Skip to main content

proteiini tihedamini..?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » proteiini tihedamini..?

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    j6ujunn
    Member

Terv!

Kas on mõtet protekat tihedamini võtta 2x päevas või vahest vahepalaks.Võtan öösheigi ja hommiku sheigi,trenni päeval ka enne ja pärast trenni.On see palju,tunnen et areng nii kiirem.?

kui sa veelgi tihedamaks viiksid proteiinijoogi tarbimise, siis pakun, et sul hakkab kõhuga kehva. nimelt kiudaineid ei sisalda proteiinipulbrid peaaegu üldse. seega otsus on sinu enda teha. minu arvates peaks tavatoitu eelistama igale joogile/pulbrile, kui selleks võimalus on.

Madis232
    Member

kui sa veelgi tihedamaks viiksid proteiinijoogi tarbimise, siis pakun, et sul hakkab kõhuga kehva. nimelt kiudaineid ei sisalda proteiinipulbrid peaaegu üldse. seega otsus on sinu enda teha. minu arvates peaks tavatoitu eelistama igale joogile/pulbrile, kui selleks võimalus on.

sellepärast ei ole vaja muretseda, kui hommikul kaerahelbe vms putru süüa ; ja piisavalt täistera leiba vms päeva jooksul süüa.

4 sheiki päevas on minu arust palju. 2 sheiki päevas on okei!

PumaZ
    Member

Pigem mitte võtta sheiki niisama vaid nt segada pulbrit pudru sisse vms.

LaurL
    Member

Ma küll ei usu et sul oleks rohkem vaja proteiini võtta, juba kaunis palju võtad!

gymer
    Member

tere, kui oled tellinud endale proteka, võta seda peale tenni, muidu võta kohupiima – kodujuustu. Tavavatoitu.

Mart Muru
    Member

Kui raha on jalaga segada, siis võta aga

Amarillo
    Member

Brüno
    Member

Terv!

Kas on mõtet protekat tihedamini võtta 2x päevas või vahest vahepalaks.Võtan öösheigi ja hommiku sheigi,trenni päeval ka enne ja pärast trenni.On see palju,tunnen et areng nii kiirem.?

Trennipäeval siis 4x ja muudel päevadel 2x? Loomulikult see on vähe!!! Peaks võtma ka lõuna ja päeva sheigi ning kuhugi vahele veel paar korda, näiteks lõunaoote sheik ja õhtuoote sheik. 6x päevas oleks siis. Kui on trennipäev, siis enne trenni ja pärast trenni võtad, aga peaks võtma ka trenni ajal vähemalt 2x! Siis tuleks kokku 10 sheiki trennipäeval. Ma olen tähele pannud et ega muidu tuharalihas ei kasva.

Amarillo
    Member

millisest vadakust sa räägid ?
    tereummikust
    Member

haubits
    Member

Valdav osa (ca 99%) kaltsiumist kuulub inimorganismis kaltsiumisooladena luude ja

hammaste koostisse. Kaltsiumioonidel (Ca2+) on keskne roll lihaskontraktsiooni mehhanismis nii

skeleti-, südame- kui silelihasrakus, samuti vere hüübimise keerukas protsessis ning rea

hormoonide toime tagamisel rakkudes. Kaltsiumioonid toimivad ka rea ensüümide aktivaatorina.

Fosfor kuulub nukleotiidide, nukleiinhapete, fosfolipiidide ja paljude muude organismis

esinevate ühendite koostisse. Koos kaltsiumiga on ta oluline luukoe ehituslik komponent.

Nukleosiidtrifosfaatide (ATP, UTP, GTP) ja fosfokreatiini komponendina on fosforil

tähelepanuväärne roll raku energeetikas. Fosforüülimise defosforüülimise teel reguleeritakse rea

ensüümide aktiivsust. Negatiivse laenguga fosfaatioonid (PO4 3-) osalevad organismi ainevahetuse

tulemusena tekkivate happeliste jääkproduktide neutraliseerimises.

Ma väga siiralt ei suhtuks vadakuvalgu jookide “kahjulikesse” mõjudesse, kui aega ja raha on, siis lisaks võtta why not. Lihtsalt asendama söögikorda sellega pole mõtet hakata, sheik on rohkem üks optsioon.

j6ujunn
    Member

Valdav osa (ca 99%) kaltsiumist kuulub inimorganismis kaltsiumisooladena luude ja

hammaste koostisse. Kaltsiumioonidel (Ca2+) on keskne roll lihaskontraktsiooni mehhanismis nii

skeleti-, südame- kui silelihasrakus, samuti vere hüübimise keerukas protsessis ning rea

hormoonide toime tagamisel rakkudes. Kaltsiumioonid toimivad ka rea ensüümide aktivaatorina.

Fosfor kuulub nukleotiidide, nukleiinhapete, fosfolipiidide ja paljude muude organismis

esinevate ühendite koostisse. Koos kaltsiumiga on ta oluline luukoe ehituslik komponent.

Nukleosiidtrifosfaatide (ATP, UTP, GTP) ja fosfokreatiini komponendina on fosforil

tähelepanuväärne roll raku energeetikas. Fosforüülimise defosforüülimise teel reguleeritakse rea

ensüümide aktiivsust. Negatiivse laenguga fosfaatioonid (PO4 3-) osalevad organismi ainevahetuse

tulemusena tekkivate happeliste jääkproduktide neutraliseerimises.

Ma väga siiralt ei suhtuks vadakuvalgu jookide “kahjulikesse” mõjudesse, kui aega ja raha on, siis lisaks võtta why not. Lihtsalt asendama söögikorda sellega pole mõtet hakata, sheik on rohkem üks optsioon.

hea,väärt vastus:)

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.