Puder.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Puder.
- This topic has 28 replies, 16 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
JACKO.
-
AutorPostitused
-
september 24, 2009 at 6:36 p.l. #221825
ROtter
MemberSorry, aga tõesti ei ole näinud suusatajaid ja maratoonoreid nö. “six-pekiga”, olgugi, et puder on neil menüüs igapäevaselt. Ausaltöeldes see rasva propageerimine hakkab juba mingil määral häirima. Ma ei lükka seda küll ümber, võib-olla tõesti 10 aasta pärast inimesed naeravad, et söödi süsivesikute rikkaid toite ning poelettidel on suur osa jogurteid mitte enam low fat, vaid low carb. Ei vaidle ka sugugi vastu, et sellega ei anna teha head vormi, kuid mitte keegi ei saa väita, et 50% päeva kaloraazist, mis moodustavad süsivesikud, tagaksid kuidagi halva vormi, eriti vastupidavusala sportlaste hulgas. Minuteada toitub enamik Eesti kergejõustiku paremik Rein Jalaku või Mihkel Zilmeri toitumissoovituste järgi. On nad siis pekised?Ütlen ausalt, ka mina proovisin toituda Fred Antsoni soovituste järgi, jättes näiteks süsivesikud hommikusöögis praktiliselt täiesti ära ning ma ei tundnud end hästi. Pea ei töödanud ja kõik muu sellega kaasnev. Õpilase seisukohapealt mõtlesin, et miks end nii piinata. Võib-olla tõesti harjub keha sellega mingi teatud aja tagant, aga minul selleks eksamiperioodil mahti polnud. Toitun “vanade soovituste” järgi ja olen rahul.
Parimate kriitika ootustega…
Kulturism ei ole vastupidavusala ja sellepärast on toitumine erinev.
Ka vastupidavusaladel muudetakse toitainete vahekorda vastavalt treeningutsüklitele. Aluseks võetakse valgud, mis on konstantne suurus ja varieeritakse süsivesikute ja rasvade osakaalu dieedis. Ettevalmistusperioodil on süsivesikute osakaal viidud 40 %-ni.
Olge ikka asjaga kursis.
september 24, 2009 at 7:08 p.l. #221846Kaspar90
MemberKuid kust peaksin ma üleüldse välja lugema, et teemaalgataja tegeleb kulturismiga?
Ma söön samuti putru, tegelen ka jõutreeninguda, aga six-peki üle väga ei kurda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2009 at 7:13 p.l. #221848Madis232
MemberKulturism ei ole vastupidavusala ja sellepärast on toitumine erinev.Ka vastupidavusaladel muudetakse toitainete vahekorda vastavalt treeningutsüklitele. Aluseks võetakse valgud, mis on konstantne suurus ja varieeritakse süsivesikute ja rasvade osakaalu dieedis. Ettevalmistusperioodil on süsivesikute osakaal viidud 40 %-ni.
Olge ikka asjaga kursis.
nagu teema algatajal oleks ettevalmistusperiood
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2009 at 7:17 p.l. #221851xintoc
MemberKui sa tead, mida sööd, siis ei ole vaja muretseda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Massiperioodil on puder päris hea minu arust. Ja teadagi, et ühe päevaga ennast paksuks ei söö. AGa kui pudru üldse ei söö, siis lihas ei kasva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ma ei mõtle ainult pudru.september 24, 2009 at 7:25 p.l. #221856mees232
MemberKuid kust peaksin ma üleüldse välja lugema, et teemaalgataja tegeleb kulturismiga?Ma söön samuti putru, tegelen ka jõutreeninguda, aga six-peki üle väga ei kurda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>õige ei tegele kulturismiga,aga meeldib ehitada keha ylesse,kuigi kaugel kulturisminst,pigem kappism ja mass meeldib,loomulikult oleks tore kui see mass suures osas oleks lihas
september 24, 2009 at 7:35 p.l. #221860Amarillo
Memberkui kasvada tahad siis lase aga käia, viimasel ajal see rasvarikas toitumine üle piiride puhutud , tahaks näha tipptegijat kes sööb 3x-4x päevas ja rasvarikast toitu, hahaha, tule taevas appi, mingi koduperenaine võib süüa jah 3x päevas rasva näost sisse, joker ja fred on jah suured poisid aga imo oleksid palju kapimad kui sööksid süsivesikuid ka
september 24, 2009 at 9:00 p.l. #221888Vägivaldur
Memberkui kasvada tahad siis lase aga käia, viimasel ajal see rasvarikas toitumine üle piiride puhutud , tahaks näha tipptegijat kes sööb 3x-4x päevas ja rasvarikast toitu, hahaha, tule taevas appi, mingi koduperenaine võib süüa jah 3x päevas rasva näost sisse, joker ja fred on jah suured poisid aga imo oleksid palju kapimad kui sööksid süsivesikuid ka1. Ma nüüd ei tea teiste eest rääkida, aga kahtlen sügavalt selles, et Fred ja Joker ei söö süsivesikuid.
