Skip to main content

Proteiinipulbrid

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere!

Mul on selline mure, et kui ma söön proteiinipulbreid, siis mul hakkab tihti nendest paha olla ning samamoodi ka valio pro feel proteiinikohupiimakreemist.. Tarbin neid täiesti mõistlikus koguses ning tegelen ka jõusaaliga 5x nädalas ja muidu toitun tervislikult. Kui ma tarbin valke näiteks kanafileest on enesetunne vâga hea, aga tahaks ju miskit magusat ka süüa ja igapäevaselt rafineeritud magustoite tarbida ei sooviks! Samuti pole mul probleemi laktoositalumatusega, sest piima ja kodujuustu seedin ma normaalselt ja proteiinibatoonid ei aja mul ka südant pahaks.. Oleks väga tänulik kui keegi ehk oskaks nōu anda, millest selline asi tuleneb?

lkv
    Member

Vb ei talu magusaineid? Paljudes pulbrites ja valio profeelis on sukraloos. Proteiinibatoonides on ka tihti magusaineid, aga üldiselt vähem – olenevalt batoonist. Mina näiteks ei talu enam sukraloosi ja aspartaami maitset ning ei tarbi neid tooteid, kus see sees on. Müügil on steviaga maitsetatud proteiinipulbreid ka, võid neid proovida.

Kõige mõnusam variant – osta tavaline kohupiim (keefir, maitsestamata jogurt), lisa sinna banaan ja marjad – saad väga normaalse magusa kombinatsiooni. Iga kell kaalub üle sukraloosiga magustatud “tervisliku kohupiima”.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.