Proteiinipulbrid toidus kasutamiseks
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiinipulbrid toidus kasutamiseks
- This topic has 19 replies, 8 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
aprill 29, 2012 at 4:45 p.l. #122739
Archangel
MemberMuidugi, miks üldse nii paaniliselt kohe hommikul endale valku vaja sisse ajada on teine küsimus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2012 at 4:48 p.l. #122731sharon
MemberKodujuustuga on mul hommikul mingi tõrge, parimal juhul läheb alla ainult omleti vms-ga koos. Väga imelik iseenesest, kuna nt enne trenni võin väikse topsi vabalt nahka pista. Müslist olen seni püüdnud hoiduda, kuna põhieesmärk on langetada kaalu ja rasvaprotsenti ning seetõttu on mul süsikad üpris piiratud. Samas naturaalne täisteramüsli kreeka jogurtiga… Peaks proovima, aitäh soovituse eest!
Naljakas tegelikult, kuidas siin enamik toidulisandi-küsimusi saavad põhivastuseks, et “on sul seda ikka nii väga vaja”, aga ometigi kasutatakse neid suht palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks iga asja tule mõistusega võtta ja kaaluda, seda muidugi, ja antud juhul ma leidsin menüüd analüüsides, et vahelduse mõttes ON mul seda vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2012 at 4:53 p.l. #122706sharon
MemberMuidugi, miks üldse nii paaniliselt kohe hommikul endale valku vaja sisse ajada on teine küsimus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arch, mulle on koostatud toitumiskava, kus on ka ära toodud vajalike valkude hulk päeva lõikes, mis minu kehakaalu ja lihasprotsenti arvestades on momendil üsna korralik. Hommikusööki söön ma ilma igasuguse paanikata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga fakt on see, et valke peab sealgi olema ja mida ma üritan selgeks teha, on see, et rutiinseks muutunud toitude asemel proovin ma valke lisada toitudesse, millest ma tavaliselt neid vajalikul määral kätte ei saaks. Seega, pulbri näol ei ole tegemist ülemääraste valkude sisse ajamisega, kuna ilmselgelt ei ole mul neid kuhjade viisi vaja, doh. See ongi kogu asja point.Kui tähelepanelikult pakendeid lugeda, siis enamikel neist on ka kirjas, et sobivad segamiseks putrudesse või jogurtisse nende valgusisalduste tõstmiseks.
aprill 29, 2012 at 4:59 p.l. #122667Archangel
MemberArch, mulle on koostatud toitumiskava, kus on ka ära toodud vajalike valkude hulk päeva lõikes, mis minu kehakaalu ja lihasprotsenti arvestades on momendil üsna korralik. Hommikusööki söön ma ilma igasuguse paanikata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga fakt on see, et valke peab sealgi olema ja mida ma üritan selgeks teha, on see, et rutiinseks muutunud toitude asemel proovin ma valke lisada toitudesse, millest ma tavaliselt neid vajalikul määral kätte ei saaks. Seega, pulbri näol ei ole tegemist ülemääraste valkude sisse ajamisega, kuna ilmselgelt ei ole mul neid kuhjade viisi vaja, doh. See ongi kogu asja point.Kui tähelepanelikult pakendeid lugeda, siis enamikel neist on ka kirjas, et sobivad segamiseks putrudesse või jogurtisse nende valgusisalduste tõstmiseks.
Ei PEA.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma mõistan su muret. Teinekord võib tõesti olla päevase valgunormi kättesaamisega raskusi. Aga pulbrite kohapealt ei ole sulle muud soovitust, kui et võta misiganes pulber maitseb. That’s it. Kõige lihtsam.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2012 at 5:20 p.l. #122621sharon
MemberEks see ole individuaalne, minul peab, kuna muidu on mul kahe tunni pärast jälle kõht räigelt tühi ja kui kogu asja juures veel kaloraaži ka jälgida tuleb, siis toimib mul valgurikas hommikusöök superhästi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Toitumisharjumusi ja -kavasid on ju mustmiljon ja nende õigete-valede teemal võiks vaielda lõputult.Aga mina ei viitsi enam vaielda, ostsin vanilje Hera ära ja hakkan katsetama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.