Proteiinid mujalt?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Proteiinid mujalt?
- This topic has 29 replies, 15 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
def.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2006 at 6:41 p.l. #66081
isapoeg
MemberKahtlen su jutus sügavalt..No too mulle näiteks üks vadakuproteiin mis on teistest peajagu üle.
jaanuar 10, 2006 at 2:35 p.l. #66272kobras
MemberJah made in USA ei tee Prolabist superrelva. Makaveli, sa oled seda proovinud v, et ta crap on?
Mina proovisin ja väga ok asi on. Makaveli, mis valgupulber sulle kõige rohkem meeldib või mida sa kõige enam kasutad? Huvi pärast tahan teada.
jaanuar 10, 2006 at 3:29 p.l. #66276hampton
MemberIse kasutan hetkel:
1) ON 100% Whey Gold Standard – peale trenni
2) CytoSport Muscle Milk – enne magamaminekut
Tulemused on väga head. Ainuke probleem mis sellel on see et hind kippub kuidagi suureks jääma. Ise arvan et kui on teie rahakott on võimeline siis miks ka mitte, kui aga ei siis tuleb Euroopa päritoluga proteiine kasutada (Ntx Tai Kane nr1) mis tuleb palju odavam välja.
Siin on siis veel mõned tooded mis pidid head olema:
Higher Power 100% Whey Power
Prolab N-Large II
Üldiselt arvan ma et Usa päritoluga proteiinid on paremad kui Euroopa omad. Miks ma ise neid kasutan? Sellepärast mul pole võimalust Euroopa omad kasutada.
Kui mina annaks oma hääle proteiinide valimisel siis see proteiin oleks CytoSport Muscle Milk. Siin aga tuleb küsimus MIX?
1) Tulemused on väga väga head
2) Maitse ( olen kindel et maitse poolest see oleks 1) kui seda segada koos piimaga siis maitseb nagu milk-shake ja sul on võimalus valida oma lemmik 19 erivate maitsede hulgast.
3) See ei sisalda mitte ainult valku vaid ka muid asju (vitamiine, mineraale, amino happeid, glutamiini ja muud) .
Sorry selle postituse eest (ma ei taha propogeerida et Robocopi tooded ei ole head, ma lihtsalt tahan avaldada oma arvamust.)
Mid puutub siis Robocopi toodetesse siis mul on nendega väga head mälestused ja saavutused (eriti Evolution Whey2 ja Evolution Whey3).
jaanuar 10, 2006 at 3:40 p.l. #66277Makaveli
MemberJah made in USA ei tee Prolabist superrelva. Makaveli, sa oled seda proovinud v, et ta crap on?Mina proovisin ja väga ok asi on. Makaveli, mis valgupulber sulle kõige rohkem meeldib või mida sa kõige enam kasutad? Huvi pärast tahan teada.
jaanuar 10, 2006 at 6:49 p.l. #66305kobras
MemberAga Instone oli kyll mulle ootamatult sitt valik. Sõna otsesmõttes. Suht kallis, tulemus 0 lähedane ja maitse….oh seda maitset….yxkord olex peaaegu oksendama hakanud.
Mulle meeldib katsetada erinevaid tooteid
jaanuar 11, 2006 at 9:21 p.l. #66439xip
MemberKellegil pakkuda on neid usa valke?
jaanuar 12, 2006 at 10:25 e.l. #66473noobie
MemberKellegil pakkuda on neid usa valke?Saatsin sulle kirja.
mai 29, 2006 at 9:49 e.l. #84514def
Member100% Whey Gold Standard (4,7kg)
*Kõrgem valguprotsent – nüüd sisaldab iga 100% Whey Gold Standard lausa 24g valku igas annuses.
*Iga mõõdulusikatäis toodet sisaldab üle 4 grammi glutamiini ja lausa 5 grammi BCAA aminohappeid!
Küsimus, et palju on siis tootes 100g kohta valgu, glutamiini ja BCAA aminohappeid ?
mai 29, 2006 at 12:09 p.l. #84537savi_
MemberAndke aru , aga miks on http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…products_id=360 nii odav nagu ta on ? Sellise hinnaga ostaks ja tarbiks nii mis koliseb.
mai 29, 2006 at 12:22 p.l. #84539Aksel
MemberAndke aru , aga miks on http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…products_id=360 nii odav nagu ta on ? Sellise hinnaga ostaks ja tarbiks nii mis koliseb.Aga miks Sa siis ei “tarbi nii mis koliseb”?
Odavusel võib olla palju põhjuseid. Näiteks ostetakse sisse suurem kogus. Pealegi on USA-s pulbrid odavamad. Suure osa sealt toodud pulbri hinnast moodustab transport.
Teine põhjus, et tegu on konsentraadiga. Ei ole väga palju töötlemisele kulutatud. Lihtne pulber.
Proovi ära! Siis tead ise. Teiste juttude põhjal ei saa Sa kunagi teada kogu tõde.
mai 29, 2006 at 3:22 p.l. #84566jorsik
MemberMa kasutasin ON 100% Whey Gold Standard maasikamaitselist, oli täitsa hea maitsega ja lihast ka tuli, kui praegune Whey2 otsa saab, võtan jälle Whey Gold Standardit.
mai 29, 2006 at 6:02 p.l. #84583Madis232
Memberusun et USA omad on paremad kui euroopa pulbrid. seda lihtsal põhjusel et neil on sellel alal rohkem kogemusi- muidugi tuleks usaldada aint enimostetuid pulbreid, nt whey gold standardit , millel on tohutult palju positiivset tagasisidet.reeglina selliseid asju ostes ei saa kudiagi “mööda panna”
mai 30, 2006 at 5:42 e.l. #84638def
MemberKüsimus, et palju on siis tootes (100% Whey Gold Standard) valku, glutamiini ja BCAA aminohappeid ?
mai 30, 2006 at 8:57 e.l. #84647Madis232
Member81 gr proteiini 100g kohta
14 gr glutamiini 100gr kohta
18 gr BCAA 100 gr kohta
mai 30, 2006 at 11:49 e.l. #84657def
Membersee on siis 113g proteiini, glutamiini ja BCAA-d on 100g kohta ? :S
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.