Proteiinijook naistele
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Proteiinijook naistele
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 12 years, 10 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
aprill 8, 2013 at 5:15 p.l. #24910
Anonüümne
GuestOlen 20. aastane ja veidi üle 3 kuu tagasi alustasin treeningut (käin jõusaalis, jooksen, teen pilatest ja zumbat). Taust on selline, et pole varem kunagi trenniskäija olnud, aga nüüd kui olen end kätte võtnud, siis mõne koha pealt olen täiesti nõutu. Selle 3 kuuga näen juba üsna häid tulemusi enda kohta, kuid tahaks ikka rohkem ja paremini ja kiiremini
aprill 8, 2013 at 5:22 p.l. #340302Invention
MemberRasva vähendab ainult õige toitumine, proteiinijook seda ei tee. Kui tahad lihast tõsiselt kasvatada ja toidust ei piisa toitainete kättesaamiseks, on mõtet alles vaadata toidulisandite poole…
aprill 8, 2013 at 5:33 p.l. #340304htilga
MemberVastaks selliselt, et kaloreid on alati lihtsam juua, kui süüa.
aprill 9, 2013 at 7:22 e.l. #340335martinkink
MemberOlen 20. aastane ja veidi üle 3 kuu tagasi alustasin treeningut (käin jõusaalis, jooksen, teen pilatest ja zumbat). Taust on selline, et pole varem kunagi trenniskäija olnud, aga nüüd kui olen end kätte võtnud, siis mõne koha pealt olen täiesti nõutu. Selle 3 kuuga näen juba üsna häid tulemusi enda kohta, kuid tahaks ikka rohkem ja paremini ja kiiremini
.Nõutu olen just selle koha pealt, et kui tahan rasvaprotsenti vähendada ja rohkem lihaskontuure välja tuua, siis mida ma peale trenni sööma/jooma peaksin? Kas on mõtet otsida omale mingit proteiinijooki või see on totaalselt massi kasvatamise pärusmaa?
Kui su menüü sisaldab asju nagu – Kohupiim, kodujuust, juust, pähklid, oad, soja, kala, muna, liha – siis ei pea sa lisavalku tarbima.
Peale trenni on hea süüa üks maitsestamata jogurt, mis on sinu poolt eelnevalt marjadega maitsestatud. Ise võtan pärast trenni 1-2 õuna ja pakk kohupiima. Kui õuna isu ei ole ostan maitsestatud kohupiima pasta, Seda on hea riietusruumis tuubist süüa ja taastab väga edukalt. Kodus siis juba korralik toit – munade ja juurviljadega ja kõige muuga
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2013 at 10:23 e.l. #340353Hypix
MemberKas sa üldse mingeid lisandeid tarbid? Taastumiseks/trenni ajal/lisa valku/erguteid rasketel päevadel…?
aprill 9, 2013 at 11:02 e.l. #340357martinkink
MemberKas sa üldse mingeid lisandeid tarbid? Taastumiseks/trenni ajal/lisa valku/erguteid rasketel päevadel…?
Praegu mitte, kuid plaan osta Muscelcore Activator. Prooviks kuidas trenni on teha, sest veega on trenni lõpuks suht kutu olek. Ja kui juba maailmameister Taavi seda juba soovitab siis on see ikka väärt kraam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sai ka kreatiini kasutatud. Kreatiin teeb ikka jõunumbrite suhtes imesid.
Kunagi käis ka Muscle+ taastusjoogina läbi, seda ka kreatiini pärast.
Mind aitavad toidulisandid ka natukene platseebona (mitte, et joogid ise ei aitaks). Kui juba jook on soetatud siis trenn juba tegemata ei jää ja kui teha siis juba korralikult, et lisandid saaksid maksimaalselt kasulikud mulle olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2013 at 12:20 p.l. #340362Angelo
MemberFitness tv.s bikini eris oli l6pus reklaamkiri kus Koovit soovitas seda. Jumal teab kas ka kunagi Koovit seda proovinudki on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tasu langeda reklaami ohvriks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2013 at 5:16 p.l. #340583martinkink
MemberFitness tv.s bikini eris oli l6pus reklaamkiri kus Koovit soovitas seda. Jumal teab kas ka kunagi Koovit seda proovinudki on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tasu langeda reklaami ohvriks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ma Taavi pärast seda joo, ta mul juba plaanis sellest ajast kui ta välja tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2013 at 5:21 p.l. #340585lkv
MemberActivator on sisu poolest väga ok, maitse oli ka normaalne sidrun, nt Olimpi bcaa sidrun ei ole minu meelest hea maitsega.
aprill 11, 2013 at 5:32 p.l. #340587martinkink
MemberActivator on sisu poolest väga ok, maitse oli ka normaalne sidrun, nt Olimpi bcaa sidrun ei ole minu meelest hea maitsega.
Väga hea, mulle meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb Robocopist läbi käia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.