Proteiinishake
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiinishake
- This topic has 55 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
rainisk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2008 at 12:15 e.l. #142738
Amarillo
MemberNO MIS KARNEVAL SIIA KOKKU ON TULNUD?
Mida sa sellest AC-Cst enne igat s88ki endale sisse jood???
Kui sa n2dalaga 2 kg juurde v6tad, siis on kyll midagi imelikku su kehas toimumas…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ideaalne on 500g nädalas juurde võtta massi ajal,ülejäänud läheb rasva,hardgainer tüüp,pole siin midagi erilist tubli jätka samas vaimus (y)
ACC iseenesest hea keemia kombo kõik olemas, loogiline et mass tuleb , 5kg nädalas oleks veits utoopiline
veebruar 27, 2008 at 6:46 e.l. #142757Blackdom
Membermida teeb 14 aastane valgusheigiga? kui sa just järgmise aastakümne olüpmia ei ole siis ei ole põjendatud mingine sheigitamine.lihas kasvab sest algul tulebki kiiremini ja peale trenni saad valgud kätte, võta parem kohupiim ja aasta pärast tule tagasi ja küsi uuesti!
Ma ei saa su poindile kohe yldse pihta. Kas kasvueas nooruk vajab sinu arust v2hem valku lihase kasvatamiseks kui mingi 20. aastane? Sheigitamise eesm2rk p2rast trenni on ju kiirem taastumine, kas sinu arust taastuvad 14. aastased iseenesest? Minu arust on sellises nooruses just raskem lihast koguda kui noorel t2iskasvanul, sest palju ressursse l2heb ju pikemaks kasvamise tarbeks.
veebruar 27, 2008 at 6:53 e.l. #142761Joh123
MemberVõtan peale trenni 100g MASS2’e. Enne trenni võtan tavaliselt 50g. Kui palju aega enne trenni oleks kõige targem sheiki juua?Ette tänades,
Joh
veebruar 27, 2008 at 7:37 e.l. #142763SHOXi
Memberpool tundi vähemalt enne trenni, aga nuh need kogused on minu arvates väga vaieldavad
veebruar 27, 2008 at 5:54 p.l. #142961Karu
MemberKallis karnevalitaja. AC-Cd võib tõesti kasutada ka päeva peale jaotatuna.Marek Kalmuski teeb nii, 5x20g
No selge pilt. Eks ma siis vabandan ylereageerimise p2rast.
Kuna pole endal kokkupuudet olnud, siis l2htun tooteinfost, mida fitness.ee julgelt pakub ning sellest, mida asja kohta tean.
veebruar 28, 2008 at 1:45 p.l. #143136Joh123
Memberpool tundi vähemalt enne trenni, aga nuh need kogused on minu arvates väga vaieldavad
veebruar 28, 2008 at 2:05 p.l. #143142Amarillo
MemberMa ei saa su poindile kohe yldse pihta. Kas kasvueas nooruk vajab sinu arust v2hem valku lihase kasvatamiseks kui mingi 20. aastane? Sheigitamise eesm2rk p2rast trenni on ju kiirem taastumine, kas sinu arust taastuvad 14. aastased iseenesest? Minu arust on sellises nooruses just raskem lihast koguda kui noorel t2iskasvanul, sest palju ressursse l2heb ju pikemaks kasvamise tarbeks.sinu teadmised baseerivad reklaamivatel kuluristidel, loe uurimustöid,loe erinevaid allikaid mitte reklaame, miks ei ole vaja noorukil igasuguseid sheike!
veebruar 28, 2008 at 2:30 p.l. #143154SHOXi
MemberTänud, aga kas vaieldavate koguste all mõtled minu koguseid või üleüldist selleteemalist diskussiooni?ma arvan, et jah sulle need kogused suured, enne trenni poe
le vajadust üldse võtta, eeldusel et enne seda oled söönud ega lähe tühja kõhuga trenni.
