Skip to main content

puhta lihasmassi ehitamine

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » puhta lihasmassi ehitamine

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Kunagi käis siit foorumist läbi teema kus kulturist Ott Kiivikas mainis, et tema suudab oma kehakaalu juures aastas kuskil 1-1,5 kg puhast lihasmassi juurde ehitada.Küsimus ongi selles, et kui palju suudab seda 75 kg mees? Kui ma ei eksi, siis peaks see arv 75 kg mehel suurem olema, sest Kiivikas on ju 90 kg kehakaalus.Kui ei, siis tuleb ikka masendus peale küll kui arvutama hakata: 85 kg saavutamiseks läheb mul veel vaja 10 treeningaastat.Mis on teie kommentaarid ja arvamused? ette tänades!

Anonüümne
    Guest

Kindlasti on lihasmassi juurdekasv aastate lõikes erinev. Esimene võistluskaal oli mul 66kg. 8,5 aastat tagasi, nüüd varieerub see 87- 90 kg. juures. Viimased aastad on püsinud suhteliselt stabiilsena, kaalu ei ole eriti lisandunud. Samas lihaste töötlus ja kvaliteet samuti rasvaprotsent langeb aasta-aastalt. Kui me isegi kaalu järgi ei ole lihasmassi juurde saanud, siis tasuks vaadata peeglisse, kindlasti oleme suutnud läbi viia mõningase kvalitatiivse muutuse.

Anonüümne
    Guest

Lomulikult algul läheb kõik rutem näiteks hakkad 75 kg ja aasta pärast oled 85-90, siis vabaned liigsest rasvast ja nii edasi, kuid pärast hakkab arglasemalt tulema. Esimene aasta-kaks tuleb kõik enamasti väga ruttu. See kõik oleneb kahjuks liiga palju geenidest.

Anonüümne
    Guest

75 kg ja aastase treeninguga 85-90 kg? See ei ole ju mitte kuidagi võimalik, sest organism ei jõua nii palju lihast ühe aastaga ehitada.Ise sain aastaga~ 3 kg juurde 73kg – 76 kg.

Anonüümne
    Guest

jaa

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.