Pull-over
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 21, 2011 at 10:21 p.l. #15358
Char27
Memberkuidas see harjutus täpselt peaks käima, kui ma ma tahan, et see rinnale mingi effekti annaks.. ?
vaatasin just erich kriegeri videot ja ta tegi ka seda nagu rinnale, aga näiteks kui netis otsid seda harjutust, siis ta teeks nagu seljale
esimesel päeval ka just vale oli tunda pigem triitsul ja seljal ning õlal
http://www.bodybuilding.com/exercises/deta…mbbell-pullover
hetkel proovin nii trennis, et täiesti sirgu käed, kas see peaks siis rinnale pigem tegema?
nii on tiba raskem ka, pidin kuskil raskuse poole vähemaks võtma, kui täiesti sirgu hoian käed ja sügavus on nii, et lasen maaga käed paraleelseks
veebruar 21, 2011 at 10:35 p.l. #290724matjusm
Memberkuidas see harjutus täpselt peaks käima, kui ma ma tahan, et see rinnale mingi effekti annaks.. ?vaatasin just erich kriegeri videot ja ta tegi ka seda nagu rinnale, aga näiteks kui netis otsid seda harjutust, siis ta teeks nagu seljale
esimesel päeval ka just vale oli tunda pigem triitsul ja seljal ning õlal
http://www.bodybuilding.com/exercises/deta…mbbell-pullover
hetkel proovin nii trennis, et täiesti sirgu käed, kas see peaks siis rinnale pigem tegema?
nii on tiba raskem ka, pidin kuskil raskuse poole vähemaks võtma, kui täiesti sirgu hoian käed ja sügavus on nii, et lasen maaga käed paraleelseks
Ta treenib nii selga kui rinda. Enamus harjutuste puhul on töös palju rohkem lihaseid kui võiks algselt arvata.
veebruar 21, 2011 at 11:44 p.l. #290726rollton
MemberKätte asendist nii palju, et ise teen kõvasti sirgemate kätega kui härra Krieger, aga usun, et tal on hea nö lihastunnetus ja talle mõjub nii hoopis.
veebruar 22, 2011 at 7:44 e.l. #290744vend vähk
ModeratorHea harjutus! Eile just tegin seda 50-kilose suure hantliga. Puusad surusin alla ja küünarnukid rohkem lahku, et triceps väiksema koormuse saaks ning rind-selg põhitöö teeksid. Päris korralikult kiskus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2011 at 8:39 e.l. #290754kalmer87
MemberOn sel ka mingit olulist vahet, kas teha seda pikki-pingil või risti pingiga? Olen kohanud ja ka ise proovinud mõlemat varianti aga ei oskagi kuidagi otsustada. Risti on vast venitus suurem, kui puusad alla suruda ja ka igasugu stabiliseerivad lihased on rohkem mängus. Pikkipingil samas on just nagu tunnetus parem. Kuidas on teiste kogemused?
veebruar 22, 2011 at 8:53 e.l. #290758vend vähk
ModeratorOn sel ka mingit olulist vahet, kas teha seda pikki-pingil või risti pingiga? Olen kohanud ja ka ise proovinud mõlemat varianti aga ei oskagi kuidagi otsustada. Risti on vast venitus suurem, kui puusad alla suruda ja ka igasugu stabiliseerivad lihased on rohkem mängus. Pikkipingil samas on just nagu tunnetus parem. Kuidas on teiste kogemused?Mina teen kindlasti risti, sest kui puusad jäävad kõrgele, jääb venitus poolikuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.