veebruar 28, 2008 at 2:45 p.l. #143159Amarillo
MemberMa arvan , et sa said võibolla natuke valesti aru
Minu arust ta mõtles , et kas ta peab seda just kohe peale trenni jooma , et kas kodus ei tohiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja sina said aru , et kas ta peaks sheiki kohe peale trenni jooma
Võibolla sain hoopis mina valesti aru , aga ma igaksjuhuks kirjutasin
Sheigi kõige efektiivsem aeg pidi olema poole tunni jooksul peale trenni. Oli vist ni…
sheik maximum 30min peale trenni
veebruar 28, 2008 at 2:48 p.l. #143160Blackdom
Membersinu teadmised baseerivad reklaamivatel kuluristidel, loe uurimustöid,loe erinevaid allikaid mitte reklaame, miks ei ole vaja noorukil igasuguseid sheike!Sa eksid. Ma olen ka lugenud artikleid ja mitte ainult reklaame. Nii palu kui mina aru olen saanud, v6tab toidust vadaku k2ttesaamise protsess omajagu aega ja kui sellele lisada veel aeg kui sa pead trennist koju s;;ma minema ja ise ehk syyagi hakkama tegema, siis j22b ikka v2ga pikaks see trennij2rgne n2lgimise periood. Milleks see kasulik on?
Aga palun p6hjenda 2ra siis oma v2ide, miks kasvueas nooruk ei vaja kohe p2rast trenni vadakut!
veebruar 28, 2008 at 2:59 p.l. #143169Amarillo
MemberSa eksid. Ma olen ka lugenud artikleid ja mitte ainult reklaame. Nii palu kui mina aru olen saanud, v6tab toidust vadaku k2ttesaamise protsess omajagu aega ja kui sellele lisada veel aeg kui sa pead trennist koju s;;ma minema ja ise ehk syyagi hakkama tegema, siis j22b ikka v2ga pikaks see trennij2rgne n2lgimise periood. Milleks see kasulik on?Aga palun p6hjenda 2ra siis oma v2ide, miks kasvueas nooruk ei vaja kohe p2rast trenni vadakut!
rinnapiima peale trenni 80% vadak
veebruar 28, 2008 at 3:18 p.l. #143176Blackdom
Memberrinnapiima peale trenni 80% vadak
veebruar 28, 2008 at 3:30 p.l. #143177Amarillo
MemberEinoh, odav demagoog oled sa ikka kyll. Kui ei oska p6hjendada, siis 2ra ennast nii lolliks ka tee, eks! Loomulikult tuleb peale trenni syya, jutt ei k2inud yldse sellest. Mis see steroidide jutt siia puutub? Tohman rsk.mida ma põhjendada ei oska? vadakut on jah ideaalis vaja, kuid alguses kohupiim hiljem vadakusheigi jook , see lihtsalt näide et ei tea kunagi mida pulber sisaldab kui just omanik pole.
veebruar 28, 2008 at 3:47 p.l. #143185Blackdom
Membermida ma põhjendada ei oska? vadakut on jah ideaalis vaja, kuid alguses kohupiim hiljem vadakusheigi jook , see lihtsalt näide et ei tea kunagi mida pulber sisaldab kui just omanik pole.OK, topelt ei k2rise, vist
Seda yritasid p6hjendada mingi kyynilise ja abitu jutuga rinnapiimast, steroidide lisamisest vadakupulbrile jne.
2. Nyyd sa v2idad, et kunagi ei tea, mida pulber sisaldab, aga kui alguses oled kohupiima aasta aega pannud, siis muutud valgupulbrifirma omanikuks v6i?
Sellisele loogikale ma ei hakkagi kunagi pihta saama, sry Amarillo!
veebruar 28, 2008 at 4:04 p.l. #143199Amarillo
MemberOK, topelt ei k2rise, vist
Seda yritasid p6hjendada mingi kyynilise ja abitu jutuga rinnapiimast, steroidide lisamisest vadakupulbrile jne.
2. Nyyd sa v2idad, et kunagi ei tea, mida pulber sisaldab, aga kui alguses oled kohupiima aasta aega pannud, siis muutud valgupulbrifirma omanikuks v6i?
Sellisele loogikale ma ei hakkagi kunagi pihta saama, sry Amarillo!
1) inimene vajab VÄGA palju, mina vajan krõpse peale trenni, vanaema vajab insuliini enne magamaminekut jne. muidugi ta vajab eelistatuna vadakut, siin pole midagi vaielda, aga kuna vadakut ei leidu niisama tavatoidus kõrge konsentratsiooniga, siis jääb üle muud proteiini allikad vähenenud vadakuga!
2) ei see ei puutu asjasse, huvitan teada, mida paljud ei teadnud ja mina ka.
soovitan sul siis treeneritega konsulteerida, enam ei suuda selgemini nende juttu ümber sõnastada.
AutorPostitused- The topic ‘Proteiinishake’ is closed to new replies.