Proteiinishake
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiinishake
- This topic has 55 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
rainisk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 28, 2008 at 8:36 p.l. #143307
gmaster
MemberSorri Amarillo, ma soovitan sul oma soovitustega veidi hoogu pidada ja veidi rohkem asja uurida, enne kui nii usinalt kõigile “teadmisi” jagad.
veebruar 28, 2008 at 8:40 p.l. #143309Amarillo
MemberSorri Amarillo, ma soovitan sul oma soovitustega veidi hoogu pidada ja veidi rohkem asja uurida, enne kui nii usinalt kõigile “teadmisi” jagad.mida rohkem uurid sega kriitilisemaks muutud, paari päeva vennad jah tedmistest õhku täis, ega minu soovitustega keegi arenema kiirelt ei hakkagi , tõsi pole jah ei tea mis lihaskasvu soovitavad, minu eesmärk on tervis mitte kiire lihase kogumine
veebruar 28, 2008 at 8:42 p.l. #143312Tuki
Membermida rohkem uurid sega kriitilisemaks muutud, paari päeva vennad jah tedmistest õhku täispalun see teema lukku, asi läheb mõttetuks ja naeruväärseks siin.
veebruar 28, 2008 at 8:46 p.l. #143315Martti K.
Memberpalun see teema lukku, asi läheb mõttetuks ja naeruväärseks siin.Alles nüüd?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2008 at 8:46 p.l. #143316Karu
Membermida rohkem uurid sega kriitilisemaks muutud, paari päeva vennad jah tedmistest õhku täis, ega minu soovitustega keegi arenema kiirelt ei hakkagi , tõsi pole jah ei tea mis lihaskasvu soovitavad, minu eesmärk on tervis mitte kiire lihase koguminePALUN VIIDET MATERJALILE, MILLES ON P6HJENDATUD VADAKUVALGUPULBRI TERVISELE KAHJULIK TOIME!
veebruar 28, 2008 at 9:01 p.l. #143325Amarillo
MemberPALUN VIIDET MATERJALILE, MILLES ON P6HJENDATUD VADAKUVALGUPULBRI TERVISELE KAHJULIK TOIME!ära nüüd mööda pane ega must valesti aru saa , üksi valgusheik pole mõõdukalt kahjulik, see teema ju 14 aastasest kes tahab mass2 kasutada ja soovitasin pool aastat ilma pulbriteta, ma ei saa aru kus ma mööda panin, te alustasite mähkmetes pulbritega? ärge unustage postitaja algteemat, kuigi see rohkem minu tervise jutu ja rahva vahel kes varakult hakanud proteiini kasutama ja nüüd loevad ja kurjad et üks vend siin “lolli” juttu ajab, kordan veel, mina pole kiire lihase kasvatamise soovitaja, saage aru et “lolle” (kelle jaoks ilma jutumärkideta) tervisevendi peab ka olema, muidu süsteem ei toimiks.
arvan et lugenud 90% et valgusheigid täiesti ohutud ja mitte mingit kõrvalmõju vms, aga ma toon selle 10% mis on seotud varajase pulbri tarbimise tagajärgedega.
nii minu põhilause: “Treeningkogemust peaks olema vähemalt 6 kuud, seejärel esimene pulbrikogemus , vanust üldtervislike soovituste kohaselt vähemalt 16 aastat” no ma ei saa aru tõesti mis viga, parandage laset vms
veebruar 28, 2008 at 9:09 p.l. #143330Karu
MemberKuigi ma siiani ei m6ista, miks see pulbris peitub valk peaks tervisele mitte-nii-kasulik (ehk siis ebatervislik) olema enne kuue kuu m88dumist, ning samuti seda vanusepiiri ei jaga…
T6stan mytsi, panen mustad prillid taskusse, viskan kaardid lauale ning t6usen pysti ja surun k2ppa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui seda teemat samamoodi j2tkata, siis kaotab see foorum oma t6siseltv6etavuse. Oleme j2lle k6ik muhedad!
J6udu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 29, 2008 at 3:14 p.l. #143409AlanBStard
ModeratorValgupulbrit, eriti ultra/mikrofiltreeritut, võib rahus ka ilma sporti tegemata süüa. Kui rahakott kannab.
veebruar 29, 2008 at 4:01 p.l. #143421SHOXi
Memberofftopic, aga Amarillo kui sa nii jätkad, siis sul tuleb aastaga ~3600 postitust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris ace.veebruar 29, 2008 at 4:05 p.l. #143422Amarillo
Memberofftopic, aga Amarillo kui sa nii jätkad, siis sul tuleb aastaga ~3600 postitust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris ace.jap ikka spets vend olen küll jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 29, 2008 at 4:26 p.l. #143429rainisk
MemberNo tõesti, see on täiesti naeruväärne mis siin teemas toimub ju !
Mitte mingeid põhjendusi ega viiteid , lampi lahmimine , osa jutust on täiesti nonsens…
Edu teile !
-
AutorPostitused
- The topic ‘Proteiinishake’ is closed to new replies.