Skip to main content

Proteiinitabletid

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiinitabletid

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    zon
    Member

Nimelt astusin ma ykspäev yhte hästivarustatud apteeki ja soetasin sealt endale tabletid nimega “sport protein” ,mis pidavat sisaldama 4 erinevat loomset ja taimset valgukontsentratsiioni, annustamine 10-30 tabletti päevas-saigi nii tehtud ja päeva löpus oli olukord selline et iga minut ajas öökima. nagu seest täilikult keeras miskit (trenngi jäi sellepärast pooleli).

Kas keegi targem oskab öelda äkki need on möeldud siiski kuidagi teistmoodi kasutamiseks nt vastupidavusaladel vms.

Jöudu köigile…!!

birra
    Member

Nimelt astusin ma ykspäev yhte hästivarustatud apteeki ja soetasin sealt endale tabletid nimega “sport protein” ,mis pidavat sisaldama 4 erinevat loomset ja taimset valgukontsentratsiioni, annustamine 10-30 tabletti päevas-saigi nii tehtud ja päeva löpus oli olukord selline et iga minut ajas öökima. nagu seest täilikult keeras miskit (trenngi jäi sellepärast pooleli).

Kas keegi targem oskab öelda äkki need on möeldud siiski kuidagi teistmoodi kasutamiseks nt vastupidavusaladel vms.

Jöudu köigile…!!

laudas anti kuldile ka mingeid tablette

äkki proovid

gmaster
    Member

olen neid samu kunagi ostnud

aga nad olid nii mõttetud et andsin need sõbrale ja ostsin endale korraliku

see valgukogus mis sealt saad on nii imeväike ja kui sa vaatad selle väikse purgi hinda siis see on ikka ülehinnatud

niiet, osta proteiini mis on proteiin;)

Andreaz
    Member

olen neid samu kunagi ostnud

aga nad olid nii mõttetud et andsin need sõbrale ja ostsin endale korraliku

see valgukogus mis sealt saad on nii imeväike ja kui sa vaatad selle väikse purgi hinda siis see on ikka ülehinnatud

niiet, osta proteiini mis on proteiin;)

ma ka kunagi 10 aastat tagasi ostin selle ja siis avastasin et see proteiini sisaldus oli vist et terve purk tablette andis 300g ehk siis paras päevane kogus, tähendab kui muud valgu toitu päevas ei söö siis paras see üks purk ära süüa.

gmaster
    Member

ma ka kunagi 10 aastat tagasi ostin selle ja siis avastasin et see proteiini sisaldus oli vist et terve purk tablette andis 300g ehk siis paras päevane kogus, tähendab kui muud valgu toitu päevas ei söö siis paras see üks purk ära süüa.

päev otsa aint toidulisandist toituda küll nüüd tervisele kasuks ei ole:)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.