Proteiini pulber. Kui palju keegi?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiini pulber. Kui palju keegi?
- This topic has 71 replies, 22 voices, and was last updated 11 years tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
juuni 25, 2014 at 2:54 p.l. #368024
martinkink
MemberArt73
MemberAga reeglina hommikuti 50g, enne trenni 50g, peale trenni 50g.
Mul Pärnust üks tuttav paugutab täpselt nii, päeva menüüs tal veel 3 pulka pärmi ja 300g loomafileed pluss kaer. Viimati nägime, üle aasta, siis ei tundnud ma teda kohe äragi-).
juuni 25, 2014 at 3:16 p.l. #368026martinkink
MemberMul Pärnust üks tuttav paugutab täpselt nii, päeva menüüs tal veel 3 pulka pärmi ja 300g loomafileed pluss kaer. Viimati nägime, üle aasta, siis ei tundnud ma teda kohe äragi-).
Nii need loomad sünnivadki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 25, 2014 at 3:56 p.l. #368027ragz
MemberMul Pärnust üks tuttav paugutab täpselt nii, päeva menüüs tal veel 3 pulka pärmi ja 300g loomafileed pluss kaer. Viimati nägime, üle aasta, siis ei tundnud ma teda kohe äragi-).
Tihti unustatakse ära..+korralik pauk erinevaid steroide lisaks. Aga noh ununeb siis ununeb. eks pärm kergitab jah. Tõenäoliselt on coleman ka pärmi peal kasvanud.
juuni 25, 2014 at 4:08 p.l. #368028martinkink
Memberjuuni 25, 2014 at 4:14 p.l. #368029Art73
MemberTihti unustatakse ära..+korralik pauk erinevaid steroide lisaks. Aga noh ununeb siis ununeb. eks pärm kergitab jah. Tõenäoliselt on coleman ka pärmi peal kasvanud.
Oh ei, sõps küll mingi steroidi vend ei ole. Liha mugib küll nii, et vähe pole ja kraanivee asemel on joogiks valgushake, seda võin küll kinnitada jah-). Tal oli köögis laual see Whey Gold Standardi tünn pidevalt ilutsemas, mäletan.
juuni 26, 2014 at 3:04 e.l. #368053Art73
MemberTihti unustatakse ära..+korralik pauk erinevaid steroide lisaks. Aga noh ununeb siis ununeb. eks pärm kergitab jah. Tõenäoliselt on coleman ka pärmi peal kasvanud.
Järgmine kord, ennem kui kedagi steroidivennaks hakkad tituleerima jäta siia konkreetselt ka enda ees ja perekonnanimi, või kontakt, et sinuga saaks ühendust võtta. Saaksid isikuga kokku ja talle seda ise näost-näkku öelda, nii kõige ausam.
juuni 26, 2014 at 6:50 e.l. #368054ragz
MemberJärgmine kord, ennem kui kedagi steroidivennaks hakkad tituleerima jäta siia konkreetselt ka enda ees ja perekonnanimi, või kontakt, et sinuga saaks ühendust võtta. Saaksid isikuga kokku ja talle seda ise näost-näkku öelda, nii kõige ausam.
Ma pole tervet fitnessi portaali läbi surfanud, aga see mingisugune ähvarduse moodi asi väärib küll ühe lollima postituse tiitlit. Tundub, et sa oled muidugi iseenda konkuret ka nende lollide postituste osas.
Kas Coleman otsib mind ise üles ja helistab mulle ise või kuidas sa seda planeerisid?
juuni 26, 2014 at 7:06 e.l. #368056Art73
MemberMa pole tervet fitnessi portaali läbi surfanud, aga see mingisugune ähvarduse moodi asi väärib küll ühe lollima postituse tiitlit. Tundub, et sa oled muidugi iseenda konkuret ka nende lollide postituste osas.
Kas Coleman otsib mind ise üles ja helistab mulle ise või kuidas sa seda planeerisid?
Kui sa ähvardust siin kuskil välja loed, siis on see sinu probleem, kui sul aga teistele miskit öelda, siis tee seda ikka enda nime all, ole mees. Huvitav, miks sa kõiki nii väga kohe keemikuteks tembeldada tahad. Ja jutt ei olnud ju Colemanist, sa kirjutasid selle sapi siia vastuseks minu tuttava kohta.
Loe vanu poste.
Tihti unustatakse ära..+korralik pauk erinevaid steroide lisaks. Aga noh ununeb siis ununeb. eks pärm kergitab jah.
juuni 26, 2014 at 7:33 e.l. #368059ragz
MemberKui sa ähvardust siin kuskil välja loed, siis on see sinu probleem, kui sul aga teistele miskit öelda, siis tee seda ikka enda nime all, ole mees. Huvitav, miks sa kõiki nii väga kohe keemikuteks tembeldada tahad. Ja jutt ei olnud ju Colemanist, sa kirjutasid selle sapi siia vastuseks minu tuttava kohta.
Loe vanu poste.
Tihti unustatakse ära..+korralik pauk erinevaid steroide lisaks. Aga noh ununeb siis ununeb. eks pärm kergitab jah.
Ära nüüd erutu, mine pane pulbrit pudru peale ja viska kohupiim prügikasti.
juuni 26, 2014 at 6:58 p.l. #368092Akrapovic
MemberPakk nädalas,tuleb lihtsalt nii hea hinnaga !
juuni 28, 2014 at 3:56 e.l. #364997AlanBStard
ModeratorLugesin kuskilt, et see Hera on kõige kahjulikum valgupulber üldse. Pidi seedimisele suht halvasti mõjuma.
Aura pidi ka ära rikkuma.
juuni 28, 2014 at 4:10 e.l. #364998AlanBStard
ModeratorJust have a fun my friend. Toidukorral ja toidukorral on ka ikka suur vahe. Sööd 5 x päevas pakk kohupiima, või jood 5 x päevas 50grammi pulbrit-shakena HydroIso proteiini. Sisuliselt loomastud, mul katse tehtud kunagi, mõõdud kasvasid nädalaga-). Aga jah, rahakoti peale hakkas-).
Broscience right there. Jatame need anektootlikud naited nyyd..
Kui makrod jaavad samaks, siis kehakompositsioon selle vordluse puhul ei muutu.
Enda üksikjuhtumi kirjeldamine ei ole broscience.
Broscience on enda näite laiendamine kogu inimkonnale või vastupidi, statistilise trendi (“kui makrod jäävad samaks”) kohandamine kõigile üksikjuhtumitele.
juuli 1, 2014 at 1:49 e.l. #368258Art73
MemberÄra nüüd erutu, mine pane pulbrit pudru peale ja viska kohupiim prügikasti.
Ei ära ei viski midagi sõbrake, sulle toon. Saad kudumise, tikkimise ja õllejoomise kõrvalt endale vahel ka kohupiima kooki küpsetada. Sportlane.
http://forum.bonsuna.com/treeningu-ja-toitumise-blogid/ragz-miinus-kuus-kilo/
oktoober 6, 2014 at 8:20 e.l. #371654rainerso
MemberTere
Mul küsimus, et kas peale trenni võib lisada whey proteiinile jogurdit? Ja kui võib, palju siis seda võiks lisada ning millist täpsemalt? Probleem selles, et siin riigis kus ma elan, on ainult paksemat sorti jogurdit.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.