemberKas pulsikellaga kellaaega ka näeb ?
veebruar 7, 2010 at 3:18 p.l. #254786joonast
MemberKas pulsikellaga kellaaega ka näeb ?Kas see küsimus on naljaga esitatud või küsid tõsiselt?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loomulikult näeb kellaaega ka ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 7, 2010 at 3:56 p.l. #254798veikot
Memberpole pulsikella kunagi kasutanud, aga tean, et sõber ostis rimist mingi kampaania ajal 300.- krooniga, praegu käime koos trennis ja siiamaani töötab! Aga ega ta vist päris õige asi tõelisele tegijale pole!
veebruar 7, 2010 at 4:07 p.l. #254802Ott Kiivikas
Memberpole pulsikella kunagi kasutanud, aga tean, et sõber ostis rimist mingi kampaania ajal 300.- krooniga, praegu käime koos trennis ja siiamaani töötab! Aga ega ta vist päris õige asi tõelisele tegijale pole!Sõltub sellest, milliseid andmeid soovid treeningust saada. Lihtsam pulsikell Canyon (mida on müügil ka Fitshopides) sobib just jõusaali, peal on stopper, et seeriate vahelisi pause mõõta ja näpuga on mugav pulssi mõõta, ilma et peas peale panema pulsvöö. Kuna jõualadel ei tehta eriti treeningandmete analüüsi pulsi järgi, siis selline kell sobib eelkõige jõusaaliharjutajale.
veebruar 7, 2010 at 5:01 p.l. #254830Lightheaded
MemberMa tellisin omale välismaalt sellise asja nagu pulsisõrmus. Asi mõõdab pulssi näpu pealt ning pidevalt. Pole vaja oma näppu veel lisaks kuhugi panna või midagi. Peal on veel ka stopper ja kell. Väga mugav ja maksis ka vähem kui pulsikellad.

Edit: Kui kellelgi on soovi, siis võin aidata tellimisega.
veebruar 7, 2010 at 5:34 p.l. #254846Lightheaded
MemberPäris lahe, linki ei viitsi anda, kust tellisid?eBayst tellisin. Saatsin lingi PMi
veebruar 9, 2010 at 10:35 e.l. #255122Tirtsumann
MemberOlen nüüd tükk aega Polari kellasid uurinud ning ei oska ikka valida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle oleks vaja kella/programmi, mis annaks nõu, kuidas enda tulemusi parandada ja ka analüüsiks mu sooritusi.Teen tubast trenni ja kevadel hakkan jooksma ning rattaga sõitma. Kuna ma kuskil spordiklubis ei käi siis vaatasin, et FT60 ja FT80 omavad STAR programmi, mis annab nädalaks soovitusliku treeningkoormuse. Samas pole neil kelladel peal ühtegi jooksufunktsiooni….
RS400 ja RS800 kellad sisaldavad jälle jooksufunktsioone, aga pole Star programmi. Mida kujutavad endast netis olev Polar PersonalTraineri programm ja arvutisse laetav ProTraineri programm? Mis neil vahet on ja kas need programmid analüüsivad mu sooritusi ning annavad nõu, mis trenni teha või on lihtsalt andmete salvestuse kohaks?
Tuli küll palju küsimusi, aga vaja ju asi endale selgeks teha enne kella ostmist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2010 at 10:44 e.l. #255126Raivo Piiber
MemberOlen nüüd tükk aega Polari kellasid uurinud ning ei oska ikka valida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle oleks vaja kella/programmi, mis annaks nõu, kuidas enda tulemusi parandada ja ka analüüsiks mu sooritusi.
Teen tubast trenni ja kevadel hakkan jooksma ning rattaga sõitma. Kuna ma kuskil spordiklubis ei käi siis vaatasin, et FT60 ja FT80 omavad STAR programmi, mis annab nädalaks soovitusliku treeningkoormuse. Samas pole neil kelladel peal ühtegi jooksufunktsiooni….
RS400 ja RS800 kellad sisaldavad jälle jooksufunktsioone, aga pole Star programmi. Mida kujutavad endast netis olev Polar PersonalTraineri programm ja arvutisse laetav ProTraineri programm? Mis neil vahet on ja kas need programmid analüüsivad mu sooritusi ning annavad nõu, mis trenni teha või on lihtsalt andmete salvestuse kohaks?
Tuli küll palju küsimusi, aga vaja ju asi endale selgeks teha enne kella ostmist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis takistab sind külastamast kauplust, kus kellasid müüakse ning esitamast neidsamu küsimusi müüjatele, kes peaksid asjadega kursis olema?
veebruar 9, 2010 at 2:01 p.l. #255156Tirtsumann
MemberElan väikeses linnas ja meil müüakse´ainult mõningaid Polari mudeleid, kahjuks ei osanud müüjad mu küsimustele vastata ja kuna suuremasse linna pole hetkel asja, siis mõtlesin küsida siit foorumist. Mõtlesin muidu kella netist tellida ning ma tõesti lootsin, et keegi oskab siin mu küsimustele vastata…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.