Puhkus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Puhkus
- This topic has 12 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
xintoc.
-
AutorPostitused
-
juuni 29, 2009 at 7:16 p.l. #17419
taliindrek
MemberTere!
Selline mure on nüüd, et kuna mu endine treenigusaal pandi kuuks ajaks kinni, siis pean käima suhteliselt kaugel trennis, mis siis ulatub 32 km. (edasi-tagasi) ning kuna transporti pole, siis jalgrattaga ei jõua sõtkuda niivõrd tihti. Kas oleks võimalik, et ma käiksin seal trennis 2 korda nädalas ning kas nendel päevadel teha vaid üldfüüsilist? Kui aga mõelda seda, et puhkus oleks väga hea üle pika aja, siis kui jätta hoopis see kuu aega saalis käimata ning kodus kasvõi sitta loopida, oleks mul trenn praktiliselt olemas? Ei tahaks väga ka vahele jätta ning jälle otsast alata, kuna arvan, et olen suhteliselt kaugel jõudnud, või kas see nii väga mõjutabki? Samas, kui end vormis siiski hoida, käia vaid 2 korda nädalas, kuid sellega eriti ju ei jõua teha?!?!
Suhteliselt raske ja kurnav probleem, sest ei oska leida lahendust.. nii ühte kui teist tahaks. Oskate ehk mind aidata ja soovitada, mida teha?
Ettetänades, Indrek
juuni 29, 2009 at 7:25 p.l. #204725Capricorn
MemberMa käin max. 2x nädalas ja jõudu vähemaks küll ei jää, ikka tasapisi tuleb juurde. Oleneb ka kuidas jaotatud on. Ma olen teinud ka nii, et ühel päeval surumine ning sinna juurde lisaharjutused rinnale, tritsepsile ja õlale. Teisel päeval selga ja jalgu, aga niimoodi, et ühel korral jalgu normaalselt ja selga kergelt ja teinekord jälle jalgu kergelt ja selga normaalselt. Seda seetõttu, et selg ja jalad tahavad mul üldiselt üle nädala puhata. Eks variante on veel, vahepeal tegin ühel päeval surumise ja küki ja sinna juurde triitseps/õlg ning teisel päeval ülejäänud.
juuni 29, 2009 at 7:30 p.l. #204727Amarillo
Member2x nädalas ka asi, jaota 2 päeva peale ära, nt
1) RIND,TRIITSEPS,BIITSEPS,KÕHT 2) KÜKK,SELG,ÕLG,KÕHT
kui jalad kilud on siis lükka vahele kuhugi:D
juuni 29, 2009 at 9:32 p.l. #204759asdfghjkl
MemberKõhtu treeniks vaid kodus.
juuni 30, 2009 at 7:12 e.l. #204793taliindrek
MemberKõhtu treeniks vaid kodus.Milleks? Käin trennis ja siis tulen koju ja teen kõhulihaseid kodus? Pigem juba kohe kõik korraga..
juuni 30, 2009 at 8:45 e.l. #204804Bulletproof
MemberMilleks? Käin trennis ja siis tulen koju ja teen kõhulihaseid kodus? Pigem juba kohe kõik korraga..good point muidugi. ma ise otsisin endale kusagilt mingite korvpallurite jõusaali kava. seal on jaotatud treeningkava kaheks osaks ja mõlemas osas teede terve keha läbi, mis mulle suvel väga sobib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2009 at 9:50 e.l. #204814asdfghjkl
MemberMilleks? Käin trennis ja siis tulen koju ja teen kõhulihaseid kodus? Pigem juba kohe kõik korraga..Kõhulihased võtavad ca 10 min jõusaali aega. Kuna sul aega napib, siis lihtsalt idee, et hoida 10 min kokku ajast.
juuni 30, 2009 at 11:07 e.l. #204824taliindrek
MemberKõhulihased võtavad ca 10 min jõusaali aega. Kuna sul aega napib, siis lihtsalt idee, et hoida 10 min kokku ajast.Minul aega küll ei napi, asi on selles, et mu endine jõusaal milles käisin, pandi kuuks ajaks kinni ning pean nüüd kaugemalt käima ja jalgrattaga, mille läbimõõt edasi-tagasi on ca32 km. Pole korralikku jalgratast samuti ning väike puhkus poleks ka paha.
juuli 1, 2009 at 4:15 p.l. #205085taliindrek
Member2x nädalas ka asi, jaota 2 päeva peale ära, nt1) RIND,TRIITSEPS,BIITSEPS,KÕHT 2) KÜKK,SELG,ÕLG,KÕHT
kui jalad kilud on siis lükka vahele kuhugi:D
Kuidas ma need päevad jaotaksin? Kas nende päevade vahel peaks olema ainult 1 vaba või rohkem, et ei jääks ka samas suurt vahe sisse.. Samas ka seda, et kui teen nt esmasp. esimese ning kolmap. teise, siis peaksin ka ju järgmine nädal tegema samad päevad, mitte, et ühe korra nädala alguses ja sees ning ülejärgmine nädalavahetusel.. mõistate?
juuli 2, 2009 at 3:38 p.l. #205258taliindrek
Memberkui ühel nädalal teen trenni päevadeks esmaspäev ja kolmapäev, siis pean järgmine nädal seda tegema samuti. On sellel tähtsus ju vm.?
juuli 2, 2009 at 3:45 p.l. #205259hunter
MemberVäiksest puhkusest võib saada suur puhkus. Ongi paras soojendus trenniks ja maha jahtumine. Kodus saab asjad ideaalselt tehtud, et vormi hoida. Ise käin ka 1-2x saalis ja ei kurda, trenn ei kannata, jõudu tiksub juurde isegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 2, 2009 at 6:37 p.l. #205269Mart Muru
MemberNäiteks ühel päeval kõva ülakeha trenn ja teisel alakeha..
juuli 2, 2009 at 8:36 p.l. #205282xintoc
Memberma näiteks teeks üldse nii, et ainult selg ja jalad jõusaalis, ülejäänud kodus.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.