Skip to main content

proteiinid

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » proteiinid

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • Autor
    Postitused
    Alar
    Member

Mis vahe on Protein No.1 ja Super Whey Lemonil? Viimane tuleb ju kokkuvõttes palju odavam. Ette tänades!

Kaido
    Member

OTSI SELLISE LAUSE ALT- Super Lemon vs. Protein no 1 – ja leiad oma küsimusele vastuse!

Alar
    Member

Tähendab, et Protein no 1 on maailma parim ja Super Lemon lihtsalt mingi tavaline sidrunimaitseline pulber?

Ott Kiivikas
    Member

No 1 täidab korraga kahte funktsiooni, aitab rabvida ja ennetada liigeste vigastusi ja katab lisavalgu vajadust. Hüdrolüüs võimaldab ka valgu kiiremat omastamist, seda eriti peale treeningut ja öine aeg. Lemon on lihtsalt lisavalgu vajaduse katmiseks, sellepärast ka taskukohasem. Kui ei ole liigeseprobleeme võib vabalt kasutada ka Lemonit. Ise eelistan No 1 ( varem oli liigeseprobleeme, enam mitte).

Kaido
    Member

Kumb proteiin sobib paremini pärast treeningut?Protein no 1 sobib öiseks, kas ka pärast treeningut?

Ott Kiivikas
    Member

Kui tähelepanelikult lugeda, kõlab eelmisest tekstist läbi, et No1 sobib hästi nii peale trenni kui öisel ajal. Peale trenni on hea võtta kiiresti imenduvat valku kuna organism omastab seda kiiresti ja juba tunni möödudes oleks mõttekas süüa valgu ja süsivesiku rikast tavatoitu.

M.M.
    Member

Niipalju kui mina olen aja jooksul lugenud, siis kõik spetsialistid väidavad, et öösel tuleks just tarbida aeglaselt imenduvat valku, mis tundub igati loogiline olevat. Võib-olla Ott seletaks lahti oma poolse versiooni.

Risto
    Member

Lisaksin veel seda, et rasvasema kehatüübiga inimesed võib Lemon väheke paksuks ajada, N1 korral pole seda märganud.

Ott Kiivikas
    Member

Öösel on organism puhkeasendis ja hüdrolüüsitud valku-( vastab seedeprotsessile organismis) on organismil kergem omastada ja magu ei pea erilist vaeva nägema selle toidu seedimiseks. Mida ei soovita õhtul ja öösel süüa on lihtsüsivesikud ( kiiresti imenduvad ), soovitav on kasutada liitsüsivesikuid, mis sisaldavad kiudaineid. Võib- olla seletad lahti oma poolse versiooni.

M.M.
    Member

See on selge, et peale trenni tuleks tarbida kiiresti imenduvat valku. Päeval me enamasti tarbime ju tavatoitu mis imendub aeglasemalt, miks siis öösel peaks jälle kiiresti imenduvat tarbima. Kui inimene on puhkeseisundis, siis teatavasti kasvab lihas kõige jõutsamalt, sellel ajal peaks just saama pidevalt juurde aeglast valku. Viie aasta jooksul mis mul on käinud regulaarselt “flex”, “M&F”, “Musclemag”, ei ole ma sealt vastupidist välja lugenud. Ah ei ole siin mõtet vaielda, parem kakleme (nali).

Kaido
    Member

Ütle nüüd kas nii on õige… Kohe peale trenni joon kiiresti imenduvat Protein no1, toidu kordade vahel võin siis juua veidi aeglasema imendumisega Whey Lemon Super-it ja öösel kui olen juba paar tundi maganud teen Proteiini no1 sheigi. …Ja veel kui joon 4 valgusheiki igal öö-päevl A-hommikul kohe kui tõusen. B-2 valgusheiki päeval toidu kordade vahel ja kui on trenni päev siis pärast trenni. C-öösel, kui olen juba paar tundi maganud.

vambola
    Member

Oot. Kas siis Lemonit ei kõlbagi siis peale trenni ja öösel võtta ?

Ott Kiivikas
    Member

Kaido, hommikul soovitan kindlasti süüa tavatoitu, see annab meile energia päevaks, sheigid võiks jääda päeva peale kui on kiirem aeg ja võib- olla ei ole aega keskenduda söömisele. Muidu on süsteem ok. Vambola, ega see asi nüüd nii hull ka ei ole, et lemoniga üldse ei kasva, lihtsalt mina olen harjunud tarbima öösel No 1, peaasi et mingit valku anda öösel, millest kasvada.

M.M tean, et kavatsed võistelda, võime teha väikese eksperimendi, mina joon öösel No 1, sina Lemonit ja võistlustel vaatame kumb sai parema tulemuse ( nali ).

Rainer B
    Member

Mida oleks veel kasulik toidulisade hulgast tarbida, et saada massikasvatamisel paremaid tulemusi(peale kreatiini!)

Ott Kiivikas
    Member

Loe 10 soovitust massi kasvatamiseks, lisaks veel niipalju, et süsivesikud mängivad massi kasvatamisel suurt rolli, kuid neid on lihtsam saada tavatoidust.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.