Skip to main content

proteiinijoogid..

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » proteiinijoogid..

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Kristjani
    Member

Kui toitumine korras on ja hakkan pihta jõusaaliga…mis shake pean võtma pärast trenirofkat?

Mis siis juhtub kui kasutan seda näiteks kuuaega ja siis lõpetan järsku ära ja teen ilma selleta trenni edasi?

Tänud

refixeq
    Member

proteiini pead sa nagunii kogu aeg sööma !!!!

refixeq
    Member

täpselt minu point

kame
    Moderator

üks treener väitis et kui alustada shakede võtmist siis oleks parem alustada tavalisest vadaku kontsentraadist! põhjuseks olevat et keha ei pruugi kohe omastada selliseid asju nagu ultrafiltreeritud või hüdrolüüsitud vadak + hinnas võidab ka!

teine teada asi on et peaaegu keegi ei lähe kehvema toote peale tagasi nii et alusta ikka millestki lihtsamast ja sul on aega ju kõike proovida!

edu treeningutel!

TANK
    Member

üks treener väitis et kui alustada shakede võtmist siis oleks parem alustada tavalisest vadaku kontsentraadist! põhjuseks olevat et keha ei pruugi kohe omastada selliseid asju nagu ultrafiltreeritud või hüdrolüüsitud vadak

Kahtlen sügavalt…. selles jutus…. ja seega ka treeneris….

kame
    Moderator

ma olen ka püüdnud leida seost kuidas see saaks nii olla aga pole veel leidnud!

pacman
    Member

Kui toitumine korras on ja hakkan pihta jõusaaliga…mis shake pean võtma pärast trenirofkat?

Mis siis juhtub kui kasutan seda näiteks kuuaega ja siis lõpetan järsku ära ja teen ilma selleta trenni edasi?

Tänud

Tüüpiline algajate asi,et arvatakse,et proteiin on mingi imeasi!

Aga vot ei ole ja proteiini pead sa tarbima koguaeg!Mitte midagi ei juhtu,kui sa kuu aega hiljem ei tarvita.Ja võin vabalt õelda ka,et mitte midagi erilist ei juhtu ka siis kui sa seda tarvitad kuu aega.Et saavutada midagi on vaja järjepidavust kõiges.Nii trennis,toitumises jne.

erxs11
    Member

Mis siis oleks juhtunud, kui sa oleksid viitsinud otsingut kasutada ja ei oleks kohe pärima hakanud?

Arvatavasti oleksid juba palju targem.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.