Skip to main content

Protein no 1 või Whey lemon super

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Protein no 1 või Whey lemon super

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    polarbear
    Member

Kui naisterahvas, kes tahaks kompenseerida toiduga liiga vähe saadavat proteiini, siis kumb toode oleks parem ja kuidas sheike ning kui tihti päeva jooksul võtta kui eesmärk on kaalu alandamine rasva arvelt. Lisaks on teine küsimus, kuna hommikuti pidi olema parim aeg rasvapõeltustrenniks, siis miks alati pea valutab pärast ülejäänud päev? Enne trenni ikka peale väikse puuvilja ja samuti vahetult peale trenni ju süüa ei ole mõtet, sellepärast ka peavalu?

Aryan88
    Member

Kui soovid ainult rasva põletada siis pole küll mõttet valgusheike juua. Süüa ikka võib, tuleb lihtsalt väikes kalorlusega toite tarbida, ilma söömata muutub organism nõrgaks. Ära ürita ka kuu ajaga a-la 10 kg alla saada, tasa ja targu ning sul säilib hea enesetunne ning trennitahe:)

polarbear
    Member

Ma ei tahagi kilodes palju alla võtta, kaalun 54 praegu aga silmaga on näha, et on mida kaotada. Ja leian, et toiduba ma ei saa piisavalt valku, ma söön küll tihti ja vähe ja üritan süsivesikud hommikupoole jätta, aga valgu sisaldus toidus päeva kohta on ikkagi suht väike. Hommikust trenni teen vähe tänu pärast tekkivale peavalule. 3-5 korda nädalas käin BP-s, BC-s või mõnes muus rühmatreeningus või jõusaalis rasvapõletustrenni tegemas.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.