Proteiinidest kõige parem on??
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiinidest kõige parem on??
- This topic has 25 replies, 14 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
Kristjan-Johannes Konsap.
-
AutorPostitused
-
november 15, 2008 at 12:25 p.l. #70442
Karu
MemberSa tõesti usud ka,et seda jahu Kiivikas sööb ve:D Ja sisseostu hind pidi sel tõesti 25 kr olema,ja kindlasti ei ajanud se treener mulle jama vaid teab täpselt kuidas asjad käivad.Eks igaüks usub mida tahab!Kui sa natuke asja süveneksid ja prooviksid kvaliteetsemaid tooteid saaksid ehk aru.Proteiinil No1 on ka väga häid omadusi, mida teistel pole. Näiteks fakt, et seal on (kui õigesti mäletan) 50% kollageenivalk, mis on väga kasulik ja vajalik liigeste, kõõluste ja naha elastsuse jaoks. Minu isa on natuke alla 50-aastane mägisuuskaja ning kui ta üleeelmine talv ühe korraliku paugu pani ning õlas mingi kõõluse rebestas, nii et isegi Dr. Teini juurde lõikusele minna oli vaja, siis viisin talle ka No1 valku ja väidetavalt ka Dr. Tein tunnistas, et sellega koos taastumine kiirenes.
november 15, 2008 at 3:00 p.l. #64646Jarmo Oberst
MemberSa tõesti usud ka,et seda jahu Kiivikas sööb ve:D Ja sisseostu hind pidi sel tõesti 25 kr olema,ja kindlasti ei ajanud se treener mulle jama vaid teab täpselt kuidas asjad käivad.Eks igaüks usub mida tahab!Kui sa natuke asja süveneksid ja prooviksid kvaliteetsemaid tooteid saaksid ehk aru.Kes see tubli treener sul on siis ?
november 15, 2008 at 3:09 p.l. #65440bohemianrhapsody
MemberOK, aga tegelikult ma ei soovitakski sulle proteiini, tarbi parem VALKU, see on tunduvalt efektiivsem. Ei usu? Proovi järgi ja sa ei kahetse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma siiralt loodan, et kõik saavad aru, et tegu on naljaga ( kui Capricorn nii ei mõelnud siis tunnen kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).november 15, 2008 at 3:22 p.l. #69016PowerhouseGym
MemberSa ei saa seda kunagi teada. Selleks ajaks kui keegi vastata jõuab, on see HETK juba möödas ja see proteiin ei ole enam hetke seisuga parim. Ja isegi kui sa seda postitust kohe kiiresti näed ja läbi loed, siis oled juba lootusetult hijaks jäänud sest käes on uus hetk.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
OK, aga tegelikult ma ei soovitakski sulle proteiini, tarbi parem VALKU, see on tunduvalt efektiivsem. Ei usu? Proovi järgi ja sa ei kahetse.

mis kuradi jura sa ajad? laxuall oled vä?
parim arvatavasti on vaheldumisi kombineerida piima, liha, kala tooteid ja mune.
november 15, 2008 at 3:25 p.l. #84392Jarmo Oberst
Membermis kuradi jura sa ajad? laxuall oled vä?parim arvatavasti on vaheldumisi kombineerida piima, liha, kala tooteid ja mune.
Ära pahanda kohe. Nii huumorivaene inimene ka ei saa olla
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2008 at 3:37 p.l. #84403Mesku
MemberSigu nuumatakse siis antakse täpselt ühtesama toitu koguaeg. Organism õpib järjest paremini omastama. Inimene äkki samasugune?
november 15, 2008 at 5:55 p.l. #169137timo116
MemberSigu nuumatakse siis antakse täpselt ühtesama toitu koguaeg. Organism õpib järjest paremini omastama. Inimene äkki samasugune?Kui sa ennast seana tunned, siis proovi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võibolla tõesti mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2008 at 6:57 p.l. #169982protekas12345
MemberKes see tubli treener sul on siis ?Ei hakka nimetama kuna on ka aktiivne tegelane siin foorumis.Ja ega se ainult tema jutt pole,olen ka mujalt sellist infi kuulnud.
november 15, 2008 at 7:01 p.l. #170230protekas12345
MemberProteiinil No1 on ka väga häid omadusi, mida teistel pole. Näiteks fakt, et seal on (kui õigesti mäletan) 50% kollageenivalk, mis on väga kasulik ja vajalik liigeste, kõõluste ja naha elastsuse jaoks. Minu isa on natuke alla 50-aastane mägisuuskaja ning kui ta üleeelmine talv ühe korraliku paugu pani ning õlas mingi kõõluse rebestas, nii et isegi Dr. Teini juurde lõikusele minna oli vaja, siis viisin talle ka No1 valku ja väidetavalt ka Dr. Tein tunnistas, et sellega koos taastumine kiirenes.Liigestele ja kõõlustele on mõtekas hoopsiki selline toode http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…;products_id=64
november 29, 2008 at 6:26 p.l. #172772Savage
Membertai kane no.1 minule positiivset muljet ei jätnud, ka fasti tooted o nslege pettumus aga just ameerika toode 100% whey gold standard ja ka serious mass on tõsiselt positiivsed, alati kui ma neid tarbin on tunda mõju paremuse poole (Y)
november 29, 2008 at 6:33 p.l. #172773Kristjan-Johannes Konsap
MemberÜks endine Revali treener rääkis mulle, et mul on nii head jalad, et ma ei pea neid pool aastat treenima ja et ühel teatud eesti kulturistil olevat paremad jalad kui Kiivikasel jne…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.