Pulber
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Pulber
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 17 years tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 22, 2009 at 8:04 p.l. #16340
jahjah
MemberTere tere!
küsimus oleks,et millist lihasmassi pulbrit peaks hakkama algaja sööma,kui varem pole seda asja pruukind. Jõusaalis olen kunagi käinud,aga siis ei tundnud huvi selle vastu:) 90 kg 180cm ja teen päevast päeva rasket tööd,olen lihtsalt turske,aga võiks ka natuke lihast suuremaks saada. Treeningkavasid olen vaadanud siit lehekülje pealt mis aitaksid tublisti kaasa,aga just see pulbri asi ,ei tea kohe mitte millist pruukida.
Ette tänades
jaanuar 22, 2009 at 8:15 p.l. #180952Wire
MemberTere tere!küsimus oleks,et millist lihasmassi pulbrit peaks hakkama algaja sööma,kui varem pole seda asja pruukind. Jõusaalis olen kunagi käinud,aga siis ei tundnud huvi selle vastu:) 90 kg 180cm ja teen päevast päeva rasket tööd,olen lihtsalt turske,aga võiks ka natuke lihast suuremaks saada. Treeningkavasid olen vaadanud siit lehekülje pealt mis aitaksid tublisti kaasa,aga just see pulbri asi ,ei tea kohe mitte millist pruukida.
Ette tänades
Noo vot, kui ei tea mida pruukida, siis pole mõtet pruukida ka!!!!! Mis tööd sa siis teed? Söö õigesti ja saa söögist valgud kätte!
jaanuar 22, 2009 at 8:17 p.l. #180953Karx
Membersoovitan valget pulbrit.
jaanuar 22, 2009 at 8:47 p.l. #180960daemonium
MemberTere tere!küsimus oleks,et millist lihasmassi pulbrit peaks hakkama algaja sööma,kui varem pole seda asja pruukind. Jõusaalis olen kunagi käinud,aga siis ei tundnud huvi selle vastu:) 90 kg 180cm ja teen päevast päeva rasket tööd,olen lihtsalt turske,aga võiks ka natuke lihast suuremaks saada. Treeningkavasid olen vaadanud siit lehekülje pealt mis aitaksid tublisti kaasa,aga just see pulbri asi ,ei tea kohe mitte millist pruukida.
Ette tänades
Peamine on,et lusikas oleks ‘ästi suur!
jaanuar 22, 2009 at 9:29 p.l. #180972wer-rax
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …Ja jaa kohe hakatakse mõnitama 
Ma ka valge pulbri poolt!
jaanuar 22, 2009 at 10:00 p.l. #180977whitesox
Ette tänades
Osta pakk vadakuvalku ja juurde süsivesikud ning tarbi vahekorras 1:2.
jaanuar 23, 2009 at 4:57 e.l. #180985ROtter
Ette tänades
Pulber ei kasvata lihaseid.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.