Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!?
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!?
- This topic has 57 replies, 40 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by
surra.murra.
-
AutorPostitused
-
veebruar 13, 2004 at 6:06 e.l. #36279
punamtsike
Memberkui lihas sul poogen on miks sa üldse raiskad raha nende toiduliseda peale. vaata näit vend vähki. mees läheb võistlema. aga lisadest puhas. ja vorm muudkui tuleb.
veebruar 13, 2004 at 10:02 e.l. #36280tonyx
Membervalku võtan juurde selleks, et tehtud trenn võimalikult täie ette läheks ja trennile kulutatud aeg võimalikult efektiivselt ära kasutatud saaks. eks igaühel läheb kuskilt piir, mida ta on nõus suurema lihase saamise nimel tegema, aga kui kellegi piir läheb madalamalt kui kellegi teise oma, siis see ei anna veel alust hinnangut anda.
mis sa punamytsike näiteks arvaksid, kui mõni steroidimees, kuuldes et sina steroide ei pane, sulle ütleks, et mida sa siis üldse trenni teed, kui sulle lihas poogen on? kas oleksid temaga nõus ja hakkaks ka steroide panema või jätaksid trenni hoopis pooleli?
veebruar 13, 2004 at 8:29 p.l. #36281Svander
MemberTootekirjeldusest ei loe otseselt välja, et Protein nr 1 puhul on mõlemad valgufraktsioonid hüdrolüüsitud. Otseselt on öeldud, et hüdrolüüsitud on kollageenvalk, mis tundub ka loogiline kuna kollageenvalgu molekule on suhteliselt kerge vee toimel lõhustada.
Kuidas asi ikka tegelikult on?On´s hüdrolüüsitud siis ka vadak(selleks tundub asi olema pisut odavavõitu)?
veebruar 14, 2004 at 2:23 p.l. #36282poissmees
MemberKyll sa ära harjud, sest mul oli täpselt sama probleem alguses…edu
veebruar 14, 2004 at 4:42 p.l. #36283kranz
Memberpaned 2-3 spl no 1-te piima sisse ning läheb väga hästi alla
märts 7, 2006 at 7:31 p.l. #74486alz1
Membertegelt on no1 parim proteiin mis ma joonud olen
muidugi ma olen aint 2 sorti proovind , eelmine oli küll väga hull solk võrreldes no1-ga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2006 at 7:51 p.l. #74495subertoz
Member2,3kg korraliku ja suurepärase maitsega (lisaks veel hästi lahustuv, piisab vaid lusikaga segamisest kui sheikerit pole) valku saab alla 600kr vähemalt kolmes eesti internetikaupluses, ma ei näe probleemi. Tasub kindlasti proovida.
märts 7, 2006 at 8:46 p.l. #74509kobras
Memberuniversal on kõige parem, mida amazon pakub. Minu jaoks.
märts 7, 2006 at 9:11 p.l. #74515Rihostern
MemberMis seal nii õudsat huvitav on ?! ?okolaadi oma on küll igatahes väga mõnusa maitsega!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2006 at 9:21 p.l. #74516pacman
MemberIse olin nii tark ja pressisin suvelõpul maal pea sada lliitrit õunamahla.
Naturaalne õunamahl,ilma lisandite ja magususainetega,sega kasvõi s***a sinna sisse,ikka maitset ära ei riku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2006 at 6:49 e.l. #74529Tõnn
MemberNo ma ei tea. Kui juba prot joogi maitse vastu hakkab, mis siis veel trenniga saab- raud on ju ka õudsalt raske, kangutamine ajab higistama, järgmistel päevadel valu kah veel lihastes:)?
Aga kui nüüd tõsisemalt, siis proovisin minagi kunagi seda Kopli kraami- hind oli hea ja ega ta päris kasutu ka polnud, aga maitse… . Peale seda tunduvad kõik teised segud väga maitsvad. Kui aga tõesti kuidagi alla ei lähe, proovi rasvatu piimaga.
märts 8, 2006 at 8:44 e.l. #74542Aryan88
Membervend vähile nii palju, pole ime, miks ta sittagi kasvand kah pole, kui ilma lisanditeta üritab läbi ajada. elab aint jõusaalis ja ikka närused 80kg :S okay, on küll kuiv ja head porportsioonid, aga massi ikka vähe.
märts 8, 2006 at 9:26 e.l. #74547jrx
MemberAryan mõtle ka millest sa räägid – ta võistleb nüüd kaaluklassidega alas ju! Seega ongi eesmärgid sellised!!!
Ei saa ma aru nendest inimestest, kellele enda kehamass A ja O on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proportsioonid… suudan mõista… jõud samuti eriti funktsionaalne jõud… aga teha massist ja suurusest eesmärk omaette kui sa just proff kulturist, kes võistleb organisatsioonides ja võistlustel, kus klasse pole, siis jääb see mulle täiesti mõistetamatuks…aprill 6, 2006 at 11:57 e.l. #78980asd112
Membertekis küsimus , et kas seda kuskilt osta ka saab peale tellimise siit ? ma pole linnas näinud nagu
november 7, 2006 at 7:23 p.l. #94349Agnes1h
Memberpool aastat segasin endale FAST’i jooki. pärast trenni võtsin poolteist supilusikat Hera’t ja poolteist supilusikat Sojat, segasin poole liitri veega ning asi tuli ülimalt MAITSEV! selline mõnus neutraalne jook, seda oli hea isegi leivakõrvaseks võtta.täna joon siis esimest korda Tai Kane Protein No 1 jooki. neli supilusikatäit segatuna poole liitri veega – lõug tahab krampi kiskuda ja vägisi tule okserefleks kurku. kuidas teil see lääge magus maasikasulp ometi alla läheb? mida teha, et see jook ometigi kuidagi joodavamaks muuta?
jah ma saan aru küll, et Tai Kane hüdrulüüsitud valk on lihasekasvatamiseks efektiivsem kui FAST’i hüdrolüüsimata valk, aga kohe kuidagi ei tahaks suurema lihase nimel sama vastikut jooki nüüd iga päev jooma hakata. äkki annab seda asja ikka kuidagi parandada veel? see lääge maasikamaitse on ikka päris jube.
Pane ükskõik mis hapukat asja hulka!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.