Proteiinid ja muud sellised asjad
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Proteiinid ja muud sellised asjad
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 21 years tagasi by
muc.
-
AutorPostitused
-
veebruar 6, 2005 at 9:51 e.l. #3838
hakker21
MemberMul on selline küsimus?
Kõik räägivad et kui oled proteiini võtnud, siis peale trenni tegemise lõpetamist ( üldse)
pidid lihased kiiresti ära vajuma ja rasva minema
Kas see on siiski tõsi või ei ole!!!!!
veebruar 6, 2005 at 10:23 e.l. #47151Tim
Memberväga loll jutt, unusta see kohe ära!
veebruar 6, 2005 at 11:08 e.l. #47165Makaveli
MemberPeale treeningute lõpetamist minnakse rasva tavaliselt sellepärast et süüakse ikka sisse oma 4000-5000 kcal ja ära kulutatakse palju vähem , lihtne ja loogiline.
veebruar 6, 2005 at 3:58 p.l. #40561Miin
MemberPeale treeningute lõpetamist minnakse rasva tavaliselt sellepärast et süüakse ikka sisse oma 4000-5000 kcal ja ära kulutatakse palju vähem , lihtne ja loogiline.Nii ta on, 99% juhtudel juurdevõtmise põhjus.
veebruar 6, 2005 at 4:19 p.l. #47175Sphinx
MemberMul on selline küsimus?Kõik räägivad et kui oled proteiini võtnud, siis peale trenni tegemise lõpetamist ( üldse)
pidid lihased kiiresti ära vajuma ja rasva minema
Kas see on siiski tõsi või ei ole!!!!!

ma olen ise sama kuulnud. see rasv ei saa ju hiljem eikusagilt tulla, võib aga liigsest toidust. kui tarvitada proteiini ja trenni mittte teha, siis võib kyll rasva minna
. valgust sünteesitakse organismis ju süsivesikuid ja rasvu. kui mujale enam valku vaja ei lähe, siis muutub see varuaineks (rasvaks).veebruar 6, 2005 at 4:21 p.l. #47176muc
Memberkui tarvitada proteiini ja trenni mittte teha, siis võib kyll rasva minnaSama rumal väide.
veebruar 6, 2005 at 4:49 p.l. #47113Sphinx
Memberkui tarvitada proteiini ja trenni mittte teha, siis võib kyll rasva minnaSama rumal väide.
põhjenda, miks rumal. mina andsin oma põhjenduse. kui lisavalku (st pulbrit) süüa, siis see jääb liigseks. piisava valgu saab inimene toidust.
veebruar 6, 2005 at 4:50 p.l. #47178hatebreed
Memberkogu see teema on bs
veebruar 6, 2005 at 5:12 p.l. #47179muc
MemberHatega nõus.
Põhjendus sulle selline, et valk on valk. Jood sa seda koksina või sööd tavatoiduna, vahet pole. Peaasi, et kulutad ära, siis ei tule ühtki lisakilo. Nende nimetused ongi ju TOIDUKORRA ASENDAJAD ja TOIDULISANDID. Kusagil pole öeldud, et ainult sportlastele. Ma sööks siis ka, kui ma sporti ei teeks. Lihtsalt paljud tavainimesed ei tea neist suurt mitagi. Nonnnsennss!
Teema lukku!
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- The topic ‘Proteiinid ja muud sellised asjad’ is closed to new replies.