Protein Shake Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Protein Shake This topic has 16 replies, 9 voices, and was last updated 13 years, 11 months tagasi by Kristjan-Johannes Konsap. Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total) ← 1 2 Autor Postitused veebruar 20, 2012 at 11:22 e.l. #202550 AlarMember “ja pitsat ma ei öelnud et söön õhtuti, seda söön lõuna ajal kui tunne et kõht tühi siis söön, õhtuti ikka korralik õhtu söök.” Kas siin foorumis on neid veel, kellele tundub, et tänapäeva kool toodab imbetsille? Seda nii õigekirja kui iseseisva materjali analüüsi ja otsimise osas. Ma ei süüdistaks selles kooli, pigem inimese enda huvi või tahte puudumist õigesti kirjutada ja loogiliselt mõelda. veebruar 20, 2012 at 12:43 p.l. #202468 FyuryusMember Ma ei hakka siin mingit kirjandit kirjutama, kiires/vabas vormis kirjutasin. Ja kui midagi ei meeldi ma ei saa aru miks sa kirjutad siia oma arvamust ? Sain oma vastuse kätte juba siit mõndadelt, aitäh. Teema lukku ! Autor Postitused Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total) ← 1 2 You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse