Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!?
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!?
- This topic has 57 replies, 40 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by
surra.murra.
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2004 at 7:34 e.l. #36264
Ott Kiivikas
MemberKui tahate midagi head siis minge kommipoodi, ise olen aastaid kasutanud nii No 1- te kui glutaminepeptide puhast ( maitse 10 korda hullem kui No 1 – l) kuid tulemused No1 väärilised. Pole kunagi söönud toidulisasid nende maitse pärast, ikka tulemuse parandamise pärast.
veebruar 12, 2004 at 8:05 e.l. #36265Alfonze
Membernimelt miks ainult tai kane tooteid soovitatakse kui siin veebipoes on ka muid v2ga h2id tooteid, nagu universali whey pro, mille 900gr hind on alla 300 krooni ja maitse ka hea?
veebruar 12, 2004 at 8:11 e.l. #36266Marek Kalmus
MemberImelik oled või, Alfonze????????????
veebruar 12, 2004 at 8:12 e.l. #36267Marek Kalmus
MemberMÕTLE, Püüa natuke mõelda. Tead küll, AJUDEGA. Proovi. Ja ära solvu.
veebruar 12, 2004 at 8:32 e.l. #36268rusikas
MemberNõustun täiesti Otiga!
Kui ma midagi maitse pärast sööks/jooks, siis elaksin ainult õllest ja marmelaadist.
Olen aastaid kasutanud nr.1-te ja pole kunagi probleemi näinud.
Kui mul mingi eesmärk on, siis maitse on mulle tõesti 5-nda järguline. Tähtis on tulemus!!
veebruar 12, 2004 at 8:48 e.l. #36269Alfonze
Memberei solvu, ma saan aru jah et tai kane on ainus mida ise maale tuuakse ja selle pealt saab suurima kasumi, aga miks siis yldse teisi asju myya, see oleks nagu umbes selline tema et radiolinja hakkaks elioni k6nekaarte myyma aga promoks ikka ainult oma asja. (loomulikult seda ei tehta).
ja see alla 300 eeq hind oli mul arvutatud 3000g-sest pakist, aga kui juba tegu t6sisema tegijaga siis pole see 3kg kuigipalju.
veebruar 12, 2004 at 8:57 e.l. #36270punamtsike
Memberalfonze ja mareki dialoog ajas küll hamabd laiali naerma.aga see selleks. mina olen igatahes väga õnnelik, et leidub vääga palju isikuid, kes joovad proteiini maitse pärast. käivad jõusaalis oma mobiile laadimas jne. sest mida kehvem on keskmine hall mass seda parems valguses paistavad need, kes natuke üle keskimise. kujutage ette kui kõik siinolijad treeniksid nagu arnold jne. siis ei julgeks vist päise päeva ajal turulegi minna. samas on asjal ka negatiivne pool. vähene konkurents on pikemas perspektiivis arengut pärssiv. näit noorkulturiste oli emv vist mingi 5 ainult. seega vääga vähe. ja ega meestelgi midagi hõisata pole. paar kolm tõsist tegijat on ilmselgelt vähe.
veebruar 12, 2004 at 9:11 e.l. #36271Alfonze
Member2ra saa valesi aru, ma ei joo proteiini maitse p2rast, loomulikult on t2htis tulemus, kuid kas sa tahad v2ita et tai kane on maailma parim toode ja et usa tootjate kogemused ei maksa midagi??
P.S. ma ise praegu tarbin igap2evaseks suht sita maitsega protekat ja ei nuta yldse.
ja mobla on mul silenti peal kotis yldse trenni ajal:-P
aga konkurentsi asjus on sul tuline 6igus.
Igatahes j6udu ja joome sodi edasi:-)
veebruar 12, 2004 at 9:11 e.l. #36272hatebreed
Memberega jah päris sitaks on neid kes tulevad jõusaali oma uusi riideid näitama, moblaga mängima/kõva häälega räuskama kuidas ma ei tea millega hakkama on saadud ja need vandid kes ainult rinda ja biitsa treenivad……
veebruar 12, 2004 at 9:19 e.l. #36273punamtsike
Memberma lihtsalt üldistasin. naerma ajas mareki viimane kommentaar. marekil tundab hea naljasoon olevat.
veebruar 12, 2004 at 10:06 e.l. #36274vend vähk
ModeratorEks ma olen aja jooksul küll igasugust lurri omale sisse imenud, aga praegu pakutavaid uusi maitsvaid tooteid ei anna selle jahuga küll kuidagi võrrelda, mida 1992 aastal saada oli… Muide, kas keegi on käinud kunagi sellise ürituse peakorteris nagu “VÄGILANE”? See asub Tallinnas, Kopli liinides…JAAA, seda imet peaks igaüks ise oma silmaga nägema! Seal puudusid absoluutselt igasugused sanitaartingimused ja jahuhunnikute vahel tuias ringi mingi paks kass keda nähes mul tekkis omapoolne kujutlus selle toidulisandivalmistamiseprotsessi kohta… Ja ometi omal ajal viskasid kõik sellele Vägilase toodangule näppu, sest Eestis puudus konkurents. Ma siin loen hirmulugusid sellest, kuidas rahvas toidulisandeid veega kokku segab.Olen isegi proovinud, aga minu jaoks on 10 korda parem ikka vähese rasvasisaldusega piimaga neid segada, kui ma üldse toidulisandeid tarbin…Panen käe südamele ja ütlen, et ei ole mitte ühtegi toidulisandit juba eelmise aasta aprillist alates kasutanud!!! Jah, Kreatiini siiski ikka vahel võtan, aga väga harva! Milline on minu vorm? Minu eelmise nädala pilti on võimalik vaadata GALERII-PERSOON-VENDV-teine lehekülg(veebruar 2004). Siinkohal siiski täpsustan, et proteiinipulbreid ja lisandeid hakkan kindlasti kasutama 5 nädalat enne karikavõistluseid, kuna siis keeran kõik oma rasvakraanid kinni ja dieedieffekt on tänu sellel ülikiire! Kes soovib antud teema kohta rohkem küsida, siis vastan hea meelega vend.vahk@mail.ee
veebruar 12, 2004 at 11:37 e.l. #36275sundance
Member…tervet foorumit erinevate valgupulbrite kohta siin läbi lugeda ja ei tea kas sellest on siin juba kuskil juttu tehtud aga Tlnas Flora majas (Kristiine juures) müüakse Hollandi firma Muscle Max toodet nimega “Body Builder”. Ülihea kraam nii koostiselt kui maitseomadustelt. Igatahes käib seal jubedalt rahvast ja vennal äri läheb. Sõnum levib suust suhu ja paremat reklaami on vennal raske tahta. Ise kolisin peale selle kraami proovimist Tai Kane ja Fasti leerist ära.
veebruar 12, 2004 at 6:10 p.l. #36276priitu
MemberOlen ise ka seda kraami proovinud ja veega lahjendades on üli kõva!!
Pealekauba on see odavam ka veel kui tai kane.
purk mingi 250 vist
veebruar 12, 2004 at 7:06 p.l. #36277Tegemisel
MemberSee No1 on harjumise asi. Esimene kord kui võtsin oli küll tunne et kohe rops tuleb aga 4 kord oli juba parem kui coca-cola jne.
veebruar 12, 2004 at 9:37 p.l. #36278tonyx
Membertäna proovisin siis nelja kuhjaga supilusikatäie asemel kolm normaalset supilusikatäit – vahe on nagu öö ja päev! sai vist eile tõesti liiga kange jook kokku segatud. loomulikult ei joo ma seda maitseelamuste saamiseks, aga kuna FASTi Hera + Soja mulle tõepoolest _maitsesid_, siis oli esimene ehmatus suur. nii oluline see lihas mulle ka ei ole, et arnoldi eeskujul kasvõi lehamsõnnikut kugistaks, kui see muskleid peaks kasvatama. sellisel juhul valiks pigem juba aeglasema kasvu ja kehvema tulemuse, sest minu treeningu eesm2rk pole kunagi olnud v6istlused ja konkureerimine, vaid yksnes suurem rahulolu iseendaga, parem enesetunne, tugevam tervis ning asjaga kaasask2iv meelitav t2helepanu naiste poolt pole samuti paha:)
aga üldiselt probleem lahendatud, eilne segu tuli lihtsalt liiga kange ja asi ants. tänud kõigile, kes asjalikke lahendusi pakkusid:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.