2. Kõik peavad toituma ja treenima nagu tipud? Kõigepealt võiks kõvaks keskmikukski jõuda (mis alal siis iganes), siis tasub hakata tippude poole kiikama. Algajatele/terisesportlasele soovitusi jagades ei ole mõtet tippe aluseks võtta.
september 24, 2009 at 9:09 p.l. #221890jaaniuss
Membertean osasi eesti tippe kergejõustikus kes toituvad Fredi soovitusi järgides ja nad ei kurda tulemuste üle. just söövad 3 – 4 korda päevas,. üks on eesti meister ja teine hetkel teisel kohal eestis kergejõustikus.
september 24, 2009 at 9:13 p.l. #221891daemonium
Memberkui kasvada tahad siis lase aga käia, viimasel ajal see rasvarikas toitumine üle piiride puhutud , tahaks näha tipptegijat kes sööb 3x-4x päevas ja rasvarikast toitu, hahaha, tule taevas appi, mingi koduperenaine võib süüa jah 3x päevas rasva näost sisse, joker ja fred on jah suured poisid aga imo oleksid palju kapimad kui sööksid süsivesikuid kaSul siin täielik iseteenindus,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtled mingi suvalise väite välja ja siis hakkad sellega vaidlema.Äkki tood mõne viite,kus sinu poolt mainitud isikud on väitnud,et ei söö süsivesikuid või propageerinud süsivesikuist loobumist?
Võksid parem mõne artikli kirjutada ja Fred Antsoni seisukohad-väited ümber lükata …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siis tõelised ,mitte sinu poolt välja mõeldud seisukohad,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2009 at 9:30 p.l. #221897Kaspar90
Membersina hetkel oma six-peki üle ei kurda jah. Sinu pankreas võib varsti kurta et tema tahab puhkusele minna.Sel juhul peaks vähemalt iga teise eestlase pankreas puhkusele minema…
september 24, 2009 at 9:32 p.l. #221898asdfghjkl
MemberSUlle, pakk sahharoosi,nisujahu ja puuvilju kätte ja “fill your boots, mate!”Amarillo, on ilmselt noor ja sh andekas organism, võib lisaks meele ka purgeri-dieediga* head vormi hoida, ma arvan nii. Las Amarillo vastab sellesamale teemale siin 5a pärast, siis ehk muudab oma öeldut, või, võtab ka sõnasid lausa tagasi.
Mina isiklikult näen viimasel ajal nii, et toitumise kunst kui selline on kahest aspektist sõltuv:
a) noor organism on niivõimas veski, et ka purger läheb seal läbi niiet pole probleemi
B ) olenemata selles kas noor või vana, dieet ei mõjuta piisava kaaluga siin, juhul kui, isik on tõepoolest nö paksusele määratud olema, nimetagem seda siis geneetliseks soodumuseks, või muuks, seal ainevahetus on selline nagu ta on, aeglane, seal midagi tiduga mõjutada pole.
september 25, 2009 at 5:15 e.l. #221914JACKO
MemberMa ei mõelnudki, et ettevalmistuse ajal täiega putru söön. Söön ikka siis, kui offsession kätte jõuab!!!
Ja putru söön hommikul ja peale trenni tatraputru ja kõik, mitte iga toidukorra juurde!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2009 at 10:16 e.l. #221994Kaspar90
MemberMõõdukus muidugi ennekõike!
september 25, 2009 at 11:04 e.l. #222007JACKO
MemberIkka!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.