Pulber
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Pulber
- This topic has 13 replies, 9 voices, and was last updated 14 years, 4 months tagasi by
JACKO.
-
AutorPostitused
-
oktoober 9, 2011 at 10:00 e.l. #23140
Anonüümne
GuestTere, otsustasin alustada siis jõusaali treeninguga ja tahaks osta ka valgupulbri.Kaalun 58kilo ja 173cm pikk ja 15aastane.Aga küsimus selles et milline oleks minu vanusele hea valgupulber.Isa tegeleb kah sellega ja tema soovitas osta sellise kus võimalikult palju valku.On see õige?
oktoober 9, 2011 at 11:28 e.l. #316838Archangel
MemberTere, otsustasin alustada siis jõusaali treeninguga ja tahaks osta ka valgupulbri.Kaalun 58kilo ja 173cm pikk ja 15aastane.Aga küsimus selles et milline oleks minu vanusele hea valgupulber.Isa tegeleb kah sellega ja tema soovitas osta sellise kus võimalikult palju valku.On see õige?Kas sul on raskusi tahke toidu tarbimisega? Sinu vanuses peaks nagu isu ikka olema.
Ütle Isale parem, et ta iga päev sulle korralikult erinevaid liha, kala ja piimatooteid ostaks.
oktoober 9, 2011 at 12:07 p.l. #316844htilga
MemberTihti on sellel valgukotikesel ka emotsionaalne väärtus. Palju valku ja küllaltki mõistlik alustamiseks on- Whey+.
oktoober 9, 2011 at 12:20 p.l. #316848seenjor
MemberSellises vanuses peaks küll veel kaalu tulema.
Kuna alles alustad, vaata kas sa üldse ala juurde jääd.
Pole ju mõtet osta kallist ralliautot, kui pole proovind kas sõita ikka oskad.
On nähtud küll neid, kes kaks nädalat käivad trennis, ja siis on kadunud.
Kui tunned et raua liigutamine meeldib ja koormus läheb suuremaks millest enam korralikult ei taastu, siis võid mõelda lisanditele.
oktoober 9, 2011 at 1:05 p.l. #316853Ak_47
MemberTere, otsustasin alustada siis jõusaali treeninguga ja tahaks osta ka valgupulbri.Kaalun 58kilo ja 173cm pikk ja 15aastane.Aga küsimus selles et milline oleks minu vanusele hea valgupulber.Isa tegeleb kah sellega ja tema soovitas osta sellise kus võimalikult palju valku.On see õige?Checki ka siia,
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=34594&hl=
Küll aga psühholoogilisest aspektist võib “valgupulbril” olla positiivne platseebo mõju.Suured mehed reklaamivad,küll ta peab ka mõjuma.Mõjuma just sellest küljest,et algajad ju ei tea,palju miskit pulber,mida juurde trennile/taastumisele annab.Nagu selline piitsa ja prääniku teema…’
Aga tavainimene,kes käib trennis 2-4 korda nädalas,kulutab ka 1-4% kogu oma nädalasest ajast jõusaalis.Ülejäänud ajal toimub lihaste taastumine ning nende varustamine toitainetega.Siin ka efektiivsuse küsimus pulbrite tarbimisel – ise eelistan kohupiima/kodujuustu.
oktoober 9, 2011 at 2:31 p.l. #316864tykonu
MemberLoobusin trennijärgsest proteiinist, võtan hoopis valku kohupiima näol edasi.Võid ju sama teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2011 at 2:34 p.l. #316866kalmer87
MemberTihti on sellel valgukotikesel ka emotsionaalne väärtus. Palju valku ja küllaltki mõistlik alustamiseks on- Whey+.Soovita jah 15 aastasele kõige kallimat, küll issil juba raha jätkub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2011 at 2:51 p.l. #316869htilga
MemberSoovita jah 15 aastasele kõige kallimat, küll issil juba raha jätkub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ta tahtis ju palju valku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> samas saab ju poodi minnes alati korrigeerida oma valikut.Tegelikult oleks kõige õigem minna lihtsalt FitShopi ja küsida müüjalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2011 at 4:15 p.l. #316886Noname12
MemberOkei ,lihtsalt mainin et seda valgupulbrit ma hakkan ikka enda raha eest ostma ja ma ei saa isalt paluda et ta mulle mingeid lihasid ostma hakkaks, tal suht ******?Seega tahaks midagi mõistlikuma hinnaga.
Ja ma ei tahagi mingiks lihasmäeks saada, lihtsalt tahan rohkem jõudu ja natuke lihast, ja kaalu kah muidugi.Tegelen veel poksiga, selle jaoks vaja hakata käima.
Ja tahket toitu söön piisavalt, 2000-3000kalorit päevas, aga millegi pärast kaal ei tõuse.Äkki mul midagi viga?
oktoober 9, 2011 at 4:35 p.l. #316890htilga
MemberKulutad rohkem kui tarbid. Lihtne ja loogiline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2011 at 4:38 p.l. #316891Noname12
MemberTahad öelda et ma tarbin 2000calorit?See küll loogiline pole
oktoober 10, 2011 at 4:07 e.l. #316918vrsm
MemberOkei ,lihtsalt mainin et seda valgupulbrit ma hakkan ikka enda raha eest ostma ja ma ei saa isalt paluda et ta mulle mingeid lihasid ostma hakkaks, tal suht ******?Seega tahaks midagi mõistlikuma hinnaga.Ja ma ei tahagi mingiks lihasmäeks saada, lihtsalt tahan rohkem jõudu ja natuke lihast, ja kaalu kah muidugi.Tegelen veel poksiga, selle jaoks vaja hakata käima.
Ja tahket toitu söön piisavalt, 2000-3000kalorit päevas, aga millegi pärast kaal ei tõuse.Äkki mul midagi viga?
mul oli kevadel pikk periood, mille vältel mu kaal aeglaselt, kuid stabiilselt vähenes 3000 kaloraaži juures. ning ma olen sust vaid mõni cm pikem. seega: SÖÖ.
oktoober 10, 2011 at 5:10 e.l. #316920Archangel
MemberJa tahket toitu söön piisavalt, 2000-3000kalorit päevas, aga millegi pärast kaal ei tõuse.Äkki mul midagi viga?Sööd liiga vähe oma aktiivsust arves pidada.
Siin mõned teised poksimehed söövad 6000kcal päevas, et juurde võtta. Ise tead millega tegeled. Mida rohkem energiat kulutad seda rohkem pead toidust sisse sööma.
oktoober 10, 2011 at 7:37 e.l. #316925JACKO
MemberJah, mõte õige. Kui kardad meeletus koguses rasva juurde võtta, siis tuleks leida enda jaoks optimaalne kaloraaz, mille tarbimisel kasvab lihasmass kõige paremini, kuid antud kaloraaz on tõest liiga väike, kuna päevas kulutatud kaloraaz on kindlasti suurem.
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.