Skip to main content

puhkepäev

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    mariliis_
    Member

kaks puhkepäeva nädalas pole juu liiga palju, ega? :???:”>

ROtter
    Member

Sõltub eesmärkidest,treeningperioodist,füüsilisest vormisolekust,lihaste taastumisest jne.

R.Tamm
    Member

Oleneb, kui suured on koormused trennipäeval. Aga kui u. tund korralikul nt saalis rassida,siis on kaks päeva nädalas puhkust peaaegu miinimum, minu arvates.

Raul1
    Member

Oleneb mida treenid. Minu puhul on vähemalt nii, et kui teen massi- ja jõutsüklit, siis vajan vähemalt 2 puhkepäeva nädalas. Tihtilugu tuleb teha 3 puhkepäeva, et üle ei treeniks. Seda siis kui korduste arv on 6..8 ringis ja põhiliselt baasharjutused suurte raskustega.

Aga kui teha reljeefsust kõrgemate kordustega ja kergemate raskustega ning kui lisada rohkem isoleeritud harjutusi, siis mul tuleb 1..2 puhkepäeva nädalas.

St
    Member

Väga oodatud oleks veel 1 neegerlik postitus: “Oleneb trennist!” :???:”>

mariliis_
    Member

hehehee.. :???:”> nujah.. minu nädalane trenn seisab siin samas foorumis all pool.. mingi taolise nimega: “trenn…kas ok?” oma arust teen ikka päris kõva trenni, 1-1,5h jõudu, ja siis 40-50min. aeroobset… viimast umbes kolm korda nädalas, jõudu u. 5x nädalas.

ROtter
    Member

Väga oodatud oleks veel 1 neegerlik postitus: “Oleneb trennist!” :???:”>

Oleneb ka enesetundest ja sisehäälest.Tippsportlastel on võimalik kasutada vereteste jm.,aga tava treenija peab põhiliselt lootma oma sisetundele ja teadmistele füsioloogiast.

zon
    Member

Individuaalne küsimus!

mariliis_
    Member

jah.. ma arvan, et kaks on mulle täitsa sobiv. sest kooli kõrvalt pluss veel tuhat muud hobi (tants, laulmine, kitarr, klaver, trummid, sõbrad ja PERE), ei suudakski rohkem… :/

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.